Mac77 Napisano 19 Czerwca 2015 Napisano 19 Czerwca 2015 Witam Wszystkich. Złożyłem nowe koła na obręczach DT XM401 29". Zastanawiam się nad Racing Ralph na tył i Rocket Ron przód,obie 2,1. Pytanie brzmi czy iść w wersję EVO liteskin która jest dość droga czy Performance o połowę tańsze?I tu rodzi się drugie pytanie czy Performance przyjmą mleczko i czy ktoś może to potwierdzić z własnej praktyki?Szukałem na forum ale nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi na to pytanie,jakby ktoś zarzucał mi lenistwo Zależy mi oczywiście na wadze,uniwersalności i w miarę na trwałości Jeżdżę maratony ale zdarza się i asfalcikiem polatać.Dodam że ostatnio miałem RoRo performance 2,1 w dętce i byłem w miarę zadowolony z trakcji i wytrzymałości. Jako aternatywa do RaRa i RoRo LiteSkin rozważam również zestaw; tył S-Works Renegade 29" x 1,95; psi 35-65; masa ok. 470g przód S-Works Fast Trak 2Bliss Ready 29" x 2,0; psi 35-65; masa ok. 520g Jeśli ktoś miał z nimi do czynienia to proszę o opinie. Pozdrawiam.
seraph Napisano 19 Czerwca 2015 Napisano 19 Czerwca 2015 Performance bez problemu się uszczelniają tym bardziej na obręczach DT Swiss. Drugi tysiąc km już mi leci RoRo bez dętek i 0 problemów
Mac77 Napisano 20 Czerwca 2015 Autor Napisano 20 Czerwca 2015 Dzięki za info "seraph" Mam nadzieje że nie jest to odosobniony przypadek i ktoś więcej może potwierdzić brak problemów ze zwykłą wersją tych opon bo gdzieś o uszy mi się obiło że różnie z nimi bywa. Jak ktoś ma jakieś doświadczenie z oponami speca w/w to proszę o info.
Mac77 Napisano 21 Czerwca 2015 Autor Napisano 21 Czerwca 2015 Naprawdę nikt poza "seraph" nie używał RoRo-nów Performance z mleczkiem ?Bardzo zależy mi na potwierdzeniu informacji bo nie chcę wyrzucać pieniędzy w błoto .Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.