Micusek Napisano 3 Kwietnia 2010 Napisano 3 Kwietnia 2010 Felix net i nika ! a we wtorek trzeb dziady 2 część przeczytać do szkoły - całe 28 stron !
Mod Team Pixon Napisano 4 Kwietnia 2010 Mod Team Napisano 4 Kwietnia 2010 To chyba jakieś streszczenie tych Dziadów ? Ja ciągnę sagę R.A Salvatore o mrocznym elfie oraz przeplatam książkami Pilipiuka o najznamienitszym znachorze i bimbrowniku
tomeh Napisano 14 Kwietnia 2010 Napisano 14 Kwietnia 2010 Bilet bez powrotu - książka o 2 wojnie światowej.
Shadow265 Napisano 14 Kwietnia 2010 Napisano 14 Kwietnia 2010 Obecnie czytuje Pana Zinna i "Młotodzierżca. Legenda Sigmara" by Graham McNeill. To drugie to fantasy "z dziedziny" Warhammera Aaaaaa, no i nowy bB, ale to chyba nie książka
Fifi Napisano 2 Maja 2010 Napisano 2 Maja 2010 Ostatnio 60 pozycji z serii "Pan Samochodzik". Schematyczne, ale jak się nie ma nic innego w szkole do roboty... Do tego "Ręce precz od tej książki" Jana van Helsinga, "Zaginiony Symbol" Dana Browna, "Era zawirowań" Alana Greenspana, parę książek po hiszpańsku Artura Pereza-Reverte no i "Ja, Klaudiusz" Roberta Gravesa. Naprawdę polecam.
oxalis Napisano 10 Maja 2010 Napisano 10 Maja 2010 Wszystkie części "Mrocznej Wieży" Stephena Kinga, na tyle wciągające, że szybko się czyta te 7 tomów.
Scarr94 Napisano 13 Maja 2010 Napisano 13 Maja 2010 Saga o Wiedźminie A. Sapkowskiego Spodobała mi też się "Diuna" F. Herberta i Władca Pierścieni (Saga) Tolkiena
jelen Napisano 13 Maja 2010 Napisano 13 Maja 2010 Ogólnie polecam wydawnictwo fabryka słów jak ktoś lubi sajens fikszyn i fantasy a ostatnio wróciłem do ludluma, forsythea i spółki.
Tomash Napisano 27 Maja 2010 Napisano 27 Maja 2010 Ostatnio zaczytuję się w 3 bardzo znaczących dziełach: "Prawo rzymskie" K. Kolańczyk "Prawo cywilne - część ogólna" Z. Radwański "Prawo konstytucyjne" B. Banaszak Polecam
Mod Team Pixon Napisano 28 Maja 2010 Mod Team Napisano 28 Maja 2010 Tomash ja chyba zrezygnuję z tych książek które poleciłeś W tej chwili czytam jedną z najnowszych dzieł legendarnego Clive'a Cussler'a Wybrzeże szkieletów
EmotiCon Napisano 29 Maja 2010 Napisano 29 Maja 2010 Teraz czytam sobie "Być jak Steve Jobs". Polecam!
Sol Napisano 29 Maja 2010 Napisano 29 Maja 2010 Ostatnio zaczytuję się w 3 bardzo znaczących dziełach: "Prawo rzymskie" K. Kolańczyk "Prawo cywilne - część ogólna" Z. Radwański "Prawo konstytucyjne" B. Banaszak Polecam Radwański ssie, Wolter rządzi .
Tomash Napisano 29 Maja 2010 Napisano 29 Maja 2010 Hmm zalecają u nas Radwańskiego. We Wrocławiu cieszy się chyba większym poważaniem. Lekturka co prawda ciężkawa, ale na blachę da się wyryć.
Gromosmok Napisano 1 Czerwca 2010 Napisano 1 Czerwca 2010 Tytuł: Niewidoczni akademicy Autor: Terry Pratchett
Mod Team Pixon Napisano 3 Czerwca 2010 Mod Team Napisano 3 Czerwca 2010 Tony Buzan Rusz Głową Poprawiając błędy co niektórych uważam, że przydałoby im się przeczytanie takiej książki
PiterForce5 Napisano 6 Lipca 2010 Napisano 6 Lipca 2010 Marcin Ciszewski "Major" Vladimir Wolff "Stalowa Kurtyna" Andrzej Sapkowski "Żmija" Polecam książki wydawnictwa War Book, świetnie się je czyta.
qla Napisano 6 Lipca 2010 Napisano 6 Lipca 2010 Ja jestem teraz na etapie "Metro 2033" aczkolwiek, do końca tygodnia się przerzucam na czytanie odpowiedzi na pytania na obronę pracy inż.;]
GdyniaBiker Napisano 6 Lipca 2010 Napisano 6 Lipca 2010 "Dotykanie Świata" Marka Kamińskiego. Ros - no, to jest literatura
Saovine Napisano 6 Lipca 2010 Napisano 6 Lipca 2010 Obecnie skończyłam czytać książkę Harlana Cobena "W głębi lasu", a teraz skończę "Dzieci Hurina" Tolkiena, bo zaczęłam jakiś czas temu;)
Bogdan92 Napisano 6 Lipca 2010 Napisano 6 Lipca 2010 Mężczyźni który nienawidzą kobiet. Przeczytałem dopiero 200 stron, ale książka naprawdę wciąga.
drezyna Napisano 6 Lipca 2010 Napisano 6 Lipca 2010 cormac mccarthy, the road, miazga, film to przy tym kolorowa bajka, niesamowity warsztat, zero zbędnych słów, opisy syntetyczne, po przeczytaniu nie mogę znieść bajdurzeń pratcheta który na opisanie jednego żartu marnuje trzy strony.. james jones, cienka czerwona i gwizd, tego raczej nie trzeba przedstawiać, mistrzostwo w swojej klasie, jak facet pisze że na sali śmierdzi to czuć to w gardle. walter m. miller jr.kantyczka dla leibowitza, przypomniałem sobie po latach, dalej jest genialna douglas adams, trylogia w pięciu częściach, kto nie czytał ten przegrał życie.. kocham czytać jak mam czas, a że ostatnio ległem na l4 to nadrobiłem..
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.