dawidd Napisano 31 Grudnia 2008 Napisano 31 Grudnia 2008 A jak u was wygląda szata graficzna na tej stronie? Chyba u mnie jest coś zrypane, bo jest białe tło i niebieskie odnośniki tylko, syf jak cholera :/ Da się to zmienić?
Rafał87 Napisano 31 Grudnia 2008 Napisano 31 Grudnia 2008 to chyba masz coś zrypane bo u mnie wszystko działa dobrze, wczoraj tez nie widziałem problemów.
dawidd Napisano 31 Grudnia 2008 Napisano 31 Grudnia 2008 to pomęczę się troche, jak nic się nie zmieni to założę sobie konto na stronie konkurencji
Mod Team bikergonia Napisano 31 Grudnia 2008 Mod Team Napisano 31 Grudnia 2008 Jak u mnie to wszystko gra i buczy. Pewnie powinieneś zmienić "styl BS"
dawidd Napisano 31 Grudnia 2008 Napisano 31 Grudnia 2008 a jak to zmienić, tak żeby było normalnie. Bo taki syf się zrobił, że tam usiedzieć się nie da.
Patryke Napisano 1 Stycznia 2009 Napisano 1 Stycznia 2009 Wejdź w "Profil", wybierz "Ustawienia bloga". Póżniej kliknij w "Podglad szablonów", zobacz który Ciebie interesuje i klikaj koło niego "Źródło" i całość skopiuj. W "Ustawieniach blogu" klikasz w polu Własny szablon "Edytuj szablon" i tam oto to wklejasz i powinno grać... Tak mi się wydaje
dawidd Napisano 2 Stycznia 2009 Napisano 2 Stycznia 2009 Haaa! Znalazłem przyczynę problemu! Włączony program AdBlock (służy do blokowania reklam) zablokował okienka itp. na BikeStats, w efekcie miałem syf, białe tło i niebieskie odnośniki rozsypane wszędzie. Jak go wyłączyłem, to wszystko wróciło do normy, także wystarczy dodać stronę BikeStats do stron nie blokowanych przez AdBlock'a i wszystko wraca do normy
Rafał87 Napisano 11 Stycznia 2009 Napisano 11 Stycznia 2009 już dziala, bo kilkanaście minut temu nie działała
Morpheo Napisano 11 Stycznia 2009 Napisano 11 Stycznia 2009 A co się dziwić... Sporo jeździmy, sporo notujemy. A jak wypadnie tak, że sporo ludzi publikuje wpisy w jednym czasie, to serwer momentami niedomaga
sebekfireman Napisano 11 Stycznia 2009 Napisano 11 Stycznia 2009 Serwer niedomaga podobno z innego powodu - firma hostingowa ma niby przerwy. Ale pod koniec stycznia ma być jakaś niespodzianka - nowa wersja Bikestats.
Ciastkorz Napisano 14 Stycznia 2009 Napisano 14 Stycznia 2009 Nie działa. Wpisuje login, hasło i mam komunikat "Błędna para login/hasło. Nie można zalogować." Ktoś jeszcze tak ma?
Pulse Napisano 14 Stycznia 2009 Napisano 14 Stycznia 2009 ja tak mialem skorzystaj z opcji przypominania hasla, zresetuj haslo i ustaw od nowa. Mi pomoglo
Mod Team bikergonia Napisano 14 Stycznia 2009 Mod Team Napisano 14 Stycznia 2009 Już wszystko działa - przynajmniej u mnie
Patryke Napisano 14 Stycznia 2009 Napisano 14 Stycznia 2009 Ja zrobiłem tak samo jak Pulse i od razu zadziałało. W sumie dziwne, że nie zapamiętało haseł...
jarbla Napisano 31 Marca 2009 Napisano 31 Marca 2009 Wygląda na to, że BS padło ofiarą własnego sukcesu. Jak teraz działa widzi każdy kto korzysta z tej strony... Mam nadzieję, ze problemy z przepustowością zostaną wkrótce pokonane, bo taka sytuacja raczej nie jest do zaakceptowania na dłuższą metę. Tym bardziej, że wielu rowerzystów tak naprawdę jeszcze nie rozpoczęło swojego sezonu rowerowego. Jeżeli teraz jest źle to co będzie za miesiąc
Xanagaz Napisano 31 Marca 2009 Napisano 31 Marca 2009 Pora pomysleć nad jakimś "profesjonalniejszym" hostingiem i reklamami na stronie na jego utrzymanie
Toomp Napisano 31 Marca 2009 Napisano 31 Marca 2009 jarbla źle to mało powiedziane na działanie BS to dosłownie jest porażka
QWEY564 Napisano 31 Marca 2009 Napisano 31 Marca 2009 miałem przed chwilą okazję wymienić parę zdań z Ojcem Dyrektorem z BS, i na pytanie czemu tak muli odpowiedział że jest to wina przeprowadzki na inny serwer(czy jakoś tak) na kwestiach technicznych się nie znam, ale mam wrażenie że gdzieś to już słyszałem... i to całkiem niedawno... no nic.. pozostaje nam czekać, aż zacznie znowu śmigać
Klosiu Napisano 1 Kwietnia 2009 Napisano 1 Kwietnia 2009 Dokladnie, Od miesiaca dzialanie BS wyglada, jakby wisieli na modemie telefonicznym :/ Na szczescie BS sluzy mi tylko jako backup, bo jazdy zapisuje u siebie na dysku, ale jak jeszcze chwile to potrwa, to sie trzeba bedzie pozegnac. Szkoda, bo teraz fajnie wyglada i ma dobra funkcjonalnosc, tylko ta szybkosc dzialania...
jarbla Napisano 1 Kwietnia 2009 Napisano 1 Kwietnia 2009 ale jak jeszcze chwile to potrwa, to sie trzeba bedzie pozegnac. Szkoda, bo teraz fajnie wyglada i ma dobra funkcjonalnosc, tylko ta szybkosc dzialania... Mam takie same odczucia. Wszystkie wprowadzone zmiany oceniam pozytywnie. Ktoś włożył niemały wysiłek by wprowadzić kilka ciekawych funkcji ale co z tego, jak wszystko rozbija się o transfer danych... A przecież to mógłby być dla właściciela samograj, przy takiej ilości odwiedzin przychody z reklam (mogą być nawet wyskakujące okienka) powinny wystarczyć nie tylko na zapewnienie prawidłowego działania ale jeszcze na ciekawy zarobek. Na razie będę się jeszcze męczył, ale kredyt zaufania będzie topniał i jeżeli nie nastąpi poprawa to za jakiś czas też postąpię tak jak zapowiada Klosiu. Ps. Jaka jest w sieci konkurencja dla BS? Czy poza tym http://www.bikebrother.com/ jest jeszcze coś? Pozdr
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.