Kranczi Napisano 4 Marca 2014 Napisano 4 Marca 2014 Witam, mogę kupić za 270zl prawie nowy XC28 TK + Manetka oryginalna. Czy jest to okazja jeżeli bym przesadzał sie z XCM na ten oto RS? Czy cos używanego do 400zl znajde cos lepszego czy ten będzie dobry na gościa niecałe 60kg? Boje sie o te golenia, ale na tą wagę i nie "ekstremalną" jazdę mym zdaniem wystarczy... proponujcie! Pozdrawiam Cytuj
Ziemko Napisano 4 Marca 2014 Napisano 4 Marca 2014 Jakie koło? Na 29-tkę golenie 28 są za słabe ale na 26" stykną. Sam Amorek działa całkiem super. W porównaniu do Suntour'ów bardziej soczyście. Cytuj
Kranczi Napisano 4 Marca 2014 Autor Napisano 4 Marca 2014 Level A2 V-Brake 26"Waga na kolege niecałe 60kg.Za 270zł (z manetką w cenie) znajde coś lepszego? (oczywko używka) Cytuj
Ziemko Napisano 4 Marca 2014 Napisano 4 Marca 2014 Za tą kasę na allegro można dorwać Suntour'a XCR LO ale IMHO nie warto. RS działa dużo płynniej. Mam w 26-tce XCR'a RL i o ile po zakupie zachwycał pracą o tyle po sezonie pasuje już do niego zaglądnąć (dodam że regularnie smarowany Brunx'em) a RS 30TK po roku działa jak nowy mimo że więcej na nim jeżdżę. Cytuj
vszywiec Napisano 4 Marca 2014 Napisano 4 Marca 2014 Serwis robiłem sam w tamtym tygodniu, ograniczył się do rozebrania, wyczyszczenia, nasmarowania i zalania świeżymi olejami. Przebieg tak jak pisałem tylko 500 km. Papieru mam na cały rower, amorek był już zamontowany. Golenie 28mm. Co do ceny to możesz dać wiecej:p amor nie jest nie był katowany. Cena taka bo tyle mi brakuje do reby. Fotki jutro wieczorem. Kolor czarny,szary z elementami czerwonego. Sterówka jak dobrze pamiętam to 20 cm. Cytuj
Kranczi Napisano 4 Marca 2014 Autor Napisano 4 Marca 2014 Dajesz fotki szywiec i puszczasz za 200zł + wysyłka twoja Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi