Skocz do zawartości

[filmik] makro-debilizm

WojtasGCE

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hmm - akurat to nie za bardzo jest street :)

A ten koleś to Szczęki i jest dobry w tym co robi - czasem mu coś nie wyjdzie (a jak nie wyjdzie to w dość spektakularny sposób :) ).

Napisano

haahaha ten pierwszy filmik jest dobry, głupota jak nic ale dawno sie tak nie uśmiałem :lol:

a ten drugi cos mi sie strasznie długo załącza, zobacze wieczorem moze cos szybciej pójdzie :D

Napisano

Coz rzec kolesie chcieli zablysnac i zgasli :P Ja sie na skokach nie znam i nie ciagnie mnie do nich t osie za nie nie biore. Kazdy powinien robic to do czego ma predyspozycje, a operator urzadzenia zwanego dalej kamera powinien ograniczyc sie do przecinkowania i nie dawania rad rowerzyscie na shimanochach :( Dobrze, ze sie tylko na ala, ala ku...a skonczylo.

• 2 miesiące temu...
Napisano

Każdemu mogło się zdarzyć, jakoś szczególnie się nie wygłupił w sumie, żal gościa. No i mógł mieć chociaż orzeszka to poza naprawą twarzy i głębokiej renowacji jamy ustnej "nic" by mu nie było :) Pewnie przesadzam ale jak się patrzy na coś takiego to dreszcze przechodzą.

Napisano

Podejrzewam ,ze do smiechu wam by nie było by film trwał dalej.Wstrzasnienie mózgu gwarantowane,zęby z pewnoscia do wymiany,kręgi szyjne kręgosłupa mogły ulec złamaniu,pół roczna rechabilitacja,a w pózniejszym okresie możliwe kłopoty z padaczką,poprzez uraz glowy.

Wiec zastanówcie sie czasem co piszecie.

Napisano

w szóstej klasie mieliśmy z kumplem podobne ;) rowery, ważą po 20 kilo i nie ma bata żeby grawitacja nie zadziałała; szkoda mi gości za braki z fizyki i języka polskiego

Napisano

co za debilizm, chłopak nie ma wogóle pojecia o skakaniu i jeszcze na takim sprzecie. Niech sie cieszy ze dyńką o ziemie nie zachcaczył

Napisano

Za pierwszym razem nie mogłem słuchać, jak ten gość nie potrafi się wysłowić i to jego k....a co chwilę. Mysli, że jest kozak hehe, z z gleby się śmiałem. Najlepsze jest, jak matoł skacze z ta bolącą nogą i chwyta sie na początku za rękę.

Nowa kategoria: Debil klasyczny - jak w "Kaziu Wichurze" :D.

Napisano

powinien sie jeszcze benzyną oblac i podpalic i wtedy skoczyć

pewno było by jeszcze fajniej, szkoda ze na to nie wpadli ...

Napisano

"Ała, ała, aaa, ała...." Szkoda że gość nie skakał w samych bokserkach.... :/

10/10 za pomyśł

1/10 za wykonanie

0/10 za myślenie

jestem na nie :)

• 3 tygodnie później...
  • 1 rok później...
Napisano

Widziałem to już kiedyś... ja takich ludzi nie rozumiem co oni myślą w takich momentac

...albo po prostu nie myślą wcale

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...