sooya Napisano 26 Grudnia 2005 Napisano 26 Grudnia 2005 Witam, to moj pierwszy post. Obecnie jezdze na meridzie kalahari 530, chociaz po niej zostala mi chyba tylko rama.
KrzysiekK2 Napisano 26 Grudnia 2005 Napisano 26 Grudnia 2005 Sooya! witamy Widze ze nie jestem sam i cagle dochodzi ktos nowy
szolcu Napisano 26 Grudnia 2005 Napisano 26 Grudnia 2005 witam wszystkich zarejestrowalem sie juz jakis czas temu ale dopiero teraz postanowilem sie przywitac, wiem wiem brak kultury u mnie wystepuje obecnie zbierom kasa na nowy rower bo stary zepsulem tego lata pzdr
kejt Napisano 31 Grudnia 2005 Napisano 31 Grudnia 2005 no więc witam...i trochę mi głupio i wstyd że dopiero teraz się witam i że nie zaczęłam od tego
Gość Gość Napisano 31 Grudnia 2005 Napisano 31 Grudnia 2005 hehe eeee swieta sa mysle ze Ci wybacza wszyscy :!!: :!!:
hrabia Napisano 1 Stycznia 2006 Napisano 1 Stycznia 2006 No dobra niech będzie oficjalne powitanie... witam wszystkich Zastanawiam się, czemu wcześniej tu nie trafiłem heheh.. strejndż
KAZUMI Napisano 2 Stycznia 2006 Napisano 2 Stycznia 2006 Witam w Nowym Roku wszystkich nowych forowiczów
rurokura Napisano 2 Stycznia 2006 Napisano 2 Stycznia 2006 cześć jestem Adam ,mam 21 lat ,mieszkam w katowicach znalazłem dopiero ten temat // wiec mniemam ,ze dobrze by sie było przedstawic ,i powiedziec krotko o sobie..przekleiłem to z innego tematu;] ucze sie na polibudzie , moje pasje to muzyka ,perkusja ,rower ,szeroko zakrojona działalnośc tworcza ,fotografia itd. jest tego troche moj rower to magnus ,bodaj 2004 jestem z niego zadowolony jezdze na nim lekkie Xc , i raczej sie nie zapowiada na jakiekolwiek zmiany .. moze jakies bardziej agresywne, ale wciaz xc pomieszane z turystyką , wyjazdy kilkudniowe w czasie roku krece sie po okolicznych lasach i rezerwatach ... ligota ,panewniki,ochojec ,podlesie itd. jak ktos chetny do wspolnej jazdy ,to niech da znac .. na wakacjach własciwie jedynym miejscem gdzie mozna mnie spotkac to góry .. Beskidy ,od tego roku tez Tatry .. jak nie na rowerze to na nogach .. bo góry sa najlepsze ,nie ma lepszego miejsca na rower ,dla mnie .; miło mi sie do was dopisac pozdrawiam ja
Karolcia Napisano 3 Stycznia 2006 Napisano 3 Stycznia 2006 witam wszystkich nowych forumowiczow sama jak zawitalam na to forum, to nieprzywitalam sie "oficjalnie" , gdyz niezauwazylam tego tematu moze teraz to nadrobie i sie przywitam witam forumowiczow
Kamyl Napisano 6 Stycznia 2006 Napisano 6 Stycznia 2006 Witam. Nowy rok i nowe postanowienia. W końcu postanowilem się zarejestrować. Zdrowia życzę
Mod Team Lookas 46 Napisano 7 Stycznia 2006 Mod Team Napisano 7 Stycznia 2006 Witam nowych forumowiczów w nowym roku
martin Napisano 8 Stycznia 2006 Napisano 8 Stycznia 2006 Witam wszystkich, Mam na imię Marcin jestem z Ostrołęki. Mój sprzęcik to Trek 4300, którego wciąż rozbudowuję, już trochę pisałem na forum lecz dopiero teraz dotarłęm w te miejsce, lbię jeździx po Kurpiowskich i Mazurskich lasach dla zdrowia jak i przyjemnosci. No i marzy mi sie dalsza wyprawa, ale na wszystko jest czas. Pozdrawiam.
Spider Napisano 8 Stycznia 2006 Napisano 8 Stycznia 2006 Witam nowych forumowiczów. Cieszę się z tego ,że coraz więcej ludzi się rejstruje ,czyta a także aktywnie dział a i pisze tematy.
Forest Napisano 8 Stycznia 2006 Napisano 8 Stycznia 2006 Witam. Jestem z okolic 3-city, a ściślej mieszkam gdzieś pomiędzy Wejherowem a Lęborkiem:-). Pozdrawiam wszystkich roweromaniaków, mam nadzieję, że moja obecność na forum wniesie w przyszłości coś ciekawego .
skrzynia Napisano 8 Stycznia 2006 Autor Napisano 8 Stycznia 2006 Witam wszystkich nowych użytkowników
Bizon Napisano 9 Stycznia 2006 Napisano 9 Stycznia 2006 Jako że dawno mnie tu nie było Witojcie Panie i Panowie
crazybiker Napisano 9 Stycznia 2006 Napisano 9 Stycznia 2006 Hehe no tez dawno nie zagladalem! Jak zwykle za malo czasu na wszystko! No ale witamy wszystkich newbie!!
buli Napisano 10 Stycznia 2006 Napisano 10 Stycznia 2006 Ja w tym gronie naprawde jestem prawiczkiem Pozdrawiam wszystkich, którzy przyczyniają sie do tworzenia tego forum- shimanko!!
Baja Napisano 11 Stycznia 2006 Napisano 11 Stycznia 2006 takze witka wszystkim szczegolnie z JG ;p ps. jakie dania przyrzadzacie z fresh meat'ow ? hehe
bialykom Napisano 11 Stycznia 2006 Napisano 11 Stycznia 2006 fresh meat`a najpierw obdzieramy ze skory, a nastepnie smazymy na owczesnie rozgrzanym, zielonym finish line`ie. pozdrowienia dla swiezego mieska : )
jurasek Napisano 13 Stycznia 2006 Napisano 13 Stycznia 2006 fresh meat`a najpierw obdzieramy ze skory, a nastepnie smazymy na owczesnie rozgrzanym, zielonym finish line`ie. pozdrowienia dla swiezego mieska : ) a kości rzucamy na ofiare lesnym bóstwom bawcie sie dobrze i zabawiajcie nas
Jack Danniels Napisano 14 Stycznia 2006 Napisano 14 Stycznia 2006 Etykieta nakazuje tu postawić pierwsze kroki , zatem: Dzieńdobry. Miło mi zawitać na rowerowym forum. Jak dotąd nie wpadłem że takie coś może istnieć, ale straty szybko odrobię. Jestem z Lublina (póki co :030: ) i więcej nic nie napiszę. Reszta i tak wkrótce wyjdzie. Jak przekopię się przez to co juz wyprodukowaliście:) Pozdrawiam Jacunio
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.