LentoViolento Napisano 1 Września 2013 Napisano 1 Września 2013 Witam, stoję przed zamiarem kupna roweru do jazdy rekreacyjnej oraz dojazdu do pracy. I mam ogromną prośbę o pomoc w wyborze roweru bo zupełnie się na tej tematyce nie znam. Czytając różne fora wybrałem wstępnie dwa rowery, które umieściłem w temacie. Którego z nich byście wybrali, ewentualnie czy jest w tym przedziale cenowym (~2500 zł) inny, lepszy wybor? Z góry dziękuję za pomoc.
Pitof Napisano 1 Września 2013 Napisano 1 Września 2013 Witam, Kross Evado ma trochę lepszy napęd, manetki i amortyzator z blokadą. Tylko, że jest również sporo droższy od wspomnianego modelu Cube i nijak się ma do zakładanego budżetu 2500 zł.
LentoViolento Napisano 1 Września 2013 Autor Napisano 1 Września 2013 Witam, Kross Evado ma trochę lepszy napęd, manetki i amortyzator z blokadą. Tylko, że jest również sporo droższy od wspomnianego modelu Cube i nijak się ma do zakładanego budżetu 2500 zł. Dzięki za info. Jest dokładnie w tej samej cenie, nawet troche tańszy http://www.top-narty.pl/rowery/rowery-trekkingowe/evado-5-0-detail Czyli lepiej brać tego Krossa?
Pitof Napisano 2 Września 2013 Napisano 2 Września 2013 Nie wiem jak jest z gwarancją na tego Krossa, ale sama oferta cenowa jest naprawdę świetna. Wypada korzystniej od Cube.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.