akkwlsk Napisano Środa o 19:12 Napisano Środa o 19:12 No nie widuje się, bo są bez sensu, mówię przecież 1 Cytuj
wojtt80 Napisano Środa o 20:04 Napisano Środa o 20:04 Na szczęście część znalazła sens w tym bezsensie🙃 Wiem, bardzo mała część. Cytuj
Roballinho Napisano Czwartek o 19:11 Napisano Czwartek o 19:11 Powrócę jeszcze do za długich mostków. Do wyboru do koloru. Ceny z czapy, ale za bycie innym widocznie trzeba płacić ekstra. 2 Cytuj
Roballinho Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu @akkwlsk Bież pan palnik w dłoń, i lutuj takie widełki. 1 Cytuj
Roballinho Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu W tej chwili mogę jedynie zaproponować czekoladę. Ale za jakiś czas, kto wie... Jest inny problem. Za bardzo nie widzę u siebie sposobu, w jaki mógłbym użytkować taki rower. Punktów karnych mam zero, a chyba tylko przekroczenie ich dozwolonego progu, moglo by mnie przekonać do roweru cargo, czy jak w tym wypadku - półcargo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi