akkwlsk Napisano 22 Października Napisano 22 Października No nie widuje się, bo są bez sensu, mówię przecież 1 Cytuj
wojtt80 Napisano 22 Października Napisano 22 Października Na szczęście część znalazła sens w tym bezsensie🙃 Wiem, bardzo mała część. Cytuj
Roballinho Napisano 23 Października Napisano 23 Października Powrócę jeszcze do za długich mostków. Do wyboru do koloru. Ceny z czapy, ale za bycie innym widocznie trzeba płacić ekstra. 2 Cytuj
Roballinho Napisano 25 Października Napisano 25 Października @akkwlsk Bież pan palnik w dłoń, i lutuj takie widełki. 1 Cytuj
akkwlsk Napisano 25 Października Napisano 25 Października Zasadniczo żaden problem, a zapłacisz? 🙃 Cytuj
Roballinho Napisano 25 Października Napisano 25 Października W tej chwili mogę jedynie zaproponować czekoladę. Ale za jakiś czas, kto wie... Jest inny problem. Za bardzo nie widzę u siebie sposobu, w jaki mógłbym użytkować taki rower. Punktów karnych mam zero, a chyba tylko przekroczenie ich dozwolonego progu, moglo by mnie przekonać do roweru cargo, czy jak w tym wypadku - półcargo. Cytuj
RafalxM Napisano wczoraj o 09:39 Napisano wczoraj o 09:39 @artoor - nie frameset, nie nowy, w innym kolorze, ale chyba rozmiar się zgadza https://www.olx.pl/d/oferta/surly-ogre-29-rower-wyprawowy-CID767-ID187IRO.html 1 Cytuj
artoor Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Dzięki za znalezisko. Acz musi być tylko rama z widłem, bo cała reszta czeka. No i rozmiar 19-20 to na kogoś bardziej wyrośniętego. Swoją drogą ta sztuka wygląda mi bardziej na eSkę niż eLkę... Cytuj
RafalxM Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Po dogłębnej analizie obejrzanych 17 zdjęć w internecie jestem zdania, że to rozmiar S Cytuj
HSM Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu @Roballinho zamiast ładunku z przodu wolałbym z tyłu: Cytuj
skrzypek99 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu A ja tu się waham czy iść w taką ciężarówkę czy nie... Kto zaznał lekkości musi chyba nabrać innego spojrzenia na tego rodzaju taczanie. Ale cały czas ciągnie, siedzi z tyłu głowy wyściubienie głowy z ponad baranka i tak na miękko, czy to po terenie czy już niekoniecznie, no ale to w terenie da zabawę ale czy na zwykłe komuterstwo nie uprzykrzy ? Ehh jesień Cytuj
rambolbambol Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Ja swojego Kung Fu Pawiana ładuję zarówno od tyłu, jak i od przodu, więc mogę się coś tam wypowiedzieć. Od tylca sakwami ładuję go jak mam długą drogę (na szosie) albo bardzo ciężkie bagaże do zabrania. Jeśli jednak mam wyskoczyć na szybko z jednorazowo szerokim, dużym ale nie ciężkim czymś typu namiot czy paka jakaś, to leci to na pewno na przód. W terenie jednak znaczenie ma bardziej równomiernie rozłożenie bagaży a nie ich konkretne umiejscowienie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi