Skocz do zawartości

[4000-4300] MTB 27,5

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A w tym wymienionym co jest nie tak?? Nie ma dużego wyboru HT z tak sporym skokiem. Jest Ghost Kato 120mm ale nie jest tak wyposażony jak ten Dartmoor.

Napisano

A w tym wymienionym co jest nie tak?? Nie ma dużego wyboru HT z tak sporym skokiem. Jest Ghost Kato 120mm ale nie jest tak wyposażony jak ten Dartmoor.

Szukałem innego w jego rodzaju żeby go porównać.

Podasz mi nazwę roweru o budowie(?) podobnej jak 

Commencal META HT SX ESSENTIAL

Napisano

Jeśli szukasz "sztywnika" z zacięciem w kierunku "grawitacji" to pod względem porównania jakość osprzęt trudno będzie znależć cokolwiek lepszego niż Primal Dartmoora. Ten Commencal META jest chyba na kole 26" i dość kiepskim napędzie 1x9.

Napisano

Z tym Mondrakerem z pierwszego linku to robi się moim zdaniem problem z ceną. Wywalanie tyle kasy jak w pobliżu są fulle to delikatnie to ujmując nieporozumienie.

Mam oczywiście nadzieję, że zainteresowany zdaje sobie sprawę w co się pakuje na sztywnym 140mm. W wielu przypadkach w naszych górach ten rower będzie się bardzo trudno prowadził zarówno pod górę jak i w dół. Przenie zawieszenie odwali sporo roboty ale będzie to w dużej mierze zniwelowane sztywnym tylnym kołem. Który to zresztą wideł będzie co zrozumiałe dość słabej jakości.

Napisano

w tej cenie to ciężko będzie coś znaleźć. Z tego co wiem to santa cruz miał w swojej ofercie takie rowerki ale cena pewnie też będzie kosmiczna.

Ewentualnie spróbuj sam coś złożyć jeśli dasz radę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...