Skocz do zawartości

[społeczność] Bikerzy na codzień

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

>>lusza

oni sie jeszcze ucza i dlatego nie posiedli tajemnej wiedzy czytania :)

ale to normalene jak watek ma wiecej niz jedna strone to wiekszosc osob nie patrzy co bylo w pierwszym wpisie, lenistwo ehhhhh... a na rowerze chce im sie jezdzic :) dziwne

Napisano

>>bartekgib

nie umiesz czytac ?? przeliteruj powoli tytul watku i pierwszy wpis, wiem ze moze byc trudno bo to po polsku a nie po angielsku czy niemiecku, ale postraj sie, dasz rade

Napisano

>>bartekgib

nie umiesz czytac ?? przeliteruj powoli tytul watku i pierwszy wpis, wiem ze moze byc trudno bo to po polsku a nie po angielsku czy niemiecku, ale postraj sie, dasz rade

:D

Ale przeciez to dopiero 1 klasa :P .

Tyle że patrzac na to w ktorym temacie co napisał to odradzam klase o profilu humanistycznym :)

Napisano

"kadargo" i "GZA20" - widzicie - matoł ze mnie .... Człowiek zobaczył temat, przeszedł do ostatniej strony, żeby się wpisać. A tu co się okazuje - post nie na temat tematu ;) No cóż - jak powiada przysłowie - Mylić się - rzecz ludzka. Po prostu Pozdrawiam !

Napisano

>>bartekgib

i za to wlasnie ciebie lubie bo w przeciwienstwie do co poniektorych, potrafisz przyznac sie do bledu ;)

pozdrawiam

michal

Napisano

"kadargo" i "GZA20" - widzicie - matoł ze mnie .... Człowiek zobaczył temat, przeszedł do ostatniej strony, żeby się wpisać. A tu co się okazuje - post nie na temat tematu :D No cóż - jak powiada przysłowie - Mylić się - rzecz ludzka. Po prostu Pozdrawiam !

Ale dlaczego siebie od matołow od razu wyzywac ;) . Pomyłka to pomyłka...nie robi to z nikogo matoła :wink:

Napisano

Obecnie pracuje w uk w magazynie, a z wykształcenia to jestem licencjat z zarządzania i administracji, specjalność zarządzanie przedsiebiorstwem, mam także nadany tytuł menagera.

Napisano

Poczta Polska

W obecnej chwili jestem Specjalistą ds.Sprzedaży a od 4 września będe na Stanowisku ds. Kontaktów Biznesowych w Wydziale Usług Dodanych (poczta hybrydowa)

Napisano

studia: informatyka z ekonometria

praca: asystentka radcy prawnego i rzecznika patentowego

ambicje: skonczyc studia i pojsc na aplikacje rzecznikowska :)

Napisano

w niedalekiej przyszlości pedagog od naprawiania młodzieży lub tp.

Jednak okaże się jak w rzeczywistości wyjdzie z pracą,bo wiadomo rynek jest trudny :029:

(jakby co zainteresowana jestem konkretną pracą w okolicach Katowic i Zabrza :wink: )

Napisano

:blink::blink::blink: Dawno tu nie zaglądałem... tak sobie niepewnie postanowiłem zobaczyć jak tam mój niegdyś popularny temacik się miewa i co widzę ? On się nadal dobrze miewa... No po prsotu jestm bardzo pozytywnie zaskoczony... Aż mi się miło na serduszku zrobiło :D:):D:D

PS

Może nie krzyczmy już na tych biednych gimnazjalistów i licealistów... niech już sobie piszą... komu by się chciało z 15 strony na pierwszą wracać... i tak ponad 1/3 wpisów to pewnie jest od uczących się jeszcze a nie pracujących :blush::D:P

Napisano

pracuje w firmie handlowej z branży IT - zajmuje sie windykacja należności, poza tym finansami w ogólnym znaczeniu - jakies rozliczenia, salda, bilanse itd, poza tym udzielam się w marketingu a hobbystycznie robię fotki, jeżdżę na rajdy samochodowe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...