Lawon Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 Witam, w serwisie wymieniali mi suport w korbie sram s1000 i urwali śrubę. Wstawili jakąś śrubę od innej korby co spowodowało że po 3 km wszystko mi się rozkręciło. Nic mi o tym nie powiedzieli czy odbiorze będę musiał z nimi walczyć. Pytanie czy jest gdzieś możliwość dostać takie serwisowe śruby - ? Do shimano dało się dokupić. Czy raczej czeka mnie wymiana całej korby? W niedziele maraton a ja zostałem bez roweru.
barbapapa11 Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 Skoro zmieniałeś w serwisie i oni bez twojej wiedzy zmienili śrubę na nieoryginalną, to przynajmniej dla mnie oczywiste jest, że powinni wymienić ci teraz nakrętkę na oryginalną (ich problem jak dostaną) lub korbę na nową. Po to oddaje się właśnie do serwisu, żeby nic nie zepsuć. Zawsze możesz iść do sądu i na pewno wugrasz.
Lawon Napisano 2 Sierpnia 2014 Autor Napisano 2 Sierpnia 2014 Tylko że to pewnie będzie trwało w czasie(albo będą znowu kombinować z innymi nakrętkami) a ja nie będę miał czym jeździć. Chce kupić/naprawić i zanieść im rachunek - niech zwracają kasę. Jeden z serwisów odpisał mi, że będzie miał takie śruby.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.