Ecia Napisano 9 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Aby spokojniej móc licytować na Allegro, tutaj będziemy zamieszczać nicki sprzedawców, którzy wg nas są godni zaufania. Lista będzie się znajdować w tym poście i będzie cały czas powiększana o podanych przez was ludzi, wraz z krótkim opisem przebiegu aukcji (od razu prośba o NIE REKLAMOWANIA TUTAJ WŁASNYCH AUKCJI!). Lista bedzie wyglądała nastepująco : Link do sprzedawcy - dalej krótki opis oraz kto kupił (nick kupującego w "<>") > potem z waszych postów opisy te będą przeklejane do tego, aby powstała jedna czytelna lista, która będzie uporządkowana w kolejności alfabetycznej. Zamieszczajcie posty pod tym, my będziemy je doklejać tutaj. Cały OT będzie na bieżąco usuwany, żeby lista była czytelna <Lookas46, skrzynia;="" mod.="" Ecia=""> ---------------------------------------------- Ekhem, tu jeszcze wcinam się ja - Biera: Dla ułatwienia moderatorom aktualizacji tego tematu proszę o korzystanie z tego formularza przy podawaniu kolejnych postów: [b][url=LINK DO KONTA SPRZEDAWCY]NICK SPRZEDAWCY[/url][/b] - opis <twój nick=""> ------------------------------------------------ 2_KOLA - kurtka MountX Marathon - profesjonalnie, szybko <Ecia> activa1995 - kupiony licznik Sigma BC1609, ogólnie wszystko pozytywnie, szybka wysyłka, miła obsługa. Elegancja <schakal> aleRower_pl - kupiłem trochę gratów, przerzutki, korby, łańcuchy, suport. Większość towaru jest dość budżetowa, ale to chyba nie przeszkadza dopisać usera do zaufanych. Szybka wysyłka i dobrze zapakowany towar. No i bonus w postaci darmowej wysyłki po przekroczeniu 300 zł. <Swisstack>; Kupiłem troszke narzedzi, blyskawiczny kontakt, towar w porzadku, dobra cena. <safian> ambike_pl - kupione klocki authora, bardzo dobra cena, bardzo dobry towar i bardzo szybka wysyłka <safian> Axel-sport - kupowałem już u niego dwa razy, za każdym razem bardzo szybka wysyłka jeszcze w dniu zaksięgowania pieniędzy na jego koncie, brak jakichkolwiek problemów z kontaktem - polecam. <afly> Bicycl - kupiłem u nich rower Schwinn Mesa GS, dobry kontakt, zawsze miła pani odbierała telefon gdy pytałem o szczegóły, wysyłkę, polecam w 100% <Rasengan> bikeatelier-gl Ja kupowałem dwa rowery Merida i kierownice controltech'a, ekspresowa wysyłka kurierem, towar dobrze zabezpieczony, miła obsługa. Sklepik Godny Polecenia. <telekris> Bike-Center - Brałem amortyzator oraz adapter, towar został wysłany błyskawicznie, wszystko tak jak w opisie, do tego w bardzo niskiej cenie. <Arroyo> bikerstach - kupiłem u tego sprzedawcy kierownicę i rogi Boplight. Towar kupiony w środę 22.04.2009r. ok. 22:30, przelew puszczony ok. 23:00. Przesyłka dotarła do mnie w piątek ok. 13:00. Oczywiście wszystko zgodnie z opisem aukcji.