dissconnect Napisano 3 Czerwca 2014 Napisano 3 Czerwca 2014 Witam ! chciałbym żebyście mi doradzili jaki rower wybrać rower do jazdy w szczególności po asfalcie i rzadziej po lesie , mam 189cm i wage 65kg więc rama 21-22" z tego co widziałem na allegro to mi się spodobały rowery takie jak chciałbym żebyście wymienili wady zalety i który lepszy chyba że macie lepszy rower w przedziale cenowym 700-1200zł zleży mi żeby był nowy bo chciałbym wziąć go na raty . - KELLYS VIPER 20 GREEN - KANDS 1300 Alivio - ten mnie najbardziej zainteresował - LAZARO EVOLUTION V2 - LAZARO EVOLUTION V3 podał bym linki niestety nie mogę ponieważ nie wyświetla ich :<
seczuan Napisano 3 Czerwca 2014 Napisano 3 Czerwca 2014 kands i evolution v3 to prawie takie same podzespoły na resztę nawet nie patrzyłem, nie lepiej zakupić sobie crossa na kołach 28 jak chcesz głownie po asfalcie i trochę po lasach? za 1200 nic lepszego raczej nie wychaczysz niż te które wymieniłeś
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.