Skocz do zawartości

[zakupy cz4] co kupiłeś ostatnio z części rowerowych

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja łyknąłem race exp air w kolorze spring cośtam jeszcze był. Mokry a ten bukłak też u nich kupiłeś ? Wyrzuć linka bo nie mogę znaleźć.

Wysłane Tapatalkiem

Napisano

Pinio, niestety już wykupione i został tylko Source 3.0l.

Także chciałem Sourca, ale niestety już go nie było i zadowoliłem się troszkę droższym Deuterem.

Napisano

Potrzebowałem, i nie było nigdzie w sklepie, a lubie kupowac na zapas, 30 ledowych lamp 30w z chin wyszlo taniej jak 10 lamp z polskiego sklepu, jakos tak mam ze musze kupic na zapas,

Planuje kupic nowa rame, bo moja stracila na sztywnosci i strzela... Chyba pekla gdzies...

Napisano

Potrzebowałem, i nie było nigdzie w sklepie, a lubie kupowac na zapas, 30 ledowych lamp 30w z chin wyszlo taniej jak 10 lamp z polskiego sklepu, jakos tak mam ze musze kupic na zapas,

Planuje kupic nowa rame, bo moja stracila na sztywnosci i strzela... Chyba pekla gdzies...

Ale ram to chyba nie kupisz 3 sztuk na zapas? :D

ja kupiłem nowe termo na nogi, bo stare porwałem niedawno ;P Będę używał nadal, ale tylko pod dresami

Napisano

Zipy aby spinac opony,

Za drzwiami lezaly 2 opony schwalbe land cruiser, byly oparte o sciane, obalily sie a drzwi byly na pol otwarte, wbiegam do pokoju chce pchnac drzwi a one cie cofaja i bum bokiem o klamke, wyrwana klamka, podarta bluzka, pokaleczona skora i siniak, ja to mam szczescie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...