Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 16

Puklus

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Wczoraj 30km, dziś 34 w większości po okolicznych lasach. Pięknie, ciepło, słonecznie i coraz bardziej zielono. Niestety dziś nie obyło się bez przygód. Najpierw w rowerze dziewczyny błotnik zaczął sobie luźno dyndać bo pękła jedna z dwóch mocujących go opasek zaciskowych. Chwila zastanowienia i druciarskim sposobem przy pomocy korzonka błotnik został przymocowany :D Później, na szczęście tylko jakieś 2,5km od domu złapałem gumę. Ale przecież nieszczęścia chodzą parami, więc chwilę później prowadząc rower poczułem, że jakoś luźno mi się pod butem zrobiło. Odkleiła się podeszwa. W międzyczasie była jeszcze próba szybkiego dopompowania koła, jednak "prawie nieużywana" pompka Meridy okazała się niesprawna. Bądź co bądź dzionek uważam za udany :)

IMG_5809.JPG

IMG_5823.JPG

Napisano

86.6km na szosie z kolega ;) wiatry miedzy 25 a 35m/s skutecznie popsuły nam średnia i skończyło sie na nie całych 26km/h.

Napisano

Rano obowiązkowo do Lidla; w tym roku tylko rękawiczki i skarpetki. A potem pokręciłem sie po Warszawie, załatwiłem trochę spraw, uzbierało sie tego 62km. Na endo jest mniej, bo nie ma wieczornej wycieczki do sklepu rowerowego po spinkę do łańcucha

Napisano

Może nie do końca co zrobiłeś, ale... muszę się pochwalić :D. Do zrobienia jednego projektu na studiach potrzebuję śladu zrobionego przy pomocy Endomondo, który wyznaczy jakiś ciekawy kształt. Projekt robimy w trzyosobowej grupie, jednak najfajniejsza część zadania przypadła właśnie mi :D. Grunt to umieć się ustawić :D. Jutro biorę się za rysowanie :D.

Napisano

ehlo,

Dziś leniwe 25 km.

Może nie do końca co zrobiłeś, ale... muszę się pochwalić :D. Do zrobienia jednego projektu na studiach potrzebuję śladu zrobionego przy pomocy Endomondo, który wyznaczy jakiś ciekawy kształt. Projekt robimy w trzyosobowej grupie, jednak najfajniejsza część zadania przypadła właśnie mi :D. Grunt to umieć się ustawić :D. Jutro biorę się za rysowanie :D.

http://joemonster.org/art/25239 ;-)

Napisano

Zrobiłam dziś całą masę kilometrów, jak na mnie - 92.

Dziś jest taki piękny dzień w Krakowie, jeździ się, jak w piękną wiosenkę.

Napisano

Ja ostatnio zacząłem ćwiczyć łydki i uda w domu. Wspięcia na łydkach 30 na obu , 15 na jednej, 24 na obu, 12 na jednej, 20 na obu i 10 na jednej. Powoli czuje i widze jakieś postępy minimalne bo dopiero zaczynam. Na uda za to przysiad na obydwu nogach i na jednej. Idzie ciężko ale trzeba trzymać formę podczas przeziębienia. Jak będę się lepiej czuł to od razu na rower i zaczynam jeździć bo już mi tak go brakuje jak nie wiem. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...