Skocz do zawartości

[do 700] Używany rower MTB do umiarkowanej jazdy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej!

Od jakiegoś czasu staram się znaleźć solidny, używany rower MTB z okolic Wrocławia. Jak dotąd moje poszukiwania okazują się daremne. Postanowiłem poprosić więc o pomoc.

Rower służyć mi będzie do jazdy ok. 20 km co 2 dwa, więc nie dużo. Zależy mi na czymś solidnym, niezniszczonym, co posłuży dłużej niż kilka miesięcy.

Do tej pory sprzętu szukałem za pośrednictwem allegro oraz gumtree. Na tym pierwszym znalazłem 2 okazje, ale w jednej nie udało się wygrać aukcji, w drugiej zaś cena przekroczyła mój budżet. Znajomy polecił mi też niedzielne targi wrocławskie, ale na nic mi się zdadzą skoro nie potrafię ocenić stanu roweru oraz jego potencjalnej ceny.

Za wszelką pomoc będę niezmiernie wdzięczny,

Grzegorz.

PS.

W tej chwili z okolic Wrocławia znalazłem jedynie taki rower: http://allegro.pl/show_item.php?item=3389225332

Czy powinienem zacząć szukać z granic całej Polski?

Napisano

Hej!

Od jakiegoś czasu staram się znaleźć solidny, używany rower MTB z okolic Wrocławia. Jak dotąd moje poszukiwania okazują się daremne. Postanowiłem poprosić więc o pomoc.

Rower służyć mi będzie do jazdy ok. 20 km co 2 dwa, więc nie dużo. Zależy mi na czymś solidnym, niezniszczonym, co posłuży dłużej niż kilka miesięcy.

Do tej pory sprzętu szukałem za pośrednictwem allegro oraz gumtree. Na tym pierwszym znalazłem 2 okazje, ale w jednej nie udało się wygrać aukcji, w drugiej zaś cena przekroczyła mój budżet. Znajomy polecił mi też niedzielne targi wrocławskie, ale na nic mi się zdadzą skoro nie potrafię ocenić stanu roweru oraz jego potencjalnej ceny.

Za wszelką pomoc będę niezmiernie wdzięczny,

Grzegorz.

PS.

W tej chwili z okolic Wrocławia znalazłem jedynie taki rower: http://allegro.pl/show_item.php?item=3389225332

Czy powinienem zacząć szukać z granic całej Polski?

Złamałem w jakiś sposób regulamin, że nikt nie chce pomóc? :)

Napisano

Jak znajdziesz z okolicy ciekawy egzemplarz to na pewno zaleta, bo można podjechać i obejrzeć.

Ale w ten sposób bardzo się też ograniczasz.

Szukałbym raczej okazji w całej Polsce doliczając koszty wysyłki z 50 zł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...