Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 16

Puklus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dystans: 3,37km

Czas: 25 min. 20 sek.

Śr. prędkość: 13,2 km/h

Temperatura -8 stopni

Jedna gleba :)

Ogólnie bardzo przyjemnie się jechało, ale gdyby pod 5 cm. warstwą śniegu nie było 5 mm. lodu to byłoby doskonale.

Napisano

W końcu przeprowadziłem serwis mojego epicona wraz z wymianą oleju w tłumiku :)

Jak ktoś by miał jakies pytania co do serwisu tego amortyzatora pisać na pm. ;>

Napisano

jasinski- gdzie ty jechalec w taki mroz 145 km/h

Pewnie błąd pomiaru.

-----------------------------------------

Moje nocne bieganie przy - 12 C, gluty w nosie zamarły :D

• DYSTANS7.35 km
  • CZAS TRWANIA47m:13s
  • ŚREDNIA PRĘKOŚĆ6:25 min/km
  • MAX PRĘDKOŚĆ3:56 min/km
  • KALORIE461 kcal
Napisano

Dziś, po kilku ostatnich miesiącach jazdy stacjonarnej, wybrałem się na rower niestacjonarny. Akurat dziś sypało, ale mróz zelżał z 20 do 8 stopni.

15km po nieodśnieżonych trasach. Rower szedł lepiej niż samochód. :laugh:

Napisano

Może pytania głupie ale bardzo mi zależy : po pierwsze chodzi o bikestats a mianowicie jeśli mamy ten czarny pasek o naszych miesięcznych treningach, to on uzupełnia się sam podczas wpisywania naszych wycieczek czy jak to jest ? I jak wpisywać max. wysokość, tętno i wszystkie paramtry. ?

A drugie pytanie to o endomodo: jak zczytać parametry na stronkę ? którą opcję mam brać jeśli korzystam z endomodo w telefonie ?

Dziękuję za odp. za najlepsze dam reputację :) 

Napisano

Dzisiaj zdjąłem korbę, wykręciłem suport. Zdjąłem te uszczelniacze, a z lewego łożyska wylała się mieszanka wody z błotem.

Jutro lecę po nowe łożyska i spróbuję je wymienić.

Napisano

Dystans: 31km

Czas: 1.07 godz

Łącznie w górę: 152m

Max wzniesienie: 391m

Przy okazji: prawie zgubiłem tylne oświetlenie - MacTronic WALLe BPM-2SL. Śrubka się odkręciła, lampka wisiała już ino ino. Do tej pory byłem super zadowolony z oświetlenia, ale za to daję duży minus.

Napisano

cały weekend jeździłem na biegówki do Jakuszyc - cholernie mi się to podoba i jak nauczę się dobrze jeździć łyżwą to będzie super, choć i tak już dzisiaj jazda sprawiała mi dużo radości :D

pojeździłbym rowerem, ale koło w naprawie...

Napisano

Spacer z kafelkami I gruzem z 4tego pietra z 30razy .... I zaraz basen na relax

No I wymiana opon w rowerze na rapid roba 2.25 :)

Wysłane z mojego SAMSUNG-SGH-I337 przy użyciu Tapatalka

Napisano

Do pracy i do domu razem 36 km przy -8°C, rower po podróży caly w śniegu i błocie pośniegowym,trzeba było porządnie wyczyścić.

Wieczorem ogarnąłem patent z rozciętą butelką plastikową w roli chlapaczy i osłon przeciw błotnych, jutro okaże się czy zdają egzamin.

Oprócz tego jeszcze smarowanie łańcucha.

Napisano

Dziś 2 h siłowni, na rower znów się nie wybrałem bo -13 st rano zniechęca mnie do dojazdu, a pomyśleć że jeszcze w tamtym tygodniu śmigałem cały czas w komfortowej temperaturze ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...