Gość Asia Napisano 4 Lutego 2015 Napisano 4 Lutego 2015 Hej, Poszukuję roweru, najlepiej MTB do kwoty około 1500 zł. Myślałam o modelu Ghost Miss 1200, ale sprzedawca w sklepie rowerowym mi odradził. Możecie mi polecić jakiś rower godny uwagi? Z góry wieeelkie dzięki
Gość Krzysiek Napisano 17 Lutego 2015 Napisano 17 Lutego 2015 Szukasz nowego czy używanego?? jeśli moze być używka w bardzo dobrym stanie to mam rower złozony na ramię Accent Peak 26 z hamulami tarczowymi Hayes'a z kołami Dart'a oraz osprzętem Shiamno Deore. do tego dorzucam licznik i oświetlenie Cateye'a oraz dodatkow opony i dętki Panaracer. cena na pewno nizsza niż 1500 Pozdrawiam
Tom650b Napisano 18 Lutego 2015 Napisano 18 Lutego 2015 Hej, Zależy co chcesz na nim robić. Grunt by był na kasecie (a nie wolnobiegu) ale z tym to różnie bywa w tym przedziale cenowym. Najważniejsze jednak by rama była dobrze dopasowana i umożliwiała ewentualny upgrade roweru. Moja druga połowa śmiga od tego roku na Krossie Lea R4 i jest bardzo zadowolona. Oprócz tego że jej się podoba kolor to właśnie mówi że dobrze i pewnie jej się jeździ. Używany rower to z kolei zawsze lepszy osprzęt, ale niestety nigdy do końca nie wiadomo w jakim jest on stanie. Oprócz tego nie masz już gwarancji (zazwyczaj), często nie wiesz także z jakiego źródła pochodzi. Osobiście bardziej nastawiałbym się na nowy rower. Będzie słabszy, ale jeśli ma służyć do rekreacji to nie będzie to bardzo odczuwalne. A w przyszłości zawsze można go ulepszyć
Pytanie
Gość Asia
Hej,
Poszukuję roweru, najlepiej MTB do kwoty około 1500 zł. Myślałam o modelu Ghost Miss 1200, ale sprzedawca w sklepie rowerowym mi odradził. Możecie mi polecić jakiś rower godny uwagi?
Z góry wieeelkie dzięki
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.