<jejek16> bikesportcompl Koszulka termoaktywna. Transakcja wzorcowa, ale towar taki sobie, za ta cenę lepsze są od usera e-sport <byniomajster> BIKESTACJA - o ile emailowo dogadać się idzie, w sensie trzeba czasami czekać trochę na odpowiedź to na GG są chyba cały czas. Przelałem kasę na konto i po dwóch dniach był u mnie zamówiony towar, nie mam nic do zarzucenia. A nawet rabat dostałem bo gdzie indziej mieli taniej ale nie mieli tego rozmiaru kieru więc zagadałem do nich i bez żadnych kłopotów sprzedali taniej. Kupowałem poza Allegro.pl. <Xanagaz2> ; Kaseta SLX, łańcuch, tarcza korby. Wszystko git <byniomajster> bikestudio Kupione rogi Smica, w sumie cena taka sama jak u kazdego kto sprzedawal te rogi na allegro, szybka wysylka, towar ładnie i szczelnie zapakowany, jestem zadowolony <safian> bikesyl - w sumie kilka opon kupiłem u nich, nie mam zastrzeżeń<Xanagaz2> bili_1979 - kupiłem sztycę oraz zacisk, kontakt mailowy bardzo dobry, kasę przelałem na konto, transakcja przebiegła elegancko <Xanagaz2> bocian_pewny Błotniki SKS komplet. Zadnego problemu <byniomajster> bodziek koła na obreczach alexrims sx44, Piasta przód DARTMOOR X-rolls, Piasta tyl DARTMOOR Free-Force. wszytko blyskawicznie zalatwione, idealna transakcja <josh> bolus_83 - przerzutka tylna XT, można się targować wink.gif, nie mam zastrzeżeń do przebiegu transakcji <Xanagaz2> chorzynska - poduszka Butterfly (niekoniecznie na rower ) - bardzo miły kontakt, szybka wysyłka <Ecia> Ciclo_sport nie pamiętam, sporo części w jednej przesyłce, bez problemu, szybka wysyłka <byniomajster> Coolbike - klamki Avid Fr5, dobry kontakt, bez problemu <Ecia> ctbikepl poprosiłem o doradztwo , resztę załatwiliśmy poza allegro , pomocny człowiek zrobiłem zakupów na około 1000 zł , uczciwy i pomocny sprzedawca , polecam <Yakuza> cykloczewa - nie powiem ile kupiłem z tego sklepu bo... sam nie jestem w stanie policzyć, ale samych ram w ciągu trochę ponad 3 lat będzie pięć, plus jedna w gotowym rowerze Co prawda wszystkie części odbierałem osobiście bo znam sprzedawcę, ale wiem w jaki sposób traktuje klientów internetowych - żeby wszyscy choć w połowie tak się w to angażowali, nie byłyby potrzebne tematy "nierzetelni sprzedawcy" Tylko jedna uwaga - p. Rafała (on się kryje za cykloczewą ) czasem nie ma w pracy z powodów, powiedzmy, osobistych, stąd może się zdarzyć że transakcja trwa dłużej. Ale ZAWSZE kończy się powodzeniem, co zresztą widać po opiniach <MrJ> ; Kupiłem u niego dwa kaski + kilka innych mniejszych rzeczy przez neta i transakcje były wzorowe <ciach1>; Kupilem u nich plecak, wysylka gratis, towar po 3ch dniach od wysylki u mnie w domu <safian> cyklomania Tym razem kupione gripy Ritchey WCS Ergo, cena nie za wysoka, nie za niska, szybka wysyłka, acz towar wysłany w czwartek, potwierdzenie wysyłki dostałem w niedzielę a towar przyszedł w poniedziałek, dobrze zapakowany, wszystko super <safian> 2x obręcze ZTR Olympic również wszystko w porządku. Kasę wysłałem o godzinie 2 w nocy, jeszcze tego samego dnia o godzinie 12 obręcze były u mnie. Tutaj również absolutnie nie mam zastrzeżeń co do zabezpieczenia przed wysyłką. Tu akurat kupiłem przez stronę internetową sklepu nie przez Allegro, ale obręcze były wystawione u nich także na Allegro, także spokojnie