igrek Napisano 16 Października 2014 Napisano 16 Października 2014 Dzień dobry )Z racji, że to mój pierwszy post - chciałbym serdecznie Was powitać oraz poprosić o pomoc w sprawie zakupów. Jako iż jestem naprawdę amatorem w temacie rowerowym, liczę że pomożecie - pewnie dla większości będą one albo banalne albo po prostu głupie, ale niech będzie.. Z góry też podkreślam że w pewien sposób jestem też ograniczony pod względem gotówki, więc nie mogę sobie pozwolić na zbyt wiele Chodzi o to że chciałbym wymienić w rowerze zarówno obręczę jak i opony, oraz zaopatrzyć się w nową piastę, czy takie zestaw jaki np. tutaj przedstawie bedzie ze sobą kompatybilny i bez problemu będę go mógł zmontować? Piasta Przednia - Shimano HB M525 Deore Obręcz przednia - Dartmoor 2013 Raider 26' Rims (ewentualnie Fortress 26')Opona - Maxxis Crossmark 26x1,95 drut 60TPI 70A Dodam tylko że chciałbym nieco pojeździć po górkach, bez jakiegoś skakania czy wielkich szaleństw - czysto rekreacyjna jazda )Dziękuje z góry za odpowiedzi i poświęcony czas
zgodny Napisano 16 Października 2014 Napisano 16 Października 2014 Wydaje mi się, że lepiej cię wyjdzie jak kupisz gotowy komplet kół, a tu zapomniałeś o szprychach które muszą to wytrzymać a za 1 zł na pewno nie wytrzymią ile masz gotówki ? może zaradzimy i znajdziemy dobry komplet
Sniffles Napisano 16 Października 2014 Napisano 16 Października 2014 Na początek przedstaw nam swój rower, wstaw jakieś zdjęcie. Podaj też resztę sprzętu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.