GTavalanche Napisano 19 Listopada 2011 Napisano 19 Listopada 2011 może są jakies osoby chętne coś pokręcic po wrocłąwiu nocą? obojętnie jaki rodzaj sprzętu liczą sie chęci:) czekam na jakies propozycje na wszytskie jestem szeroko otwraty:D
enkoder Napisano 19 Listopada 2011 Napisano 19 Listopada 2011 Jakieś konkretne rejony? Nocą w sensie o której, bo ciemno już mamy o 17-ej.
GTavalanche Napisano 20 Listopada 2011 Autor Napisano 20 Listopada 2011 myśle ze godzina jest do ustalenia:) hmmm rajony na pewno to nie będa obrzeża miasta nieoświetlone:) raczej centrum miasta:)
evo07 Napisano 20 Listopada 2011 Napisano 20 Listopada 2011 Po godzinie 20-stej mogę polecić osobowicki wraz z rędzinskim mnóstwo latających czerwonych oczków Jest mega
mibas Napisano 21 Listopada 2011 Napisano 21 Listopada 2011 Po godzinie 20-stej mogę polecić osobowicki wraz z rędzinskim mnóstwo latających czerwonych oczków Jest mega no nie mów że po Rędzińskim śmigasz..
evo07 Napisano 21 Listopada 2011 Napisano 21 Listopada 2011 a co w nim złego że ciemno jak w przysłowiowej d.... jakoś mi nie przeszkadza a obcowanie z leśnymi stworami jest fajne nawet a zwłaszcza nocą. ps: 23:30 Osobowicki, jakość nędza bo z kom ale i tak jest fajnie. pozdrower
Szoppers Napisano 23 Listopada 2011 Napisano 23 Listopada 2011 a co w nim złego że ciemno jak w przysłowiowej d.... jakoś mi nie przeszkadza a obcowanie z leśnymi stworami jest fajne nawet a zwłaszcza nocą. ps: 23:30 Osobowicki, jakość nędza bo z kom ale i tak jest fajnie. pozdrower Przygotowania do MNM w toku ZUCH!
pilon Napisano 24 Listopada 2011 Napisano 24 Listopada 2011 Helloo Panowie... Ja wracam do żyw po anginie ropnej z zapaleniem ucha i węzłów chłonnych podżuchwowych... MIÓD był Jakieś nocne kręcenie się szykuje, tak?
DominikM Napisano 26 Listopada 2011 Napisano 26 Listopada 2011 Właśnie - w tytm roku MNM zapowiada się ciepła i bez śniegu - a rowerzystów coś mikr mikro ???
1979majkel Napisano 26 Listopada 2011 Napisano 26 Listopada 2011 Jesli tylko przyjda te zamowione lampki z GB z emtb to dolacze do teamu Pure - ciuchy juz zakupilem wiec sie taki jeden z drugim ze mnie wiecej smiac nie beda tylko oswietlenie potrzebuje.
Szoppers Napisano 28 Listopada 2011 Napisano 28 Listopada 2011 Jesli tylko przyjda te zamowione lampki z GB z emtb to dolacze do teamu Pure - ciuchy juz zakupilem wiec sie taki jeden z drugim ze mnie wiecej smiac nie beda tylko oswietlenie potrzebuje. Co za chamy sie z Ciebie smialy?! z kaleki? a to zwyrodnialcy... coz za lampiony zamowiles? opowiadaj
evo07 Napisano 29 Listopada 2011 Napisano 29 Listopada 2011 Co za chamy sie z Ciebie smialy?! z kaleki? a to zwyrodnialcy... coz za lampiony zamowiles? opowiadaj Tylko nie chamy i nie z kaleki chyba że weźmiemy pod uwagę kolor 'włosów' majkela - ł y s y trza się będzie przez gg ustawić na wyjazda bo widzę, że dołączy szacowny Pilon i jakże mniej szacowny, niedoceniany, łysy, 'kaleki' majki : (nie uwłaczając koledze) nie udało mi się namówić jeszcze jednego osobnika na jazdę wieczorową pora, stwierdził że za zimno. Ale może się nawróci jeszcze nieborak
pilon Napisano 29 Listopada 2011 Napisano 29 Listopada 2011 No jadę, jadę, widzę że ekipa mocna, a też znajomych paru we wrogiej drużynie Właśnie jade po ochraniacze na buty do Dekałczłona
Szoppers Napisano 29 Listopada 2011 Napisano 29 Listopada 2011 Jesli tylko przyjda te zamowione lampki z GB z emtb to dolacze do teamu Pure - ciuchy juz zakupilem wiec sie taki jeden z drugim ze mnie wiecej smiac nie beda tylko oswietlenie potrzebuje. Michas a jak wyglada u Ciebie sprawa z ew pozyczeniem bagaznikow bazowych na relingi albo posiadanie fury do ktorej wejda 3 osoborowery?
