Skocz do zawartości

[treningi] Twój dzisiejszy trening

Marix

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Od kilku dni nie jeździłem i juz nie mogłem wytrzymać w domu. Ciągle tylko deszcz, deszcz i deszcz. Dziś jak tylko przestało padać (po południu) wsiadłem na rower i pojechałem

Identyczna sytuacja :)

Chyba z tydzień nie byłem na rowerze, masakra. Już myślałem że w bb jest najgorsza pogoda w Polsce ale widze ze rw rzeszowie tez:)

nie wiem no bo kumpela wrocila z tego zlotu mlodziezy w Wielkopolsce i tam ją spaliło słońce!

a ja tu slonca od tygodnia nie widze. Gdyby nie to ze mam slicki to bym może pojeździł troche w deszczu ale dopiero teraz sie zdecydowałem.

jest naprawde niebezpiecznie na slickach wiec na zakretach sobiekulturalnie powoli jechalem. pojezdzilem sobie po nieznanych mi stronach miasta:D tzn w sumie znanych ale bardzo rzadko odwiedzianych

25.7 km

55 minut

Napisano

dzisiaj w deszczu i przy silnym wietrze pojechałem moja kalsyczną trase gliwice zabrze, bytom radzionków dobieszowice siemonia przeczyce siewierz dużo asfaltu ale i troche lasu i polnych skrótów ... w sumie:

55 km

AVS-24 KMh

V max -67km/h ( z kozłowej góry w strone dobieszowic)

jestem wykończony ... zajelo mi to jakieś 2 h i 15 min zwykle ta trasa mi zajmuje równe 2 godziny ale musialem raz stanąc bo mi przednia przerzutka rozlegurolwala( kupiłem dwa dni temu nowego XT 2006 i jakoś nie moge jej wyregulować....

Napisano

co to dzisiaj nikt nie smigał :)

ja dzisiaj 70.54km ze srednia 22.7km/h, pierwsza jazda w słoneczku w tym roku, ale było fajnie.

Byłem w Bielsku po Finish Lina CC i potem przejechałem sie na Dębowiec, taki krótki podjaździk ale fajny :)

Napisano

Mój dzisiejszy trening wyszedł równo 50km , AVS 26,3kmh.

Kórde ta pogoda już mnie rozwala, cały czas deszcz i wiatr i zimno z deka :-/

Napisano

Ejże RALF!

W kółko jeździsz do bb to czemu nie dajesz znać? ustawilibyśmy sie:)

Ja dziś testowałem nowozakupione błotniki i lampe authora xenon + led

czekałem specjalnie do wieczora zeby widziec jak swieci:d

wiec zrobilemt teraz rundke po mieście i na lotnisko.

A dębowiec to podjazd bardzo krótki ale fajny zgdzam sie:)

Odkrylem dzis jak zajefajne są błotniki

Napisano

ale te wycieczki do Bielska duzo mnie kosztuja, za kazdym razem zmokłem, a nastepna wycieczka bedzie nie predzej jak w weekend, bo nie bedzie czasu bo musze badania robic w szpitalu :)

Napisano

iras A myśmy za Truskawiem się dziś nie mijaliśmy

Ty GF Merlinem w szarej koszulce bez kasku

To niebyłem ja, jechałem w kasku na srebrmo białym GF HAHOO.

A dzisiaj zrobiłem aż i tylko 3 km do sklepu :) , niestety czas i obowiązki nie pozwoliły mi na dłuższą jazdę rowerem.

Napisano

BB-Ustroń-BB

57.64 km

2.05 h

avs 27 kmh

uwzględniając 2 km w obie strony po lesie z totalnie dziurawą drogą, błotnistą średnia tradycjna:)

Napisano

Dzisiaj 30km w terenie ze średnią 19km/h. Przy okazji przebiłem dętke i zrobiła się mała dziura w opone, a na koniec połamałem pompke...W sumie to niezbyt miły trening.

