Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 16

Puklus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja dziś wyskoczyłem na chwilkę na rower przewietrzyłem go zrobiłem 15 km w niecałą godzinę. Ale jakoś odechciewa mi się jeżdzić samemu.Najgorsze jest to że mi nogi marzną w zwykłych butach do spd i zimne picie w bidonie. No ale cóż bidon może w tym roku się kupi lepszy który nada się na zimę przyszłą oczywiście :) dziś chciałem dodać trasę z endomondo o nic. nie wiem jak to zrobić.

Napisano

Wczoraj ok. 20 km, normalnie to trasa na góra godzinkę, ale były roztopy i jechałem prawie 3h. ;)

Dziś ta sama trasa, było mroźno i wszystko zamarzło, godzina z minutami. ;) 

Napisano

1h 32min -> troche ponad 28km

fajna wiosenna pogoda, miał być asfalt, ale wybrałem się w jakieś pola i uwaliłem się jak zawsze :-]

Napisano

Przyszła kierownica On-One Midge. Powoli zacząłem składać.

P.S. przez pomyłkę zamówiłem dwie, więc jedną mam na sprzedanie :)

Napisano

Codzienny dystans (36km.)

ale dodatkowo dziś przesiadłem się ze Sport Trackera na Endomondo, pierwsze wrażenie pozytywne, co dalej - zobaczymy.

Napisano

W środe z kolegą:51,05 km ze średnią 27,6km/h(miasto/teren)+6,30 km po mieście. Dziś  68,78 km ze średnią 30km/h + 4,36 km po mieście.

Napisano

Ciąg dlaszy reanimacji sprzętu. Dzisiaj serwis Epicona (na czynniki pierwsze i do kupy, służę pomocą), montaż korby, mycie kasety (w końcu mam HG50 :D), mycie kółek i złożenie frame setu z kołami, korbą i kierownicą.

Napisano

Złożyłem rower, poregulowałem (nie wyszło idealnie). Wychodzę, 2 obroty korbą i krew mnie zalała. Z tyłu tarcza krzywa i ociera.

Napisano

regulacja hamulców, kierownicy, mostka w awaryjnym rower, a w Meridce regulacja położenia tylnego hamulca, smarowanko łańcucha, obniżenie kierownicy i obrócenie mostka, odsawienie sprzętu do komóreczki z powodu zajechania napędu i braku funduszy na nowy :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...