1979majkel Napisano 30 Listopada 2011 Napisano 30 Listopada 2011 Chcialbym tylko napisac, ze wyciagne odpowiednie konsekwencje wobec czlowieczkow naduzywajacych slow: "kaleka", "mniej szacowny" i pochodne. Magicznymi sposobami zacznie znikac powietrze/mleczko z kol tych wichrzycieli i odszczepiencow, zostana napietnowani a takze..... przepraszam musze wytrzec piane jaka sie zebrala w kacikach ust Kwestie transportu mamy juz zalatwiona dzieki Robertowi Ja jeszcze nie wiem o ktorej sie pojawie w Brzegu wiec albo zabiore sie razem z wami albo dowiaza mnie chwilke pozniej.
DominikM Napisano 1 Grudnia 2011 Napisano 1 Grudnia 2011 Jeśli jest taka potrzeba to jeszcze jedną czy 2 lampki mogę pożyczyć bardziej potrzebującym... Zasada bardzo prosta - bo nie wszyscy się znamy - kaucja za lampkę i zwrot sprzętu w stanie nie wskazującym na czołowe zderzenie z samochodem lub inne użycie powodujące uszkodzenia ww. sprzętu .
rmn1 Napisano 3 Grudnia 2011 Napisano 3 Grudnia 2011 A gdzie można pojeździć po Wrocławiu, w dzień, żeby było jak najmniej po szosie/chodnikach?
evo07 Napisano 4 Grudnia 2011 Napisano 4 Grudnia 2011 A gdzie można pojeździć po Wrocławiu, w dzień, żeby było jak najmniej po szosie/chodnikach? zależy z której strony wrocławia? Masz las osobowicki za nim rędziński - do których dojazd jest w większości wałami nad odrą. W leśnicy masz lesicki(chyba tak się nazywa). Były już propozycje gdzie można jeździć. ps: Panowie dzięki za wczorajszą MNM - impreza miażdży. Klimat jest po prostu...nie do opisania Szkoda że zdrowie Pilonowi nie pozwoliło na udział ale za to miło było poznać Daid'a. Może w podobnym składzie albo powiększonym spotkamy się na Fraszce?? Do zoba
tajemniczyjogurt Napisano 4 Grudnia 2011 Napisano 4 Grudnia 2011 W leśnicy masz lesicki(chyba tak się nazywa). Las Lesicki to właściwie część Rędzińskiego i jest koło Lesicy, po północnej stronie Odry. Koło Leśnicy jest Las Leśnicki (w zasadzie zagajnik) i Las Mokrzański (sporo większy i to chyba o ten Tobie chodziło ). A jak ktoś chce jak najmniej szosy i chodników to najlepiej jeździć poza Wrocławiem - wspomniany Las Mokrzański (ten po części leży we Wrocławiu), Mrozowski, Miękinia, Wilczyński na północy, w Rędzińskim byłem tylko kilka razy.
pilon Napisano 4 Grudnia 2011 Napisano 4 Grudnia 2011 (...) ps: Panowie dzięki za wczorajszą MNM - impreza miażdży. Klimat jest po prostu...nie do opisania Szkoda że zdrowie Pilonowi nie pozwoliło na udział ale za to miło było poznać Daid'a. Może w podobnym składzie albo powiększonym spotkamy się na Fraszce?? Do zoba No niestety się nie udało... zakładałem, że na bank pojadę, nawet się okupiłem w ciuchy i żele, dopóki siedziałem w domu, na zwolnieniu. Ale czwartek i piątek w pracy mnie dobiły Pecha mam ostatnio strasznego, praktycznie od sierpnia ciągnie sie choróbsko... tydzień ok, potem nawrót Jak poszło? Pod zdjęciach widzę, że mniej więcej 19:00 - 22:00 walczyliście
daid Napisano 4 Grudnia 2011 Napisano 4 Grudnia 2011 Klimat wczorajszej imprezy naprawdę wyjątkowy. Poszło nam całkiem nieźle, gdyby nie "Bazyliszek" byłoby rewelacyjnie;) Dzięki za miłe spędzenie wczorajszego wieczoru;) Nasza wczorajsza trasa SportsTrackLive | Map edit: są już zdjęcia https://picasaweb.google.com/105979316817611447134/MiniNocnaMasakraWaY3122011#5682023415650833698
MonoVan Napisano 10 Grudnia 2011 Napisano 10 Grudnia 2011 kręci ktoś może coś wieczorkami ? w spokojnym tempie ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.