Napisano

Sredni trening niecałem 50 km w 2 h 30 mi. Srednia słabiutka poniewaz przez 3/4 trasy padał deszcz i strasznie wiało a ostatni odcinek trzeba było przejechac przez las tak wiec jutro czeka mnie dokładne czyszczenie roweru :(

Napisano

dzisiaj krótka traska po okolicy, troche za ciepło sie ubrałem i sie starsznie zmeczyłem, musze sprawic sobie cos przewiewnego i jakies dobre rowerowe spodenki, porozglądac sie musze:

DST: 23.39km.

TM: 0:58:09.

AVG: 24.1km/h.

MAX: 34.5km/h.

a czemu wszyscy maja srednia prędkość jako AVS a ja mam AVG :glare: jakis inny ten mój licznik

Napisano

ja dzisiaj spokojnie 10 km rano srednia 22 km/h , przez weekend sie zajechałem i musze sobie zrobic dwa dni przerwy . a do tego siada mi napęd i jutro zakładam nowy

Napisano

64 km po lasach , zwirach i innych przyjemnych blotnistych szlakach :( Plus 100 metrow jakies wynioszenia bika na plecach pod gorke w lesie :P

Napisano

Dystans:61 i odrobina

Czas:3:21

Srednia:ok.19

Teren: ok.14

Z Rzeszowa, przez Zaczernie do lasu pod Głogowem Młp. po drodze zaliczyłem jakże klasyczne otb, a w lesie czekały nieprzejezde kałuże, a te które przejechałem :confused: -niestety miałem powódź w butach :P , dużo błotka i nawet pokropiło. Tak dotarłem do Głogowa i wróciłem do miasta główną trasą, potem na działkę na rytualne mycie roweru, potem nad zalew i do domciu.

6e4c64499fdc33dem.jpg

:blush:

c3fa7cb3b9ddac2fm.jpg

Napisano

troche za ciepło sie ubrałem i sie starsznie zmeczyłem,

moj pomysł to temp. powyżej 13*C - krótkie nogawki i rękawki

poniżej 10*C -podkoszulka termoaktywna + polar

pierwsze kilometry /20/ mego syna

czy załapie cykloze ?

dzielnie do tej pory sie opierał

Napisano

Śmignełem do kumpla, pojechaliśmy do sklepu gdzie zrobilismy zakupy sprzętu na wyprawe i wruciłem do domu :D ok85km (ponad polowa z sakwami ) - avs 21km/h :D

OT.

A tak przy okazji nie byłeś w okolicach godziny 19 00-19 15 w barze "pod rurą"?

Pozdrawiam

Jarek

Napisano

moj pomysł to temp. powyżej 13*C - krótkie nogawki i rękawki

poniżej 10*C -podkoszulka termoaktywna + polar

no a było 19*C a ja ubrałem spodenki i bluze, nawet nie wiem czemu, a takie słonce było do tego, od jutra jeżdże w koszulce i spodenkach :D

Napisano
:D jurasek zycze Ci aby Twoj syn zlapal cykloze :!!: jak kiedys bede mial jakies dzieci bardzo bym byl dumny jakby cykloza zawladnela nimi bezwzglednie :!!: heh :D :D
  • Mod Team
Napisano

Jarus niestety pudło :] Dziś mnie tam nie było- przejeżdżałem obok rury ok10:30. Ale łatwo mnie chyba ostatnio rozpoznać :] Czerwone okulary :D A teraz już i cały majdan (sakwy) z tyłu roweru(Czarne) :D

Napisano

Jarus niestety pudło :] Dziś mnie tam nie było- przejeżdżałem obok rury ok10:30. Ale łatwo mnie chyba ostatnio rozpoznać :] Czerwone okulary :D A teraz już i cały majdan (sakwy) z tyłu roweru(Czarne) :D

Widziałem dziś identyczną Kone na człowieku i też była ciut przymała.Wiek też mi pasował.

Widocznie mam Deja'vu :D .

Ale inna sprawa że nie mieliśmy okazji się poznać wiec znam Ciebie i twoją Kone tylko ze zdjęć :D.

Fajnych wrażeń na Nortkkapie :D .

Sam bym pojechał ale podejrzewam że po pierwszym dniu nie dojechałbym do połowy :D .

Może w przyszłości.

Pozdrawiam

Jarek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...