można powiedzieć jakbym je tam zakupił <Artro> czysta_plyta Kolejny zakup u nich, tym razem akumulatorki do lampki, towar jak zwykle swietny w swietnej cenia Odbior osobisty, wiec nie wiem jak z wysylka <safian> dh-fun - kupilem Rebe, rame oraz damper. Ten sprzedawca powinien byc wzorem dla innych. Super kontakt (telefoniczny/mailowy) - zawsze grzeczny i kulturalny, mozliwosc negocjowania cen, slowny, uczciwy i elastyczny dla klienta. Chcialbym, aby wszedzie mozna bylo spotkac tak profesjonalne i mile podejscie do klienta! Kupowal <Martinii> Rama Cube Reaction wysyłka jeszcze przed zaksięgowaniem pieniążków, była następnego dnia u mnie. Dobrze zapakowana i zabezpieczona przed wysyłką. <Artro> docent1983 - siodełko SLR XP, wszystko przebiegło elegancko, wpłata na konto, szyba wysyłka i siodło w domu <Xanagaz2> e-sport Czapka pod kask, koszulka termoaktywna, skarpety. Świetny towar, chyba najlepsza koszulka-bielizna jaką mam <byniomajster> elektrobike - kupiłem pedały spd, paczka dotarła szybko, wszystko OK <corsarz> EXTREME_SHOP - kupiłem poza Allegro ramę NOX, mogę ich polecić, kontakt dobry, wysyłka szybka, wpłata na konto <Xanagaz2> Firma_Kalita już nie pamiętam co, ale wszystko bez problemu <byniomajster> FocusTM Allegrowa odnoga centrumrowerowego, obsługa na najwyższym poziomie, rewelacyjny kontakt, jak najwięcej takich sprzedawców. Kupiłem w zeszłym roku: klamki hamulcowe DEORE BL-M511, srebrne, Kaseta SRAM PG 970 11/32 + łańcuch Sram PC 971, pancerz przerzutki, końcówki linki, końcówki pancerza przerzutki, manetki TRIGGER X-9, przerzutka przednia DEORE LX FD-M58, przerzutka tylna X.7 SGS <Przeor> Formicki-Bike - kupilem sztyce, mostek i licznik. Profesjonalne podejscie do rzeczy. Dobry kontakt, mozliwosc negocjacji cen, wysylka szybka i zawierajaca wszystko co trzeba. Sprzedawca jest takze elastyczny - kupilem przedmiot, otrzymalem go i chcialem wymienic na inny z doplata - nie bylo zadnego problemu... Bardzo polecam. Kupowal <Martinii> ; kupowałam hamulce Avid SD7 i coś jeszcze (nie pamiętam) - w każdym razie nie było żadnych problemów <Ecia> ; Kupowałem przednią przerzutkę Shimano Deore XT FD-M770. Nie miałem absolutnie żadnych problemów. Sprzedawca za każdym razem cierpliwie odpowiadał na każdego maila, którego wysłałem. <Xanadu>; to moim zdaniem najlepszy sprzedawca na alledrogo. Kupowałem tam wszystkie częsci rowerowe w tym sporo części za spore pieniądze powyżej 500zł i nigdy nie było żadnych problemów, polecam serdecznie. Uważam że pan Piotr formicki sprzedaje tak bezkonfliktowo ponieważ sam jest jednym z nas i zależ y mu na naszej satysfakcji:) <accentinferno> gadzinka76- Kupiłem juz u niego dużo rzeczy do rowerów, bardzo dobry kontakt,szybka wysyłka i zawsze spuści coś z ceny albo da darmową przesyłkę Polecam w 100% <daniel33mc> genesi01 - kupione lampki Aim Mini, cena jak u reszty na allegro, przesyłka normalna, towar ok, w sumie jestem zadowolony <safian> hoopkins1 - kupione oponki IRC Smoothie w promocji, wyszlo naprawde