angelhod Napisano 19 Maja 2014 Napisano 19 Maja 2014 hej, zastanawiam się nad kupnem opon Rocket Ron zawijane (co to wogóle znaczy) od Schwalbe'y. Obecnie mam założone szosowe Laczem/GEAX(ładuję 5 atmosfer) lecz trochę mnie męczy że jak zjeżdzam w piach to jest już kijowo a planuję coraz więcej po cięższych drogach jeździć. To nad czym się zastanawiam to czy opór jakie te nowe opony będą dawać znacznie wpłynie na siłę którą będę musiał włozyć czy może jak dopakuję tam 5 atmosfer to w sumie różnicy prawie nie będzie. Zastanawia mnie też cena..... na alledrogo te opony kosztują od 80zł do 200zł a nie mogę sie doczytać czym się różnią. pozdrawiam
Mod Team Puklus Napisano 19 Maja 2014 Mod Team Napisano 19 Maja 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.