blues Napisano 31 Października 2008 Napisano 31 Października 2008 mgr Historii oraz technik elektro-mechanik, pracuję w Serwisie Sprzętu Stomatologicznego
MtK Napisano 1 Listopada 2008 Napisano 1 Listopada 2008 Szkoła: Uczeń I LO w Rybniku. Klasa maturalna. W planach AE w Katowicach na Bankowość i Finanse albo UŚ Prawo i Administracja. Praca: Marketing w pewnej firmie
mariuszk Napisano 1 Listopada 2008 Napisano 1 Listopada 2008 Szkoła:Uczeń I LO w Rybniku. Klasa maturalna. Jakiś czas temu skończyłem tą szkołe , teraz studiuje na Politechnice w Gliwicach.
KML Napisano 1 Listopada 2008 Napisano 1 Listopada 2008 Kierowca jednej z najlepszych firm Cateringowych w Warszawie
szymonpu Napisano 1 Listopada 2008 Napisano 1 Listopada 2008 Logistyk / spedytor w firmie transportowej...
MtK Napisano 2 Listopada 2008 Napisano 2 Listopada 2008 Jakiś czas temu skończyłem tą szkołe , teraz studiuje na Politechnice w Gliwicach. Kto był twoim wychowawcą?
tomeks Napisano 3 Listopada 2008 Napisano 3 Listopada 2008 uczen 1 klasy LO na profilu bio-chem w niektore wolne popoludnia i soboty pracuje w sklepie rowerowym
kello Napisano 3 Listopada 2008 Napisano 3 Listopada 2008 integrator/koordynator instalacji w firmie telekomunikacyjnej (dbam zebyscie mieli zasieg na rowerze w lesie ) i jednoczesnie studęt ostatniego roku Telekomunikacji na PG Gdansk
Kubusiowa Napisano 3 Listopada 2008 Napisano 3 Listopada 2008 Administrator, po 8 godzinach przed kompem marzeniem jest ruch
TomGdynia Napisano 7 Listopada 2008 Napisano 7 Listopada 2008 HEj jestem strategiem marketingowym. doradztwo, konsulting, branding freelancer specjalizacja branża turystyczna
Kretschmer Napisano 30 Listopada 2008 Napisano 30 Listopada 2008 witam:) student technologii chemicznej na wydziale chemicznym Politechniki Warszawskiej, potem będę wybuchał różne rzeczy:D
Darth Napisano 5 Grudnia 2008 Napisano 5 Grudnia 2008 Nareszcie ktoś porządny na forum smile.gif Turbo Pascal...nieźle wspominam te czasy biggrin.gif Ja na razie przechodziłem przez Pascala, aktualnie programista visual basic (z przymusu - szkoła wink.gif ) no i moja największa pasja i nadzieja na przyszłość czyli projektowanie www - html,css i php Czasy owszem miłe, ja to wszystko kojarzę metodą "na pory roku". Zima - pierwszy kontakt z Linuxem, lato - pierwszy porządny projekt w Delphi. Co do qbasica, robiliśmy jeszcze na czarno białych monitorach i nikogo w klasie nie interesowało to co nauczyciel gadał, no może po za jeszcze wtedy małym wyjątkiem. W planach AE w Katowicach na Bankowość i Finanse albo UŚ Prawo i Administracja.Materiały Ci mogę dać jak będziesz tam szedł. Ogólnie jest łatwo, choć czasem zdarzają się nieprzychylni wykładowcy.
calme Napisano 6 Grudnia 2008 Napisano 6 Grudnia 2008 Witam serdecznie, Ja i mój nie taki znów nowy biały kołnierzyk w zajęciu pod tytułem Pracownik Punktu Obsługi Klienta w niejakim media markt (gdzie moim mottem jest 'gdybym tylko umial sie smiac,to chcialbym umrzec tu ze smiechu,teraz,wierz mi. gdybym tylko mial bron,bylbys pierwsza osoba ktora bym odwiedzil z nia...' heheh a czasem weekendami szkoła> kierunek europeistyka PozdRoweRek
primorz Napisano 19 Grudnia 2008 Napisano 19 Grudnia 2008 Student V roku Technologii Drewna na SGGW, a także konstruktor w firmie produkującej drewniane domy szkieletowe
Hellsing Napisano 19 Grudnia 2008 Napisano 19 Grudnia 2008 A ja obecnie uczę się w I klasie , II LO w Sopocie
klopot Napisano 23 Grudnia 2008 Napisano 23 Grudnia 2008 Inżynier dużej firmy branży motoryzacyjnej. Codzienny dojazd do pracy 17km w jedną stronę. Od 4,5 roku rower i kolana jakoś dają radę
mzewa Napisano 23 Grudnia 2008 Napisano 23 Grudnia 2008 ..wtrące wiec kobiece pięć groszy...mgr politolog...prowadze sekretariat w jst....czyli dojazd do roboty przed czasem.....zamknięcie rowerku w archiwum zakładowym tak żeby szefowa nie widziała...szybka zmiana ciuchów w łazience i sekretarka gotowa do pracy jakbym siebie widziała.... z tym , że mój prezio jest bikerem i trzymamy rowerki w biurze :-P
Tomato Napisano 23 Grudnia 2008 Napisano 23 Grudnia 2008 No to mnie jeszcze brakuje... Prezes Zarządu w spółce telekomunikacyjnej a rower często ląduje w moim biurze tuż przy mnie
kopaczus Napisano 26 Grudnia 2008 Napisano 26 Grudnia 2008 Magister anglistyki na UŚ, pracownik Sykkelsenteret w Bergen Pozdro!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.