ladylyva Napisano 7 Maja 2015 Napisano 7 Maja 2015 Potrzebuję pomocy z zakupem roweru szosowego. Damski, 165 cm, 55 kg. Cenowo tak do 3-4tys zl. pozdrawiam, Monika
Rulez Napisano 7 Maja 2015 Napisano 7 Maja 2015 A nie może być po prostu szosowy ? jakie masz preferencje, na jakimś już jeździłaś ? Moja propozycja : http://www.merlincycles.com/sensa-romagna-sport-road-bike-2015-74109.html Ten rower oferuje niezbyt wyciągniętą pozycję, czyli według jakichś tam teorii, jest odpowiedniejszy dla kobiety ( teoretycznie) , rower bardzo porządnie wykonany... Poza tym, temat źle założony ... ale już edytowany ...
paloma Napisano 11 Czerwca 2015 Napisano 11 Czerwca 2015 myślę że jako kobieta może mieć preferencje do zakupu roweru damskiego wiem o czym mówi koleżanka bo aktualnie też szukam szosowego roweru. mam budżet bardzo podobny... znalazłam fajną pozycję marki LIV – czyli wszystkim dobrze znanego gianta:) w sklepie na fabrycznej znalazłam model avail 3. jak każda kobieta – musi mi się podobac! A ten jest przepiękny;) cena przystepna w moim mniemaniu – kiedyś miałam szoskę składaną z jakichś najróżniejszych części i niestety czasem to nie działało zbyt poprawnie a tu? Cała grupa sory:) jeśli macie coś w podobnej cenie na podobnym osprzęcie to pokażcie! Bo szukam i szukam ale póki co to tylko ten Giant mi odpowiada i trochę się na niego juz nastawiam ale nie chcę podejmować pochopnej decyzji...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.