Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 13

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dziś 22km teren. Wczoraj gruntowne czyszczenie Brunoxem tylnego XT i dampera. Potem regulacja hamulców i ręczne dorabianie podkładki pod adapter. Przedwczoraj prostowanie haka przerzutki.

Jutro odbiór przesyłki - Crank Bros Multi 17 :D:w00t::teehee::laugh::icon_cool::yes::icon_lol::002::icon_wink::033::icon_mrgreen:^_^:D:P:rolleyes:B):):wub::devil:

Napisano

Dziś 40km przy poznańskich jeziorkach i cytadeli czas 2h 05 min średnia 19 km/h na szczęście nie padało tylko ten wiatr. Powoli do przodu ;]

Napisano

DOBRZE MOCNO deszczowo-leśne 35km podczas powrotu z pracy. Moc była ze mną (i to pomimo totalnie bezsennych ostatnich 48 godzin). A także błoto, buhehhe. :woot:

Napisano

Dzisiaj przyszła paczka - a w niej GIRO Indicator :D Mój pierwszy kask. Od razu zacząłem go dopasowywać , jest świtny. Poza tym przejażdżka 30 km.

Napisano

Zmiana kol w singlu, zajelo mi chyba z pol godziny napompowanie dwoch opon Schwalbe Big Apple 29 x 2,35". Stawiam skrzynke browca dla tego kto napompuje reczna pompka dwie opony do 40psi w czasie mniejszym niz 30min. :D

• Mod Team
Napisano

Jeden z piękniejszych dni w moim rowerowym życiu-odebrałem custom set: rama i wideł pod 79er z "warsztatu" mistrza Rychtarskiego. Wszystko na rurkach Columbusa, mufy, pancerze w ramie itp...Drugie z marzeń spełnione :)

Łzy radości płyną po policzkach :)

Napisano

ja dziś tylko myślę rowerowo i w wolnej chwili szukam fajnych tras po kielecczyźnie na endomondo, bo dziś jestem w pracy, a miałem mieć wolne, i piękną pętlę zrobić rowerkiem (Kielce-Tumlin-Samsonów-Zagnańsk-Kielce). Niestety ktoś się pochorował, a słoneczko świeci ..... :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...