100lar3k Napisano 13 Marca 2024 Napisano 13 Marca 2024 Tak i nawet kupiłem komplet piast na alli żeby coś taniego złożyć . Brakuje mi jeszcze obręczy, ale to za jakiś czas. Na forum była dobra rekomendacja. Skusiła mnie promocja, łożyska maszynowe, tanie bębenki, stalowe osie. I efekt blink blink 🤑 4 Cytuj
akkwlsk Napisano 13 Marca 2024 Napisano 13 Marca 2024 Do efektu blink-blink dochodzi jeszcze w gratisie efekt bzzz-bzzz Przez te piasty mam dozgonny szacun u dzieciaków na lokalnym parku, jak piasta głośna to skill się nie liczy 🙈 2 Cytuj
itr Napisano 13 Marca 2024 Napisano 13 Marca 2024 Bzzzz zaraz mam coś takiego tylko 135 i chcecie mi powiedzieć że to będzie wyło!!! ??? Masakra maskarą oczy kapią uszy wybuchają.... Cytuj
uzurpator Napisano 13 Marca 2024 Napisano 13 Marca 2024 Godzinę temu, akkwlsk napisał: Do efektu blink-blink dochodzi jeszcze w gratisie efekt bzzz-bzzz Przez te piasty mam dozgonny szacun u dzieciaków na lokalnym parku, jak piasta głośna to skill się nie liczy 🙈 To. Kilkukrotnie już od dzieciaków słyszałem "fajny rower!" kiedykolwiek sunę na bzykaczu. Cytuj
100lar3k Napisano 14 Marca 2024 Napisano 14 Marca 2024 A kończąc temat widelca. To na podobnej miejscówce zwiększył mi się ofset. A to przez przypadek niedaleko domu znalazłem. Kilka takich fajnych miejsc w okolicznych lasach mam. I pokusa jest bardzo wielka żeby skorzystać. 1 2 Cytuj
akkwlsk Napisano 2 Lipca 2024 Napisano 2 Lipca 2024 Szanowni, wejściówka na SSWC 2024 jest do wzięcia, Konkubina ziomeczka @Kreick się rozmyśliła - ktoś coś? Koszt to 60 ojro, w tym jest zakwaterowanie na polu namiotowym w terminie 15-18.08. Wrażenia z obcowania przez cztery dni z 350 wariatami z całego świata - bezcenne. W razie zainteresowania zapraszam na PW, do mnie lub do kolegi Cytuj
kazafaza Napisano 2 Lipca 2024 Napisano 2 Lipca 2024 @Sobek82 👆 Aha, wyczytałem w Różnokołowym, że jednak nie Cytuj
Kreick Napisano 11 Lipca 2024 Napisano 11 Lipca 2024 (edytowane) Konkubina rozmyśliła się również z jeżdżenia na jej różowej Konie Unit, więc i ta leci pod młotek żeby nie powielać zdjęć - tutaj link do posta z foteczką. A co do wejściówki na SSWC24 to mam chętną z USA na zakup, więc póki co temat nieaktualny. Edytowane 11 Lipca 2024 przez Kreick Cytuj
Roballinho Napisano 23 Lipca 2024 Napisano 23 Lipca 2024 Mam problem z ustawieniem odpowiedniej linii łańcucha w Commencalu mojego młodego. Korby nie mogę bardziej zbliżyć w stronę suportu, bo zacznie wchodzić w kolizję z rurkami widelca. Pomyślałem nad dołożeniem 3 mm podkładki między wolnobieg, a piastę. Czy ktoś praktykował takie rozwiązanie. Ubędzie trochę gwintu i stąd moje obawy. Z drugiej strony wolnobieg dokręca się przy pedałowaniu, więc może niepotrzebnie się tym przejmuje. W może ktoś z Was widział wolnobieg, w którym zęby są blisko zewnętrznej krawędzi pierścienia? Cytuj
akkwlsk Napisano 23 Lipca 2024 Napisano 23 Lipca 2024 Nikt Ci raczej nie da gwarancji, że nie ukręcisz gwintu, chociaż w rowerku dziecięcym to pewnie marne szanse i może warto zaryzykować? A jak ukręci, to zmienisz piastę na taką z bębenkiem i rozwiążesz dwa problemy na raz Cytuj