tanio, super szybka przesyłka, ładnie zapakowane, oponki cud-miód <safian> Krajek_Wroclaw - opony Continentala, świetny kontakt, odbiór osobisty, a w dodatku bardzo miły człowiek <Ecia> ; ulock Kryptonite, świetna obsługa i przeprowadzenie transakcji <Robert> kuba6969 - Kupiłem rower marki Cube. Towar bardzo szybko dostarczony, bardzo dobrze zapakowany, bardzo dobry kontakt i dostałem 5 % rabatu. Jak najbardziej polecam tego allegrowicza. <bonusPL> lala_gwiazdeczka Koła laser Disc XC lite, hamulce tarczowe XT z tarczami. Dobty kontakt, sprzęt zgodnie z zapewnieniem idealny <byniomajster> MakrolBike - szybko, dobry kontakt, kupiłem u nich licznik SpeedMaster 8000, jako jedyny sprzedawca na allegro go miał <Rasengan> maro276 - baterie do licznika CR2032, wpłata na konto, wysyłka listem i zadowolony <Xanagaz2> marekmor - przedstawiciel firmy MacTronic; kilka razy kupowałam u niego lampki i nigdy nie było żadnych problemów <Ecia> martombike Kurtka, bluza ocieplana, spodnie zimowe. Polecam, jedne z lepszych ciuchów rowerowych, do tego doskonały kontakt <byniomajster> _Maxior_ - licznik 1106DTS, wszystko elegancko <Xanagaz2> mbikepl Opony Conti, kaseta LX, przerzutka LX, łańcuch XT. Wyszstko git <byniomajster>; bardzo dobry kontakt facet wysyla tak szybko ze nie zdazylem jeszcze zamowic paru rzeczy bo paczka juz poszla i byla u mnie dokladnie po 1-2dniach <gronom>; Zaciski do kół. w sumie wszystko ok, ekspresowa wysyłka, ładnie zapakowane, wszystko bezproblemowo <safian> MCSport - Klocki hamulcowe Alligator, wszystko w porządku i mały gratis w postaci naklejki <Robert> mikesport_pl Kupiłem dwie pary rękawiczek Polednik i czapkę zimową Mareto pod kask, wzorowy sprzedawca, rewelacyjny kontakt <Przeor> ; Kupiłem rękawiczki i spodnie z membraną i jestem pod wrażeniem jakości obsługi klienta. Polecam innym <premier2> MLJB_Hurt_Detal - łatki do dętek, wszystko elegancko <Xanagaz2> mudserwis kupiłem dwa rowery żony i siebie. fachowo i można coś utargować. polecam!!! <stawka13>; Kupiłem u nich bukłak Source Clearpac, wszystko ok, towar zgodny z opisem. Dziwne, ale pozytywnie, ze zaplacilem za zwykly priorytet a przyszlo kurierem w 2 dni <Safian> nelli2009 - Tanio można dostać odzież dobrej jakości, najczęściej są to przedmioty mało używane lub nówki z końcówki serii, wielokrotnie zamawiałem ja oraz znajomi, zawsze było szybko, tanio i dobrze. <Arroyo> sklep-K2 - Znam ludzi go prowadzących osobiście, serwisuję u nich swój sprzęt i zaopatruję się w niezbędne akcesoria (sklep jest dealerem Scotta, a ja uwielbiam tą firmę ). Fachowa i zawsze uprzejma obsługa, towar nowy i oryginalny. <Tomash> Multinick-B9 - zakupiłem spodnie na rower firmy Stanteks. Dobry kontakt , szybka wysyłka paczki , towar zgodny z opisem <Arkowiec1929> mwmwo - zakupiłem u nich adapter na wentyl presta, szybka przesylka, dobry towar, wszystko ok <safian> olikanek72 - Dwie opony Kenda Karma. Bardzo szybka realizacja zamówienia, wzorowy kontakt mailowy. Sprzedawca poproszony o wybór lżejszych