Skocz do zawartości

[3-4tys] damski rower szosowy JAKI?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Potrzebuję pomocy z zakupem roweru szosowego. Damski, 165 cm, 55 kg. 

Cenowo tak do 3-4tys zl.

pozdrawiam,

Monika

Napisano

A nie może być po prostu szosowy ? jakie masz preferencje, na jakimś już jeździłaś ?

Moja propozycja :

http://www.merlincycles.com/sensa-romagna-sport-road-bike-2015-74109.html

Ten rower oferuje niezbyt wyciągniętą pozycję, czyli według jakichś tam teorii, jest odpowiedniejszy dla kobiety ( teoretycznie) , rower bardzo porządnie wykonany...

Poza tym, temat źle założony ... ale już edytowany ...

• 1 miesiąc temu...
Napisano

myślę że jako kobieta może mieć preferencje do zakupu roweru damskiego :) wiem o czym mówi koleżanka bo aktualnie też szukam szosowego roweru. mam budżet bardzo podobny... znalazłam fajną pozycję marki LIV – czyli wszystkim dobrze znanego gianta:) w sklepie na fabrycznej znalazłam model avail 3. jak każda kobieta – musi mi się podobac! A ten jest przepiękny;) cena przystepna w moim mniemaniu – kiedyś miałam szoskę składaną z jakichś najróżniejszych części i niestety czasem to nie działało zbyt poprawnie a tu? Cała grupa sory:) jeśli macie coś w podobnej cenie na podobnym osprzęcie to pokażcie! Bo szukam i szukam ale póki co to tylko ten Giant mi odpowiada i trochę się na niego juz nastawiam ale nie chcę podejmować pochopnej decyzji...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...