ElQra Napisano 29 Listopada 2013 Napisano 29 Listopada 2013 Witam czy ktoś wie co to za rama ??? Bo mam wrażenie że sprzedający chce mnie lekko nabić w butelkę ( delikatnie mówiąc) Podał cenę 700 - 800 złotych a ja nie mogę jej nigdzie namierzyć Pozdrowienia
mklos1 Napisano 29 Listopada 2013 Napisano 29 Listopada 2013 Wzory naklejek wskazują, że rama pochodzi z okresu, kiedy Kross nie produkował szosówek. Jedyny model szosówki sprzed Vento, który kojarzę to był Kross Grand Millenium na stalowej ramie.
AreBie Napisano 29 Listopada 2013 Napisano 29 Listopada 2013 KROSS VENOM Za 800zł to można całego takiego Krossa kupić.
mklos1 Napisano 29 Listopada 2013 Napisano 29 Listopada 2013 A jednak... Widać, że rama rzeczywiście od tego modelu, ale malowanie chyba nie oryginalne... Google przynajmniej tak mówi Drogo trochę jak na taką ramę, która jest w nieoryginalnych barwach. Nie wiadomo co mogło jej być i dlaczego była przemalowana. Nie chcę skłamać, ale chyba z rok temu (albo i wcześniej) pojawiło się na allegro kilka modeli, w ramie ewidentnie Kross Level A2/A4 2009/2010, ale w niefabrycznych dziwnych kolorach i dobrej cenie...
gdy Napisano 29 Listopada 2013 Napisano 29 Listopada 2013 z tego co pamietam te sety były kiedys na alledrogo w okolicach 400 pln
Mod Team Puklus Napisano 29 Listopada 2013 Mod Team Napisano 29 Listopada 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.