sito Napisano 22 Sierpnia 2006 Napisano 22 Sierpnia 2006 Uczeń 3 gim. (po wakacjach nim będę) :mrgreen:
Lusza Napisano 22 Sierpnia 2006 Napisano 22 Sierpnia 2006 Uczniom polecam przeczytać pierwszy post w tym temacie.
kadargo Napisano 22 Sierpnia 2006 Napisano 22 Sierpnia 2006 >>lusza oni sie jeszcze ucza i dlatego nie posiedli tajemnej wiedzy czytania ale to normalene jak watek ma wiecej niz jedna strone to wiekszosc osob nie patrzy co bylo w pierwszym wpisie, lenistwo ehhhhh... a na rowerze chce im sie jezdzic dziwne
bartekgib Napisano 23 Sierpnia 2006 Napisano 23 Sierpnia 2006 Uczeń I-klasy klasy licealnej o profilu humanistycznym z rozszerzonym językiem niemieckim i podstawowoym językiem angielskim. Pozdrawiam !
kadargo Napisano 23 Sierpnia 2006 Napisano 23 Sierpnia 2006 >>bartekgib nie umiesz czytac ?? przeliteruj powoli tytul watku i pierwszy wpis, wiem ze moze byc trudno bo to po polsku a nie po angielsku czy niemiecku, ale postraj sie, dasz rade
GZA20 Napisano 23 Sierpnia 2006 Napisano 23 Sierpnia 2006 >>bartekgib nie umiesz czytac ?? przeliteruj powoli tytul watku i pierwszy wpis, wiem ze moze byc trudno bo to po polsku a nie po angielsku czy niemiecku, ale postraj sie, dasz rade Ale przeciez to dopiero 1 klasa . Tyle że patrzac na to w ktorym temacie co napisał to odradzam klase o profilu humanistycznym
bartekgib Napisano 23 Sierpnia 2006 Napisano 23 Sierpnia 2006 "kadargo" i "GZA20" - widzicie - matoł ze mnie .... Człowiek zobaczył temat, przeszedł do ostatniej strony, żeby się wpisać. A tu co się okazuje - post nie na temat tematu No cóż - jak powiada przysłowie - Mylić się - rzecz ludzka. Po prostu Pozdrawiam !
kadargo Napisano 23 Sierpnia 2006 Napisano 23 Sierpnia 2006 >>bartekgib i za to wlasnie ciebie lubie bo w przeciwienstwie do co poniektorych, potrafisz przyznac sie do bledu pozdrawiam michal
GZA20 Napisano 23 Sierpnia 2006 Napisano 23 Sierpnia 2006 "kadargo" i "GZA20" - widzicie - matoł ze mnie .... Człowiek zobaczył temat, przeszedł do ostatniej strony, żeby się wpisać. A tu co się okazuje - post nie na temat tematu No cóż - jak powiada przysłowie - Mylić się - rzecz ludzka. Po prostu Pozdrawiam ! Ale dlaczego siebie od matołow od razu wyzywac . Pomyłka to pomyłka...nie robi to z nikogo matoła :wink:
Moskit Napisano 23 Sierpnia 2006 Napisano 23 Sierpnia 2006 Obecnie pracuje w uk w magazynie, a z wykształcenia to jestem licencjat z zarządzania i administracji, specjalność zarządzanie przedsiebiorstwem, mam także nadany tytuł menagera.
JuNx Napisano 23 Sierpnia 2006 Napisano 23 Sierpnia 2006 Pomiarowy (Geodezja), a za rok (po studiach:) cos w branży IT? takie plany.
BikeMac Napisano 28 Sierpnia 2006 Napisano 28 Sierpnia 2006 Aktualnie zaczynam po wakacjach pierwszą klase LO. W przyszłości moze : fotograf, grafik komputerowy, informatyk, zawodowy wojskowy
kadargo Napisano 28 Sierpnia 2006 Napisano 28 Sierpnia 2006 >>bikemac ale czytac to jeszcze nie umiesz?? zobacz dokladnie jaki jest topic !!
Noritsu Napisano 29 Sierpnia 2006 Napisano 29 Sierpnia 2006 technik maszyn fotograficznych/fotograf ale już wkrótce może w sklepie rowerowym
Zetinho Napisano 29 Sierpnia 2006 Napisano 29 Sierpnia 2006 Poczta Polska W obecnej chwili jestem Specjalistą ds.Sprzedaży a od 4 września będe na Stanowisku ds. Kontaktów Biznesowych w Wydziale Usług Dodanych (poczta hybrydowa)
MarcinGoluch Napisano 29 Sierpnia 2006 Napisano 29 Sierpnia 2006 Specjalista ds. marketingu po studiach w kierunku zarządzanie i inżynieria ochrony środowiska i drugie zarządzanie systemami jakości.
Flisak Napisano 29 Sierpnia 2006 Napisano 29 Sierpnia 2006 Uczen technikum samochodowego a w wakacje i dni wolne od szkoly tokarz
kantele Napisano 29 Sierpnia 2006 Napisano 29 Sierpnia 2006 studia: informatyka z ekonometria praca: asystentka radcy prawnego i rzecznika patentowego ambicje: skonczyc studia i pojsc na aplikacje rzecznikowska
Biedronca v4 Napisano 30 Sierpnia 2006 Napisano 30 Sierpnia 2006 w niedalekiej przyszlości pedagog od naprawiania młodzieży lub tp. Jednak okaże się jak w rzeczywistości wyjdzie z pracą,bo wiadomo rynek jest trudny :029: (jakby co zainteresowana jestem konkretną pracą w okolicach Katowic i Zabrza :wink: )
Duckbill Napisano 30 Sierpnia 2006 Autor Napisano 30 Sierpnia 2006 Dawno tu nie zaglądałem... tak sobie niepewnie postanowiłem zobaczyć jak tam mój niegdyś popularny temacik się miewa i co widzę ? On się nadal dobrze miewa... No po prsotu jestm bardzo pozytywnie zaskoczony... Aż mi się miło na serduszku zrobiło PS Może nie krzyczmy już na tych biednych gimnazjalistów i licealistów... niech już sobie piszą... komu by się chciało z 15 strony na pierwszą wracać... i tak ponad 1/3 wpisów to pewnie jest od uczących się jeszcze a nie pracujących
Gość goldie Napisano 31 Sierpnia 2006 Napisano 31 Sierpnia 2006 pracuje w firmie handlowej z branży IT - zajmuje sie windykacja należności, poza tym finansami w ogólnym znaczeniu - jakies rozliczenia, salda, bilanse itd, poza tym udzielam się w marketingu a hobbystycznie robię fotki, jeżdżę na rajdy samochodowe
epafras Napisano 31 Sierpnia 2006 Napisano 31 Sierpnia 2006 praca to budownictwo a dokładniej dobieplanie budynków (oczywiście tym sie zajmuje w sezonie letnim) a cały rok to studia
dejot Napisano 31 Sierpnia 2006 Napisano 31 Sierpnia 2006 a Techników Elektryków ? Prosta rzecz Jurasek !! :DDD
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.