Skocz do zawartości

[uczciwość] transakcje z użytkownikami forum

Kanonier

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ACTIVIA - świetny kontakt, szybka wysyłka, dostałem części do Raidona których nie ma w normalnej sprzedaży (części części :) ). Zdecydowanie polecam.

Napisano

ACTIVIA wielki pozytyw, doskonały kontakt, szybka wysyłka i oczywiście dobra cena. Na pewno to nie są moje ostatnie zakupy u Piotra :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Z racji że udało mi się zakończyć sprawę z użytkownikiem RaQ52 jeszcze raz ku przestrodze opiszę sytuację. W odpowiedzi na moje ogłoszenie użytkownik zaoferował kilka części, transakcja była dogadana w większości przez sms. Po wpłacie umówionej kwoty dostałem sms z potwierdzeniem wysyłki, kolejne dwa tygodnie to obiecanki o wysyłce, braku czasu, złym adresie i takich tam... Sprawę zgłosiłem Policji, pod wskazanym adresem dzielnicowy zastał ojca który stwierdził, że nie wie gdzie syn się wyprowadził. Po kolejnym zażądaniu pieniędzy dostałem sms z prośbą o dane do wysyłki i o dziwo pieniądze dostałem równocześnie z zawiadomieniem o wszczęciu postępowania. Sprawa trwała prawie dwa miesiące. Jeszcze raz przestrzegam i polecam sprawę adminom.

Napisano

ACTIVIA również polecam, kupowałem części do EPICONA SF11. Konkurencyjne ceny, szybka transakcja, fachowe porady i miła obsługa.

Jak ktoś coś potrzebuje do Suntoura to nie ma lepszego sklepu.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Napisano

pietrushkin - negatyw. Kupiłem od użytkownika mostek. Przyszedł pęknięty. Obiecał wyjaśnić sprawę, ale po wysłaniu przeze mnie zdjęć pęknięć kontakt się urwał. Nie polecam.

Napisano

pietrushkin - negatyw. Kupiłem od użytkownika mostek. Przyszedł pęknięty. Obiecał wyjaśnić sprawę, ale po wysłaniu przeze mnie zdjęć pęknięć kontakt się urwał. Nie polecam.

@pietrushkin zwrócił mi pieniądze za mostek. Więc mój komentarz można uznać za nieważny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...