Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy. Cz. 2

Mieciu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Orientuje sie ktos jak wyglada aktualna sytuacja w MPKu jesli chodzi o ilosci zalegajacego blota i przejezdnosc?

Interesuja mnie czarny szlak oraz ewentualnie dalej w kierunku dystansu max z PolandBikea.

Napisano

Orientuje sie ktos jak wyglada aktualna sytuacja w MPKu jesli chodzi o ilosci zalegajacego blota i przejezdnosc?

Interesuja mnie czarny szlak oraz ewentualnie dalej w kierunku dystansu max z PolandBikea.

Jeździmy tam cztery razy w tygodniu (łasnie wróciłem z roweru :) ). Wszystko przejezdne i tylo w nielicznych miejscach gdzie zwylke stoi woda jest bardziej mokro.

Napisano

Reflektuje ktoś na kręcenie  w sobote po MPK-u?? Start powiedzmy między 10 a 11. Może być z pod Centrum Zdrowia Dziecka, w Wesołej koło siłowni Mambo lub w innym(-:

Napisano

Reflektuje ktoś na kręcenie  w sobote po MPK-u?? Start powiedzmy między 10 a 11. Może być z pod Centrum Zdrowia Dziecka, w Wesołej koło siłowni Mambo lub w innym(-:

Ja reflektuję ale startujemy o 8.00 ze stacji Orlen w Starej Miłosnej.

Napisano

8 to dla mnie stanowczo za wczesnie (-: 10 bylaby oki

wersja ostateczna-spotykamy sie w sobote o 10:30 pod Centrum Zdrowia Dziecka

wersja ostateczna-spotykamy sie w sobote o 10:30 pod Centrum Zdrowia Dziecka

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Jutro ok 9-10 wyruszam do KPN-u:

Trasa poza dojazdem do Kampinosu głownie szlakami pieszymi:

W-wa Ursus - Laski - Sieraków - Palmiry - Roztoka - (jak będzie się dobrze jechało to może dalej)-  Powrót do Lipkowa i dalej asfaltem do domu.

Jeśli ktoś nie ma jutro dnia roboczego to zapraszam. Tempo bez szaleńst, ale z szybciej niż turystyczne.

Jakby co to proszę pisać.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Jutro o 11 startujemy z kolegą z parkingu przy Dąbrowie Leśnej (przy ulicy Kampinoskiej, przy Czarnym Szlaku). Każdy, kto również by chciał, będzie mile widziany ;)  

W planach okolice Wierszy, okolice Cm. Palmiry, sporo górek. Tempo raczej żwawe, ale nie-wyścigowe (to mogę zagwarantować :) ). 

Jest ciepło, pogoda powinna być bdb.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

eeeeee :whistling:  :whistling:  :whistling:  brzuchol mnie zatrenował  :yucky:  ale jutro chyba wybiorę się na krótką przejażdżkę jak dopisze pogoda  :thumbsup:

Czyi klasyczne podejście, najpierw masa potem rzeźba?

Napisano

Wiecie moze, czy sciezka rowerowa nad wisla od starego miasta na mlociny jest normalnie przejezdna, czy jeszcze sa tam resztki sniegu? I jak na samych mlocinach? da sie przez lasek przejechac na lysych oponkach? Dzieki za info :)

Napisano

Wariant widoczny tu: http://www.lasica.hostdmk.net/20131228/mapa.html w niedzielę był już suchy, jednak na odcinku wzdłuż wiaduktu trasy Gdańskiej kładą jakiś wodociąg i ciężarówki naniosły nieco błota na ścieżkę. Okolice remontowanego mostu Grota radzę omijać szerokim łukiem (polecam park Kępa Potocka) bo teren budowy ogrodzony a objazd od strony Wisły to 200 metrów wciąż rozjeżdżanego błota (o ile jeszcze go nie zagrodzili).

Dodam też że ścieżka przy samej Wiśle od mostu Gdańskiego do Spójni jest rozkopana.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Wie ktoś moze jak trasa w Wieliszewie?? W zeszłym sezonie nie miałem okazji spróbować;) Dlatego ciekawy jestem czy już jest przejezdna podobnie jak Puszcza Kampinos??

Napisano

Trząchacie się Panowie nad tym błockiem, jak kura nad jajcem...

BTW - polecicie dobry serwis amortyzatowrów, który nie zedrze ze mnie $$, a zrobi?

Help :icon_confused:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...