Lukas_Mako Napisano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 a ja swoje podziękowanie kieruję do evo dzięki za projekt !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudd Napisano 2 Maja 2007 Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Yupiter69 dziękuje Ci za naklejki które są suuper Oraz kolegom: Sebekfireman, Rulez oraz Kathar za pomoc w wyborze sztycy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas_Mako Napisano 4 Maja 2007 Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 yupiter69 tak jak wyżej dziękuje pięknie, śliczne te wlepki, aż mi szkoda je naklejać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 14 Maja 2007 Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Podziękowania dla WojtasaGCE i Dezertera za te wszystkie przejechane kilometry i godziny spędzone w siodełku. Dziękuję za to, że ta dwójka nie należy do tych co sprawdzają koła po każdym zjeździe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 22 Maja 2007 Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 No to mi wypada podziękować Sintesiemu za skuteczną walkę z ograniczeniami Internetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 30 Maja 2007 Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Witam! Chce z tego miejsca podziękować wszystkim ludziom którzy pomogli mi i mojej rodzinie po moim wypadku. Tak więc dziękuje mojej dziewczynie Sandrze, mojej mamie i reszcie rodziny za opieke i wsparcie podczas pobytu w szpitalu, kolegom Rivowi i Heavy_Puchatkowi za udzielenie pierwszej pomocy i odwiedziny oraz wsparcie, lekarzom i personelowi szpitali w Wałbrzychu i Klinice z ulicy Chałbińskiego we Wrocławiu za opiekę i podtrzymywanie na duchu a także wszystkim znajomym którzy pofatygowali się do mnie do szpitala. Jeszcze raz wielkie dzięki, to przez was znowu jeżdże!!!! Dla przestrogi dodaje słowa które usłyszałem od lekarzy: To kask uratował ci życie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Dziękuje jednemu z adminów tegoż forum : Panu "amoniakowi" za dostarczenie mi za 0.00 zł nowej ramy od Kross Level A4 21" w kolorze bordowo-szarej z 2005 roku, piasty tylnej na 8/9 kasetę, mostka oraz kierownicy prostą z Giant'a .... Naczekałem się ponad 2.5 miesiąca, jednakże DZIĘKUJE PANU "amoniakowi" ! ! ! ! ! ! Pozdrawiam ! P.S. Istnieją na tym świecie ludzie, którzy są uczciwi i nie myślą tylko o pieniądzach ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Dzięki Witcher'owi za sprzęt. Kupiłem amortyzator okazał się lepszy niż mogłoby się wydawać po opisie. Jest elastyczny pod względem należności za komponenty. :-) Więcej takich ludzi sprzedających prosimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Bardzo dziękuje Primorzowi za skany katalogu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Wielkie dzięki należą się Bartezowi23 za pożyczenie na kilka dni kluczy do korb Hollowtech II. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Znowu mam powody do wdzieczności ... Kajmanowi - za pożyczenie (w sumie wyszło, że na dobre 2 miesiące) rowerowych przewodników po Beskidach; Grzybero, pschemowi oraz Trinowi - za pomoc w ich kserowaniu i skanowaniu; wreszcie browarowi - za pomoc w załatwieniu kwaterki w Beskidach: dzięki nieustające Pozdrówko z radością :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 19 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 A ja kolejny raz wyrazy wielkiej wdzięczności dla Bartez'a23. Dzisiaj śmigaliśmy (ja 89, on 108 km) i wiele razy uczęstował mnie płynami typu woda mineralna i Tymbark poprzednio też wiele razy tankowałem w jego bazie gdy kończyło mi się pićku a musiałem wracać jeszcze kawałek do domu. No i pożyczył mi dzisiaj pompki i jeszcze mam jego klucze Ech muszę mu to wszystko oddać szybciutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 31 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Wielkie podziękowania dla koncertownika za zorganizowanie akcji zakupu kluczy do espedziaków. Złoty medal dla Niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napatos Napisano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Wielkie podziękowania dla koncertownika za zorganizowanie akcji zakupu kluczy do espedziaków. Złoty medal dla Niego Popieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Podpisuje sie rękami (rękoma? xD) i nogami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenjin Napisano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 ja dziekuje komuś kto w sklepie rowerowym na ul. MIckiewicza w Wadowicach dał mi za darmo spinke srama, (nie miał wydać) chociaż ja bym dał za nia nawet i 10 zł bo jechałem po nia 20 kilo z rozj...ną ręka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 dziękuję koledze balowi za 2 boosterki, jeden się naprawdę przydał <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mad Max Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Ja podziękowania kieruję do Odiego (spóźnione, bo dopiero odkryłem ten temat) za skany artykułu. Dzieki raz jeszcze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 a ja chcialam podziękować Katsumoto za zarażenie mnie cyklozą (chyba już nieodwracalnie) i zeszłoroczną "rozgrzewkę w górach przed maratonem" no i za łańcuch i panu ze sklepu w wawie na Modzelewskiego za spinkę do łańcucha, co go prawie z ręki zgubiłam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Podziękowania dla "andrzejka" za miłą obłsugę, uczciwą transakcję i świetny oraz rzeczywisty z opisu stan telefonu jaki od niego dzisiaj otrzymałem. Serdecznie Pozdrawiam ! ! ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viviusek Napisano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Chciałbym serdecznie podziękować wszystkim, którzy sie zainteresowali koszulką dla mnie, a najbardziej Spiderowi i naszej Kochanej administratorce Eci no i Schwefelowi za zamknięcie tematu jeszcze raz dziękuje Wam wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejek Napisano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Bardzo dziękuje Faziemu za wsparcie i porady techniczne. --- 29.08.07.: Dziekuje tez Xsystoffowi za znalezienie niebieskich pancerzy dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esc0bar Napisano 3 Września 2007 Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Podziekowania dla Spidera za nasza transakcje i moje zadowolenia z zakupionego u niego siodla San Marco Blaze. thX! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 3 Września 2007 Udostępnij Napisano 3 Września 2007 A ja dziękuję jeszcze raz tichemu za umożliwienie mi eksperymentu z mostkiem Pozdrówko wdzięczne nad wyraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 5 Września 2007 Udostępnij Napisano 5 Września 2007 ja chcialem bardzo podziekowac bartkowi 1990 za uzyczenie mi bidonu z gatoradem na maratonie w pozku, ja swojego zapomnialem i bartek zaproponowal mi ze bezproblemowo mi pozyczy dzieki bartek za kolezenstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.