Roballinho Napisano 23 Lipca 2024 Napisano 23 Lipca 2024 Z wymianą piasty, może być problem, bo tam jest rozstaw 115 mm. Cytuj
kazafaza Napisano 4 Sierpnia 2024 Napisano 4 Sierpnia 2024 No, to gdyby ktoś jednak chciał pojechać na SingleSpeed World Cup pod Frankurt am Main za dwa tygodnie to jest jedna miejscówka do wzięcia wraz z miejscem w mojej karocy Cytuj
akkwlsk Napisano 5 Sierpnia 2024 Napisano 5 Sierpnia 2024 @kazafaza nie szukaj, przepijemy te 60 ojro na miejscu 1 Cytuj
kazafaza Napisano 11 Listopada 2024 Napisano 11 Listopada 2024 Gdyby ktoś zamiarował złożyć dedykowane singlowe koło na biuście to proszsz bardzoo: OFGO 32H albo 36H 3 Cytuj
Kreick Napisano 31 Lipca 2025 Napisano 31 Lipca 2025 W sumie to rok temu byliśmy na Single Speed World Championship z kolegą @akkwlsk i dotarło do mnie, że nigdy nie wrzucałem filmu, który z tej okazji poczyniłem. A, że właśnie skończyłem montować film z tegorocznej edycji Pakowania Roweru™, to pomyślałem, że podzielę się najpierw jednym, potem drugim https://www.youtube.com/watch?v=LqCkYgMXnf0 3 Cytuj
100lar3k Napisano Niedziela o 20:02 Napisano Niedziela o 20:02 U mnie w rowerach małe zmiany. Marino dostał na tył 22 zęby, żeby było jeszcze bardziej miękko. Jeździ się bardzo przyjemnie, w lesie jest spoko. Na twardych drogach i prostych jest trochę za miękko ale na razie to przełożenie zostaje. Całe to ustrojstwo fioletowe z dalekiej Azji do mnie dotarło. Głupio było nie brać jak tak dobra cena się trafiła. Miałem wymienić napęd bo już był zajechany strasznie ale stwierdziłem że tu też założę jedną zębatkę z tyłu. I tak oto jest 34x16. I w sumie przełożenie całkiem fajne na codzienną jazdę po drogach. 4 Cytuj
akkwlsk Napisano Niedziela o 20:05 Napisano Niedziela o 20:05 ten cog to rozumiem ze wspomnianego fioletowego zestawu? Wygląda na fajny, gruby i solidny. Chyba się zainteresuję Cytuj
100lar3k Napisano Niedziela o 20:10 Napisano Niedziela o 20:10 (edytowane) Jest bardzo gruby. Byłem miło zaskoczony jak do mnie doszedł. Magnes przyciąga więc mam nadzieję, że trochę przetrwa. @akkwlsk Chociaż w twoim przypadku sam byś mógł sobie coś zrobić . Mała edycja. Sama żebatka nie posiada wycięć na bębenek i jest okrągła. Wycięcia są na fioletowych kołnierzach, z którymi jest przykręcona. Edytowane Niedziela o 20:12 przez 100lar3k Cytuj
itr Napisano Niedziela o 20:18 Napisano Niedziela o 20:18 Na marginesie zrobienia sobie!! Wczoraj testowałem Adasiowe Maleństwo , to co mogę napisać to nie mogę bo brak słów👍rewelancja! Anbelifebable, total mortal hanpice wunder women w mini. Jedzie jak latający dywan.!!! także sza po ba 1 Cytuj
akkwlsk Napisano Niedziela o 20:29 Napisano Niedziela o 20:29 17 minut temu, 100lar3k napisał: Chociaż w twoim przypadku sam byś mógł sobie coś zrobić sam to nie, ale Znam Ludzi ale też chciałbym to jeszcze w tym roku jednak mieć, a z takimi fuszkami dla ziomków to różnie bywa 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi