Szu Napisano 1 Kwietnia 2006 Napisano 1 Kwietnia 2006 piwo itp a z jedzenia to eee...........ni ewiem odrzywiam sie raczej normalnie - bez zadnych fast-foodow - baz zadnych big maców itp. ale czasami lubie paluszki, precelki lajkonika - ale nie wiem czy to podchodzi
ShK Napisano 1 Kwietnia 2006 Napisano 1 Kwietnia 2006 spagetii ze słoika (hehe), kotlet schabowy, ryż, pizza (kazda jaka jest), oliwki nadziewane papryką. a do picia redbul i soki wszystkie rodzaje i woda hehehe
Nasti Napisano 1 Kwietnia 2006 Napisano 1 Kwietnia 2006 Dużo tego będzie:p pizza, frytki, kotlety, spaghetti, szarlotka i różne inne ciasta. A do picia to: nestea, cola, fanta, pepsi,
Jack Danniels Napisano 2 Kwietnia 2006 Napisano 2 Kwietnia 2006 Zapomniałem o przysmakach cygańskich z Hot Kota. Prawie tak dobre jak seks
Quibo Napisano 2 Kwietnia 2006 Napisano 2 Kwietnia 2006 To ty dobrego seksu musiales nie miec Z moich takich grzechow zywieniowych to głównie pizza i spaghetti. Z picia - cola, piwo.
Jack Danniels Napisano 3 Kwietnia 2006 Napisano 3 Kwietnia 2006 ...uważaj.. Ja raczej śmiem twierdzić że nie jadłeś nic w Hot Kocie, a co miałem dobrego, a czego nie to po dżentelmeńsku przemilczę Pozdrawiam Jacunio
Quibo Napisano 3 Kwietnia 2006 Napisano 3 Kwietnia 2006 A no nie jadlem, mowisz, ze az tak dobre Moze sie kiedys skusze Pozdro
jarus220 Napisano 3 Kwietnia 2006 Napisano 3 Kwietnia 2006 A ja poprostu zastosowałem diete " żp" fakt że mi z tym czasami trudno i w moim przypadku to jest raczej dieta "żjc" ( żryj jedną trzecią) ale idzie.Powoli ale idzie (11 kg w dwa miesiące). Przestrzegam tylko 4 rzeczy: Pierwsza-najważniejsza :!!: .Codziennie musisz się zmęczyć Druga: Nie żryj pustych kalorii( piwo,wóda,ziemniaki) Trzecia: na Boga !! niewypełniaj żoładka.Nie musisz zjeść naraz wszystko.A jeżeli musisz to zrób to na raty dokładki wykluczone. Czwarta: Wszelkie przegryzki na mieście ( kebab,pizza,hamburger czy pączki ) zabronione !!!! .Jedzenie nocą też.Jak masz ochote na kebab to bardzo proszę ale zdawaj sobie sprawe że to jest obiad czy kolacja. Jak to zjesz powiedzmy o 14 to będziesz bardzo się męczył.Wiec po co?.Przetrzymaj chwile( powiedzmy ok 19-20) i zasuwaj ze smakiem. .Moim zdaniem to daje najlepsze wyniki. Cole kocham:).Wypijam co najmniej 2 litry dziennie.Z tą różnicą że od 2 miesięcy białą a nie czerwoną . Oczywiście jest gorsza w smaku ( na początku była obrzydliwa dla mnie) ale po 2 tygodniach nawet ją polubiłem. Spagetti wciągam równo Oczywiście też 1/3 a nie całość jak dotychczas.Fryty oczywiście że tak ale tylko w domu.W ostateczności w Macu ale małą torebke a nie XXXXXXL i cholera wie co jeszcze. Masz wsciekłą ochote to w Macdrive-ie a nie w lokalu do tam jest za dużo pokus. Jak w nocy dopada się głód ostrob marchewke albo zjedz pora.Ostatnio moja ulubiona przegryzka w nocy to właśnie por. Czekolada wzmacnia serce ale tylko gorzka. I to by było właściwie wszystko. Pozdrawiam Jarek
Quibo Napisano 4 Kwietnia 2006 Napisano 4 Kwietnia 2006 białą cole? pierwsze słysze Chodzilo mu o Coca-Cole Light Ma WW, ktore nie sa przyswajane przez organizm (tak mowia producenci) wiec nie powoduje tycia jak zwykla Coca-cola. Tyle, ze slodziki jakimi jest slodzona Light strasznie nizszy nam wątrobę wiec nie nalezy przesadzac z nia ;)
tolszak Napisano 28 Kwietnia 2006 Napisano 28 Kwietnia 2006 słodycze, słodycze - słabośc ducha, radość ciała. Poza tym uwielbiam świninę. Właściwie wszystko, a najbardziej schabowe - mój rekord to 6 sztuk za jednym zamachem...
TwOrU Napisano 1 Maja 2006 Napisano 1 Maja 2006 Ja lubie pizze i kebaby a co do napoi to chyba cola. Kiedys zarlem chipsy ale teraz to sporadycznie no chyba ze do piwka
neo6 Napisano 3 Maja 2006 Napisano 3 Maja 2006 najbardziej pizza, kebab, frytki, cocacola, slodycze w mniejszym stopniu, ale tez lubie
TocaS Napisano 18 Maja 2006 Napisano 18 Maja 2006 Piwo i parówy z sokołowa Z drugiej strony patrząc to co dzisiaj jest zdrowe ?
bialykom Napisano 18 Maja 2006 Napisano 18 Maja 2006 wczoraj przy meczyku poszla pizza.... salami, oliwki, peperoni... mniam mniam.... szkoda, ze ja odczuwam do dzis :/
RZUŁF Napisano 18 Maja 2006 Napisano 18 Maja 2006 chleb ze słoniną + kiełbasa... tylko że mam po tym kaca giganta...
Regmen Napisano 22 Maja 2006 Napisano 22 Maja 2006 slodycze i piwo zwykle w ilosciach wiekszych niz sie powinno
Napatos Napisano 22 Maja 2006 Napisano 22 Maja 2006 Ludzie, co Wy z tym browarem? W temacie jest mowa o czymś niezdrowym
ukaniex Napisano 22 Maja 2006 Napisano 22 Maja 2006 Cola w chorych ilościach. . . 3 do 6litrów dzienie nawet. słodycze uuuu ^^ poza tym chińszczyzna po której mam akcje nieziemską. . . dużo siły mam ma się rozumieć . ogólnie nie ma moje odżywianie nic wspólnego z słowem zdrowe ;]
radosuaf Napisano 26 Maja 2006 Napisano 26 Maja 2006 Kuchnia indyjska - WSZYSTKO (bezmięsna), no i CZEKOLADA we wszystkich postaciach .
barteks Napisano 15 Lipca 2006 Napisano 15 Lipca 2006 KFC (najlepsze jest tłumaczenie skrótu KFC - Kentucki Friends of Chickens, bo to znaczy Przyjaciele Kurczaków z Kentucki ). A tak serio to Kentucky Fried Chicken
orlenplock Napisano 15 Lipca 2006 Napisano 15 Lipca 2006 Słodycze w każdych ilościach Przed chwilą wciągnąłem paczkę Jeżyków
Diensdale Napisano 16 Lipca 2006 Napisano 16 Lipca 2006 Ze slodkiego bardzo lubie kaczke , a do tego pizze lubie (najbardziej te ktore sam przyrzadzam), kebaby. Ogolnie lubie gotowac bo przynajmniej wiem co tam jest wsadzone @@@@@@@@@@@ Zapomnialbym dodac o moim ulubionym torcie Kaczka z pyzami i modra kapusta hehe
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.