PrzygodyDownhill Napisano 17 Kwietnia 2017 Napisano 17 Kwietnia 2017 Witam mam rower do Downhillu i mam taką ramę Corsair Maelstrom 2010 (kolor wojskowy) a amortyzator przedni taki Rock shox Totem z 2011 (kolor czarny) chciałbym amortyzator wymienić na inny taki co sięga do kierownicy np. FOX 40 Float Factory chcę żeby był taki do kierownicy taki długi i nie drogi najlepiej używany z olx polecicie mi jakieś ? pls.
MMMAAACCC7 Napisano 17 Kwietnia 2017 Napisano 17 Kwietnia 2017 upraszczając Twoje poszukiwania, szukasz amortyzatora 2-półkowego po pierwsze, nie określiłeś budżetu, ani stanu jakiego oczekujeszpo drugie, lepiej poproś admina, by przeniósł do działu o amortyzatorach (w szczególności że szukasz konkretnego modelu)
Mod Team safian Napisano 17 Kwietnia 2017 Mod Team Napisano 17 Kwietnia 2017 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.