Skocz do zawartości

[konkurs] Pomoc koleżance:)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

I kliknięta 1600 łapka, w domu kliknę jeszcze raz :) Przegoniłaś prawdziwego przeciwnika ( ten rower nad Jeziorem), bo tego "oszukanego" nie liczę.

Napisano

Jeju dziękuuuje Wam! Jak Wam się chce dawać łapkę codziennie to w ogóle szacun  :thumbsup: No jakbym się utrzymała a tym drugim to zawsze wygram fajny plecak, a nie rękawiczki :D

Napisano

Jak Wam się chce dawać łapkę codziennie to w ogóle szacun
Zero problemu przecież to trwa 10 sekund ;) A może naszą wspólną siłą zjednoczoną uda się pokonać oszusta  :voodoo:
Napisano

Zero problemu przecież to trwa 10 sekund ;) A może naszą wspólną siłą zjednoczoną uda się pokonać oszusta  :voodoo:

Musze powiedzieć, że pokonwersowałam trochę z tą całą komisją, napisałam co myśle, no ale wdg nich wszystko jest monitorowane "aby zapewnić równe szanse uczestnikom". Także no :D

Napisano

Znaczy że ktoś z rodziny komisji będzie miał nowe rękawice, czy co tam jest pierwszą nagrodą :)

Napisano

no ale wdg nich wszystko jest monitorowane "aby zapewnić równe szanse uczestnikom". Także no
Nie no wiadomo "komisja gier i zakładów czuwa nad prawidłowym przebiegiem głosowania" ;)
Napisano

Jak ktoś może i chce to poproszę like na zdjęcie Łukasz Gofer w poniższym linku z góry dzięki
Pomogliśmy koleżance to pomożemy koledze ;) Ode mnie poszła łapka. Powodzenia 
Napisano

Spróbuj jeszcze raz pogadać z komisją może uda Ci się ich przekonać że to zdjęcie się jednak nie nadaje. :whistling:

§1 Postanowienia ogólne

4) logotyp FAKRO musi być wyeksponowany w całości w jego oryginalnej formie i określonym formacie. Nie można go zmieniać, modyfikować, zamieszczać na nim dodatkowej grafiki, dopisywać treści. Nie może być zamazany. O miejscu jego ekspozycji, z zachowanie tematyki i zasad Konkursu, decyduje Uczestnik.

Brak zielonego elementu + kiepska jakość :bye2:

Napisano

Spróbuj jeszcze raz pogadać z komisją może uda Ci się ich przekonać że to zdjęcie się jednak nie nadaje. :whistling:

Brak zielonego elementu + kiepska jakość :bye2:

Może dałoby się coś ugrać z tym... No ale to nie fair będzie takie   :sick: No i zanim oni mi odpiszą to konkurs się skończy  :D

Napisano

3 ode mnie, praca + dom + telefon :) Gonimy, chociaż niestety marne szanse na dogonienie "oszusta" :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...