Puma [JFK] Napisano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Aleja Jana Pawla II to w tarnowie czy gdzie ? W Warszawie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manio49 Napisano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Witam Pierwszoklasista LO im. Kruczkowskiego w Warszawie Generalnie to na imie mi Maniek Lat niespełna 17. Cykloza od lat 14 Fazi mnie namawiał na to forum to i jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Franc Napisano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 hej rowerzysci.witam was wszystkich.zakupilem wlasnie nowy sprzet (kelly's phanatic) i zamierzam troszke na nim pojezdzic.jestem z raciborza wiec jesli na forum jest ktos ktos z mego miasta albo okolic to zapraszam do wspolnej jazdy (oczywiscie wraz z nadejsciem nowego sezonu).na poczatku jakies krotkie szlaki rowerowe (20-50km) w celu wyrobienia kondychy.na 2006r planuje wyprawe PRAGA-WIEDEŃ-BRATYSŁAWA wiec jesli jest ktos chetny to zapraszam.moj kontakt franc81@vp.pl lub GG 9173819...do zobaczenia na szlaku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriss Napisano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Witam wszystkich nowych użytkowników naszego cyklotycznego forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radar Napisano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Witam wszystkich roweromaniaków! Do zobaczenia na trasie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Hejka Radar i wszyscy "nowakowie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cykor Napisano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Witam wszystkich forumowiczów Piszę ze świętego miasta Częstochowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Cześć Cykor! mam ndzieje że nie będziesz sie cykał pisać postów? P.S ta kaczka to apropos naszego prezydenta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twiggy Napisano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Dużo osób, ale to tylko świadczy że forum jest bardzo dobre Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cykor Napisano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 na pewno nie będę się cykał pisać postów. A co do polityki to mnie proszę w to nie mieszać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dex Napisano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 nie obrażajcie cykor-a! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cykor Napisano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Kurna, widzę,że moja ksywka się Wam spodobała Mnie też się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oczko Napisano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Witam serdecznie wszystkich ogarnietych cyklozą na forum POZDRO Oczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duckbill Napisano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Wszyscy ogarnięci cyklozą witają Ciebie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaWinter Napisano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 To będzie już mój czwarty post- dopiero teraz zauważyłem ten temat. To tyle tytułem wstępu, a teraz witajcie! Mam nadzieję, że będzie się na tutaj dobrze "współpracowało" Pozdrawiam, Kuba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
renko Napisano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 chcialem poczekac z powitaniem az rower do mnie dotrze:) wlasnie dojechal, wiec witam wszystkich:) pisze z okolic 3city. do zobaczenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIZMO Napisano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Witam wszystkich bikerów!! Pisze ze stolicy Dolnego śląska :](WROCŁAW) Rowerkiem powaznie interesuje sie od 1 roku wiec jeszcze duzo mi brakuje do starych forumowych wyjadaczy :030: PZDR i do uslyszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arto Napisano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Witam! Na początek pozdrawiam wszystkich bikerów i bikerki i żałuję, że tak późno tu dołączyłem. Swoje wypady na rowerku rozpoczynam ze Strzelec Opolskich...bo tu właśnie mieszkam (niestety ..a może i stety??) W każdym razie na brak ciekawych tras terenowych nie narzekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekmiszcz Napisano 1 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Witam wszystkich! Jestem z Gdanska Na forum zagladam od dawna ale teraz sie zarejestrowalem bo skladam nowy rower:) Juz wiele sie z forum dowiedzialem!:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twiggy Napisano 1 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Witamy, witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roki Napisano 1 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Witam, ---------------------------------------------------------- Ja też jestem tu nowy. Jeżdżę tylko po górach (no chyba że nie mam już wyjścia) na góralu i w większości po asfalcie. ---------------------------------------------------------- Pozdro roki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolcia Napisano 3 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Witam, witam i Pozdrawiam nowych forumowiczow , milego "zadomawiania sie" Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yhek Napisano 6 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Witam! Od 15 lat jestem w posiadaniu "sprzetu" o nazwie Scott Peak. Przyszla najwyzsza pora na zakup czegos nowoczesniejszego.Dlatego zawitalem na tym forum aby poczytac expertow. Po dosyc krotkiej obserwacji zdecydowalem sie na rower Kelly's Quartz przeceniony z 2100 na 1600.Dla zony wybralem Kelly's Phera za 799. Mysle, ze dokonalem trafnego wyboru a jesli nie to prosze o poprawke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trroy Napisano 7 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Witam, witam zwłaszcza Yheka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crazybiker Napisano 7 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Trafny wybor! Witaj Yhek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.