Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam wszystkich :)

zarejestrowalem sie juz jakis czas temu ale dopiero teraz postanowilem sie przywitac, wiem wiem brak kultury u mnie wystepuje :blink: obecnie zbierom kasa na nowy rower bo stary zepsulem tego lata :D

pzdr

Gość Gość
Napisano
:P hehe eeee swieta sa mysle ze Ci wybacza wszyscy :!!: :!!:
Napisano

No dobra niech będzie oficjalne powitanie... witam wszystkich :P

Zastanawiam się, czemu wcześniej tu nie trafiłem heheh.. strejndż

Napisano

cześć

jestem Adam ,mam 21 lat ,mieszkam w katowicach

znalazłem dopiero ten temat // wiec mniemam ,ze dobrze by sie było przedstawic ,i powiedziec krotko o sobie..przekleiłem to z innego tematu;]

ucze sie na polibudzie , moje pasje to muzyka ,perkusja ,rower ,szeroko zakrojona działalnośc tworcza ,fotografia itd. jest tego troche

moj rower to magnus ,bodaj 2004 jestem z niego zadowolony

jezdze na nim lekkie Xc , i raczej sie nie zapowiada na jakiekolwiek zmiany .. moze jakies bardziej agresywne, ale wciaz xc pomieszane z turystyką , wyjazdy kilkudniowe

w czasie roku krece sie po okolicznych lasach i rezerwatach ... ligota ,panewniki,ochojec ,podlesie itd. jak ktos chetny do wspolnej jazdy ,to niech da znac ..

na wakacjach własciwie jedynym miejscem gdzie mozna mnie spotkac to góry .. Beskidy ,od tego roku tez Tatry .. jak nie na rowerze to na nogach ..

bo góry sa najlepsze ,nie ma lepszego miejsca na rower ,dla mnie .;

miło mi sie do was dopisac

pozdrawiam

ja

Napisano

witam wszystkich nowych forumowiczow :D

sama jak zawitalam na to forum, to nieprzywitalam sie "oficjalnie" , gdyz niezauwazylam tego tematu moze teraz to nadrobie i sie przywitam :)

witam forumowiczow :P

Napisano

Witam wszystkich, Mam na imię Marcin jestem z Ostrołęki. Mój sprzęcik to Trek 4300, którego wciąż rozbudowuję, już trochę pisałem na forum lecz dopiero teraz dotarłęm w te miejsce, lbię jeździx po Kurpiowskich i Mazurskich lasach dla zdrowia jak i przyjemnosci. No i marzy mi sie dalsza wyprawa, ale na wszystko jest czas. Pozdrawiam.

Napisano

Witam nowych forumowiczów. Cieszę się z tego ,że coraz więcej ludzi się rejstruje ,czyta a także aktywnie dział a i pisze tematy. :D

Napisano

Witam. Jestem z okolic 3-city, a ściślej mieszkam gdzieś pomiędzy Wejherowem a Lęborkiem:-). Pozdrawiam wszystkich roweromaniaków, mam nadzieję, że moja obecność na forum wniesie w przyszłości coś ciekawego :).

Napisano

Ja w tym gronie naprawde jestem prawiczkiem <_< Pozdrawiam wszystkich, którzy przyczyniają sie do tworzenia tego forum- shimanko!! :closedeyes:

Napisano

fresh meat`a najpierw obdzieramy ze skory, a nastepnie smazymy na owczesnie rozgrzanym, zielonym finish line`ie.

pozdrowienia dla swiezego mieska : )

a kości rzucamy na ofiare lesnym bóstwom

bawcie sie dobrze

i zabawiajcie nas :P:P:D:D

Napisano

Etykieta nakazuje tu postawić pierwsze kroki :P , zatem:

Dzieńdobry.

Miło mi zawitać na rowerowym forum. Jak dotąd nie wpadłem że takie coś może istnieć, ale straty szybko odrobię.

Jestem z Lublina (póki co :030: ) i więcej nic nie napiszę. Reszta i tak wkrótce wyjdzie.

Jak przekopię się przez to co juz wyprodukowaliście:)

Pozdrawiam

Jacunio

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...