Skocz do zawartości

[Do 2500] Mtb 27.5

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zastanawiam się nad kupnem roweru w tej cenie i nie jestem do końca pewien co wybrać. Głównie myślę nad  Merida Big Seven 100 Lub Kross level R2. Ale jestem otwarty na inne propozycje, Wzrost 174, ale mam 16 lat więc chyba jeszcze trochę urosnę.

Napisano

No i praktycznie nie ma porównania do Meridy i Krossa. Bierz Rometa - Raidon i nowe Alivio jest naprawdę dobre: korba ze zintegrowaną osią i tylna zmieniarka już shadow. Jedyne czego się czepić to to, że nie ma kasety 9sp 11-36, ale to mały błąd drukarski...

Napisano

Tylko że ten rower jest w tej chwili na przecenie zamówić nie chce, niestety(albo i nie) należe do osób które muszą zobaczyć coś na własne oczy. W moim mieście na promocji go nie znajdę. A gdybyście mieli miedzy tymi dwoma brać to który?

Napisano

Możesz go zamówić, a jak się nie spodoba odesłać, możesz go obejrzeć bez promocji, myślisz, że rower w promocji ma inny wygląd lub wymiary ? ... a z tych dwóch weź sobie ten który ci się bardziej podoba.

Napisano

Co do promocji nie chodziło o wygląd tylko o cene... W promocji jest 2600 normalnie ponad 3k ja napisałem do 2500. 

Możesz go zamówić, a jak się nie spodoba odesłać
Musiałbym być nie poważny...
Napisano

mysle ze warto ta stówe spod ziemi wytargac na ten rower... a jezeli potrzebujesz zobaczyc rower przed zakupem, wpisz sobie w wujku gógle najblizszy sklep z rometami u Ciebie w okolicy i jak beda mieli na stanie to sobie zobaczysz, jak Ci podpasuje wracasz do domu i zamawiasz na necie :) prosty patent i sprawdzony. Moj szwagier nie wiedział do konca jaki rozmiar krossa potrzebuje i tak zrobił. Dzieki temu zaoszczedził ok 400 zł.

Poza tym jest możliwośc negocjowania ceny na bikko.pl ale nie wiem na jakiej zasadzie to działa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...