Skocz do zawartości

[test] osobowościowy

KuLa2030

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A mi wyskoczyło że źle ją wypełniłem... w sumie to i tak wiem że wyszło by "choleryk-myśliciel-mówca itd" omawialiśmy taki temat jakieś2 miechy temu na "Przedsiębiorczości"...

Napisano

Ja jestem nie do zaszufladkowania :P

"Wystąpił błąd.

Zaznaczone przez Ciebie cechy nie pozwalają na określenie

typu Twojej osobowości.

Proszę wypełnić ankietę ponownie."

:lol: :lol: :lol:

Miałem to samo xD nie da się mnie określić :D

Napisano

a mi sie nie chce załadowac wynik :D

o juz sie zaladowal:D

wyszlo mi narrator - sangwinik... hmmm zawsze mi wychodzilo do tej pory ze jestem cholerykiem :P

kilka cech sie nie zgadza ale to jest mniejszosc:)

Napisano

Zrobiłem dziś drugi raz test tym razem na spokojnie bo za pierwszym razem zbytnio czasu nie miałem :)

Przeczytałem wszystko uważnie i wyszło mi Znów Sangwinik i zgadza się w 99%

joł :P

• 4 miesiące temu...
Napisano

Odświeżam temat , ponieważ jestem ciekaw waszych cech...

Od robienia ostatniego testu powiem wam że dużo się zmieniło...

I polecam tym osobą które robiły już sobie ten test , niech zrobią jeszcze raz...

pzdr...

Napisano

Pracus-choleryk. Co najwazniejsze wiele moich cech mialo swoje potwierdzenie w wynikach jakie otrzymalem. Teraz sam nie wiem czy wyjde z domu. Juz sam sie zaczynam siebie bac! ;>

Napisano

Obserwator/flegmatyk.

Z tym pierwszym zgadzam się w 100%. To drugie, choć brzmi nieciekawie też ma swoje dobre strony :) i tu zgadzam się w 80%.

Co do formuły testu to kilka razy miałem tak, że nie wiedziałem co wybrać (nie dlatego, że nie wiedziałem co niektóre słowa znaczą, bo to akurat sobie sprawdzałem na bieżąco w słowniku, ale po prostu nic do mnie nie pasowało).

Napisano

Sangwinik :) Wszedzie to samo mi pisza no... W szkole ktos tez taki test przyniosl... Wbrew temu co sadze o tego typu "zabawach" to tutaj zgadzam sie w 100% :)

Napisano

obserwator-flegmatyk :)

ale cos nie teges, w słabych stronach emocjonalnych wyszło mi rownoczesnie ze mam zelazna wolę (to ci dopiero niespodzianka - a w dodatku zawsze myslałam że to pozytywne?:P)

i że równoczesnie zbyt łatwo ide na kompromis :D

"z zelazną wolą poszła na kompromis"

eh, dałam sie wciagnąc, zelazna wola mnie do tego zmusiła zapewne :)

o i tam gdzies było do zaznaczenia "mamrot" co to u diabła jest "mamrot"???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...