Skocz do zawartości

Scott Club

Piterpak

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ile będzie ważył? :)

Świetny sprzęt.

Dzięki !

Z aktualnych części, które posiadam wyjdzie mi 8.066 kg. Ale liczę, że uda mi sie wymienić tylne koło, sztycę i kilka drobiazgów ... wtedy waga powinna zejść do 7.6 kg.

Pozdrawiam,

Sebastian

Napisano
Rowerek wypasik

Dzięki ... Twój sprzet to też super "wypasik" :-)

Każdy Scott to arcydzieło na 2 kołach !

S.

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Napisano

To jest rower o profilu triathlonowym.Dokladnie taki jakiego potrzebuje.

Tutaj gdzie mieszkam takie rowery nie wzbudzaja zadnych emocji,bo wiekszosc ludzi stac na tego typu sprzet :)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Witajcie Scott maniacy :( Dopiero teraz znalazłem tak wspaniałe miejsce jakim jest Scott Club B) Mniej więcej od 9 lat jestem wiernym fanem marki Scott.

Od roku 2000 posiadam Scotta Purgatorego ( w 2003 przeszedł spore modyfikacje; oryginalna została tylko rama ), następnie w roku 2003 stałem się posiadaczem ramy Scotta Buldera i powstał całkiem niezły sprzęt; w tym samym roku powstał kolejny rower z rogami karbonowymi scotta, modyfikowany do dziś. I od czerwca powstał nowy rower na ramie ofc Scotta Scale 40 - maszyna na maratony.

Dwa tygodnie temu jeszcze mialem w swojej stajni 3 Scotty i składaka. W chwili obecnej 2 Scotty :D i skladak :D

• 3 tygodnie później...
Napisano

Witam wszystkich wlascicieli scottow.

Niedlugo tez stane sie posiadaczem scale'a 70 i mam pytanko.

Niestety nie moge zobaczyc roweru na zywo i nie wiem czy obnizenie mostka mozliwe jest tylko przez obrocenie mostka, czy tez, sa tam jakies podkladki. Wole byc wczesniej przygotowany na wszelkie korekty pozycji. Z gory dziekuje za podpowiedzi.

• 4 tygodnie później...
Napisano

Witam:) widze że dawno tutaj nikt nie zagladał....a fanów scotta myślę że nie brakuje:)...przez rok jeździlam scottem votage YZ1...od marca jestem dumną posiadaczką scotta scale 80...fundusze na tyle tylko pozwolily ale jestem super zadowolona bo śmiga sie nim bajecznie zarówno po szosie jak i terenie...dobrze się trzyma nawet piaszczystych podjazdów...pozdro dla scott-maniaków :)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Witam. Nie jestem posiadaczem Scotta ale lubie tą markę(w szczególności modele Genius'a). Ostatnio w MR przeczytałem że to szwajcarska marka. Zawsze myślałem że "to made in USA" Nawet mieli kiedyś na ramach napisane "ScottUSA". Jak to jest?

Napisano

W MR błędnie napisali. Scott jest na pewno amerykańką marką. Powstała w latach 50- tych, z początku oferując sprzęt do sportów zimowych.

Napisano

Witam wszystkich posiadaczy scottów ! :thumbsup: Z miłą chęcią dołączam się do tego grona :) Aktualnie od 2 lat jeżdże na speedsterze s60, z racji zakończenia sezonu będzie trochę modernizowany. Także jeżeli mi się uda, to na dniach stanę się posiadaczem drugiego scoota, scale 60 B). Zdjęcia postaram się nadesłać w najbliższym czasie, pozdrawiam !!!

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Czy ktoś z Was orientuje się, który z dealerów Scotta ma największy, dostępny wybór akcesoriów i części? Interesuje mnie region płn i środkowa Wielkopolska, Pomorze, Bydgoszcz i okolice? Dodam, że znane mi są 2 sklepu Scotta: w Bydgoszczy (Olimpia) i 2 Koła (Suchy Las k. Poznania)

Napisano

Scott Aspect 40 który ulega/uległ już znacznym modyfikacjom ;-) Ogólnie to zadowolon jestem.

Napisano

Ja od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem Sportstera P4. Szkoda tylko, że na razie było bardzo niewiele okazji, żeby wypróbować nabytek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...