Skocz do zawartości

[600-700] Tani rowerek MTB.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich .

W najbliższych dniach bede kupował rower dla siebie , zakup bedzie najprawdopodobniej przeprowadzony na allegro gdzie wypatrzyłem 2 okazje w moim przedziale cenowym . aproipos przedziału cenowego to myślę żę nikt nie będzie miał pytań lecz gdyby znalazł się jakiś ciekawski to uprzedzę pytanie : są inne wydadki i rzecz w tym że nie każdego stać na rower za tysiące ;) . A wracając do rowerów to przychylnymi mi ofertami są rower :

-MTB Romet Delta vip na kołach 26 

-oraz MTB Romet Zenit Sport na kołach 26

Myslę że firma Romet jest dość znana i solidną firma lecz prosiłbym o pomoc w dobraniu roweru ponieważ się trochę waham . Powiem jeszcze tyle że rower Romet zenit jest oficjalnie droższy o prawie 200 od tego drugiego a znalazłem go na przecenie więc kosztuje równe 600 zł :) Proszę mnie zrozumieć iż trzymam się kwoty wyznaczonej ponieważ jak co poniektórzy nie śpię na pieniądzach .

Z góry dziękuje za pomoc oraz za wyrozumiałość :)

P.S prosiłbym o w miare szybką pomoc ponieważ rower chciałbym aby dotarł do mnie przed wakacjami a jak to bywa z paczkami z allegro ,co poniektórzy wiedza , różnie bywa .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...