jasinski21444 Napisano 13 Lipca 2013 Napisano 13 Lipca 2013 Mam takie kellysy tylko że bez obejm. Chwyt jest strasznie twardy można powiedzieć nie wygodny
Mietek Napisano 16 Lipca 2013 Napisano 16 Lipca 2013 W tej cenie polecam Dartmoor Race. Miałem dużo chwytów i moim zdaniem ten typ (poprzeczne paski) jest najwygodniejszy.
robertsmu Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 Od siebie polecam Boplight piankowe, bardzo lekkie. Użytkuję 2 sezony, do tej pory całe. Tanie, na allegro chyba 25zł. Miałem inne, te są najwygodniejsze.
edi7777 Napisano 11 Sierpnia 2013 Napisano 11 Sierpnia 2013 Też używam boplight - używałem w zeszłym sezonie, w zimie i ciągle mam je na kierownicy ale trwałością to one nie powalają. Poza tym wygoda też jest niska - wcześniej używałem owijki fizika i było podobnie a trzymanie lepsze. Ostatnio testowałem esi chunky u kumpla i były zdecydowanie miększe - do tego stopnia że miałem wrażenie, gorszego trzymania kierownicy ale może idzie się do tego przyzwyczaić. Też mam teraz zagwozdkę czy inwestować w 2 razy droższe esi czy szukać czegoś podobnego do boplightów.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.