lexusss2012 Napisano 23 Lipca 2012 Autor Napisano 23 Lipca 2012 ale masz wygięte obręcze czy może poprostu centra w kole ? Szczerze mówiąc ciężko mi to określić.
lexusss2012 Napisano 11 Sierpnia 2012 Autor Napisano 11 Sierpnia 2012 Szczerze mówiąc ciężko mi to określić. Podczas jazdy widać że koło nie toczy się prosto a jedynie widać że ósemeczka się stworzyła. Możesz mi wytłumaczyć jak określić krzywe centra lub obręcze?
elton29 Napisano 11 Sierpnia 2012 Napisano 11 Sierpnia 2012 Szczerze to ja rzeczywiście nagniatasz 80% to nie wiem po co Ci takie terenowe kapcie? Rozglądał bym się na jakimiś semi slickami ale jak już nawijamy o tych kapciach to dożucił bym jesczc kendę karmę, wersja kevlarowa bardzo lekka o ok 480g wagi, małe opory toczenia i bardzo dobre właściwości terenowe no i tanie bo za 110- 115złmasz komplet.
lexusss2012 Napisano 11 Sierpnia 2012 Autor Napisano 11 Sierpnia 2012 Szczerze to ja rzeczywiście nagniatasz 80% to nie wiem po co Ci takie terenowe kapcie? Rozglądał bym się na jakimiś semi slickami ale jak już nawijamy o tych kapciach to dożucił bym jesczc kendę karmę, wersja kevlarowa bardzo lekka o ok 480g wagi, małe opory toczenia i bardzo dobre właściwości terenowe no i tanie bo za 110- 115złmasz komplet. Oponki mam już zakupione i założone, ale teraz zależy mi najbardziej na wymianie koła ze względu na te osemke
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.