Skocz do zawartości

[ustawka]Spotkanie Łodzkiej strefy XC-Zone ;)

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
A w ogole to co sie stało Marker? Źle sie poczułeś czy jak? Wszystko już w porządku

Mięśnie odmówiły posłuszeństwa :)

Napisano

rozumiem, ale chyba skonczylo sie tylko na dluzszym postoju?

--- 28.02.08.:

Siemka. W ten weekend też śmigamy? Jeśli tak to ja bym tylko prosił jakąś ciut późniejszą godzinkę (12?) bo mogę być umierający po imprezie. A jak Pan 1000 km po imprezie ostatnio dał nam taki wycisk, że prawie padłem to teraz jak Pixon będzie na świeżo to już w ogóle :P

Napisano

Podobno w sobote ma być wiater 120 km/h to nie wiem czy w niedziele pojezdzimy... :/ Szkoda bo jutro chciałem amora zalać i go wypróbować na dłuższej trasie.

• Mod Team
Napisano

Spokojnie nie martwić się za wczas. W piątek idę na imprezę więc w sobotę jestem zdychający. Także w niedziele jakby to miało być to już będę w pełni sprawny, no chyba, że i w sobotę trafi się jakieś wyjście :(

Ehhh wszystko na ostatnią chwilę. Jedyne co dopowiem to w sobotę idę na 12 na łyżwy prawdopodobnie na bombonierkę. Także jak coś to ja znów bym do was dojechał gdzieś w trasie :)

Napisano

Pixon, ale rowery mają byc w niedziele, a nie w sobote :) Takze spokojnie mozesz isc na lyzwy - tylko sie nie polam :)

PS.Ładny blog rowerowy, ale ten akapit o zakładzie, sterach i przegranym piwie mogles sobie darowac :D:)

Napisano

Piiiikna pogoda :) Nie no,zimno nie jest. Byłem przed momentem testować amora i jest całkiem nieźle. Tyle, że trzeba uprawiać slalom między kałużami :) Może w tygodniu coś panowie nie pracujący? Jestem łoootFarty na propozycje :)

• Mod Team
Napisano

Ulf spokojnie ostatnio to my dojechaliśmy do Zgierza :o, także z tym to różnie będzie, póki co poczekajmy aż się coś z tą pogodą wyklaruje. Bo w deszczu, zimnie i oblepiony błotem nie mam zamiaru jeździć.

Napisano

Popieram Pixona. Nie jest teraz zaciekawie. Ponizej 5* to ja dupy na rower nie wciskam :o Podobno ma byc tak brzydko do konca tygodnia, ale jakby sie cos zmienilo to sie umowimy.

PS.Ulf - skad ze Zgierza jestes? Ja Hamburg. Pozdro.

Napisano

No i jak tam? Jedziemy w niedziele? Pogoda wg ICM nie będzie zła. Proponuje tym razem trasę Pabianice - Ldzań - Kolumna, a potem.. to już zależnie od formy. Atrakceje w postaci lasów, stawu, rzeczki itp. przewidziane.

Napisano

Na chwilę obecną, jeśli pogoda faktycznie dopisze, to jestem chętny. Nie chce mi się jednak wierzyć, że będzie koło 5* i bez wiatru :/ Zaznaczam, ze 2 stopnie to nie jest dla mnie koło 5 :) hehehe

Napisano

wg prognozy jutro ma być koło 5 zachmurzenie. natomiast w niedziele leje...... ja jak coś wychodzę raczej jutro: tj wstaje, jak nie pada to jadę:P

Napisano

Serio? Wg. ICM i onetu ma być nieźle w niedzielę.

W sobotę nie mogę a z chęcią bym sie znów w większym gronie przejechał. Nawet już mam zaplanowane miejsce, gdzie można by kiełbasę w ogień wrzucić :P

Napisano

U mnie też raczej tylko niedziela wchodzi w grę.

Bendus - tylko żebyśmy zrzucili więcej kalorii niż nam przybędzie po tej kiełbanie :P

• Mod Team
Napisano

Siwy co ty kobieta jesteś, że się kaloriami przejmujesz :)

Według tej Mapy pogodowej zapowiada się nieźle i nawet bez większego wiatru.

Bendus dobra opcja z tym terenem który podałeś, faktycznie tereny są bardzo fajne do jazdy. Szczególnie okolice stawu jezior duży czy jakoś tak :)

Napisano

To może tak wstępnie skrzyżowanie Alei Włókniarzy i Limanowskiego około 10.30 w niedzielę (to dla jadących z północnej cześci Łodzi i ze Zgierza), a ewentualnych dalszych chętnych zebralibyśmy po drodze.

Napisano

A może ktoś powiedzieć co jest na tym skrzyżowaniu? Bo trasę znam tylko nie kojarzę jak dokładnie wygląda to skrzyżowanie i mogę przejechać.

PS.Pixon - no nie, ale ostatnio przytyłem i mam teraz kompleksy na tym punckie. Powinieneś coś na ten temat wiedzieć. Ty odchudzasz rower, ja siebie :) hehehe

PS2.A może 11.30? :)

Napisano

To jest skrzyżowanie za elektrociepłownią. Jest tam..hmm.. rondo i stacja benzynowa. Chyba "Lotos". Moglibyśmy np. tam się spotkać. 11.30 to trochę póżno... może 11?

Napisano

Moglibyśmy ;) A ile ta zaproponowana przez Ciebie traska może mieć km? PS.Dzisiaj całkiem fajnie za oknem, chociaż nie patrzyłem jeszcze na termometr. Jakby jutro tak było to gitara :)

Napisano

dziś była luks pogoda...co poniektórzy pojechali dość konkretnie co nie Pixon?<_< nie dam rady dzis juz zrobić setki hehe jak dożyje do jutra to o 11 się stawiam na kiełbachę:rolleyes:))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...