Skocz do zawartości

[rower] 29er Muesing Offroad Comp 29 19"

Qaroll

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam do sprzedania 29era na bardzo fajnej, niespotykanej praktycznie w Polsce ramie. Cały osprzęt Shimano to tegoroczne (2014) modele:

• Kupiony na przełomie kwietnia/maja 2014. Gwarancja na wszystkie części i ramę do maja 2016.
  • Przebieg: ~900 km.
  • Stan: małe ryski na ramie - oparłem go głupio o latarnię... Napęd wg mnie praktycznie idealny. Amor - po każdej jeździe czyszczony Brunoxem. Rower nie brał udziału w żadnych zawodach - jedynie rekreacyjna jazda po mieście, kilka przejażdżek wzdłuż brzegu Wisły, wypady do lasu w Rembertowie - czyli totalny spokój :)
  • Powód sprzedaży: potrzebuję pilnie kasy na zakup innego, nienapędzanego siłą ludzkich mięśni środka transportu i rozrywki
  • Z rowerem sprzedaję 2 sztyce: prostą Amoebę i Procrafta z offsetem ~25mm

Części:

• Rama: http://muesing-bikes.com/fahrrad/bike/offroad-comp-29.html
  • Widelec: Suntour Raidon XC RL 29 tapered
  • Kierownica: Easton 685mm, gięta 9 stopni
  • Sztyca: Amoeba Borla 370mm, 31,6 i aktualnie zamontowana Procraft z offsetem ~25mm
  • Siodło: Fizik Gobi XM Wing Flex
  • Mostek: SCOR MK II 100mm
  • Przerzutka przód: Shimano Deore 
  • Przerzutka tył: Shimano SLX
  • Manetki przerzutek: Shimano Deore
  • Hamulce: Shimano Deore 
  • Tarcze: Shimano SLX SM-RT64 180mm przód, 160mm tył
  • Gripy: ESI Chunky Red
  • Piasty: Shimano Deore
  • Obręcze: Krypton Pro 29
  • Szprych: Sapim
  • Opony: Continental Race King 2.2 - druciane
  • Korba: Shimano Deore 42x32x24 175mm
  • Kaseta: Shimano, chyba Deore
  • Łańcuch: Shimano XTR

Zdjęcia roweru w mojej galerii (w stosunku do nich zmienione siodło, gripy, przycięta rura sterowa). 

Cena jaka mnie interesuje to 3100zł. Rozważę każdą rozsądną propozycję cenową. Sporządzamy umowę kupna-sprzedaży. Na życzenie mogę wystawić sprzęt na allegro.

Rower można obejrzeć na żywo w Warszawie i tam też odebrać osobiście. Sprzęt jest czysty, nasmarowany, wyregulowany - gotowy do jazdy w 100%!

W cenie wliczony transport roweru w promieniu 150km od Warszawy. Wolałbym nie bawić się w wysyłkę kurierem.

Kontakt priv.

• Mod Team
Napisano

Temat został usunięty.

Prawdopodobna przyczyna usunięcia:

- Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione

- Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu

Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...