provid Napisano 9 Sierpnia 2013 Napisano 9 Sierpnia 2013 Na sprzedaż lecą: manetki Deore SL-M590 3x9 - komplet manetka XT SL-M770 - tylna 9 rzędów przerzutka XT RD-M771 SGS hamulce Deore BR-M590 + nówki (300km) klocki Author ABS 3CC Wszystkie przedmioty są na ALLEGRO Na sprzedaż jest jeszcze prawa manetka Sram X9 Triger - uszkodzona jest sprężyna, tzn. źle rozkręciłem manetkę i rozciągnęła się sprężyna przez co dźwignia nie odbija samoczynnie. Jak ktoś będzie zainteresowany, to mogę podesłać zdjęcia.
kporys Napisano 9 Sierpnia 2013 Napisano 9 Sierpnia 2013 Popraw link, bo link przenosi na stronę "moje allegro"
provid Napisano 15 Sierpnia 2013 Autor Napisano 15 Sierpnia 2013 wszystko sprzedane ! można zamknąć wszystko sprzedane ! można zamknąć
Fenthin Napisano 3 Września 2013 Napisano 3 Września 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.