egzemplarzy powiedział, że da się zrobić i dostałem komplet ważący ~940-950g <Rzadzu> pienk - zamówiłem koła dotarły do mnie w 2 dni , dobry kontakt , towar dobrze zapakowany <kubek20>; kupiłem u niego klamko-manetki XTR, nowe nie używane. Towar dobrze zapakowany i szybka przesyłka. Polecam <mlodymisiu886>; tez duze zakupy wszystko ok jednak pomimo zamowienia na ponad 300zl nie mogl udzielic nawet 5zl upustu <gronom> PHU-BMX-SC - kupiłem 2 rowerki krossy w dobrej cenie evado1.2 i hexagona v6 z axonem, szybka wysyłka i sobrze zabezpieczone rowerki w transporcie naprawde polecam <eject84> PHU_Krzyshiu - kupiłem ściągacz do korb oraz klucz do kaset. Narzędzia nabyłem w sobotę a we wtorek już u mnie były. Dobre wsparcie po sprzedaży <gruber_69> polysport Buty Adidas Hammer, Adidas Hematoma. Sprzedawca rewelacja, sam zadzwonił czy wszystko wporzo z rozmiarem <byniomajster> pwmardom - Zakupiony od Tego sprzedawcy rower dotarł do mnie bardzo szybko starannie zapakowany, co jest bardzo ważne korzystając z usług kurierów <jacek754> robaczekcom - kupiłem przednią przerzutkę LX, odebrałem osobiście, koleś zna się na rzeczy i jest w porządku. <Xanagaz> ROWEROMANIA - buty Shimano, okazało się, że buty były za małe, bezproblemowy zwrot kasy <Xanagaz2> simplon88 - używana opona, wpłata na konto, wysyłka trochę się przedłużyła, bez większych problemów <Xanagaz2> Sklepik_ze_Snami - nowa koszulka rowerowa w rewelacyjnej cenie, świetny kontakt, odbiór osobisty. Generalnie jest to wirtualny sklepik z ciuchami, nie tylko na rower <Ecia> sportsklep - okulary Pro, świetny kontakt, sprzedawca tak uprzejmy, że poczekał z zamknięciem sklepu ok. 20 minut, żebym zdążyła dojechać po odbiór osobisty <Ecia> s_t_i_n_a - siodło SLR Carbonio, co prawda kupiłem poza aukcją i za pobraniem ale wszystko było OK <Xanagaz2> vtc-bikes - Kupiłem u nich pompkę (Crank Brothers Power Pump Ultra) - całość transakcji oceniam bardzo pozytywnie, żadnych opóźnień, kombinowania itp. Towar zapakowany porządnie, oryginalny. <Tomash> WWW_AIRBIKE_PL - Zakupiłem u nich zestaw hamulców Formula K18. Kontakt ze sprzedawcą bezproblemowy - zawsze odbierał telefon. Towar odbierałem osobiście w sklepie w Warszawie więc o wysyłce nie mogę za wiele powiedzieć ale ilość pozytywów na koncie użytkownika raczej świadczy o tym że nie ma z tym problemów <Duckbill> www.bajkshop.comkupowalem u nich opony w paczce doszly do mnie zgiete na pol ale w zaden sposob im to nie zaszkodzilo chociaz na poczatku mnie przetraszylo. <gronom> www.rower.com.pl - Activa Sport (Nie mylić z rowerek.com.pl)- Naprawdę wiele cierpliwości u sprzedającego, bardzo dobry kontakt telefoniczny. Bardzo duży wybór rowerów różnych marek. Towar zabezpieczony bardzo dobrze, dość tania i szybka wysyłka (na drugi dzień po zamówieniu miałem już rower ) Do roweru dostałem rabat na akcesoria 15% do końca lutego. Polecam. Ocena 4.5/5 <logith> www_attique_pl - golf termoaktywny i dwie koszulki na zamówienie, wszystko w najlepszym porządku, ciuchy dobrej jakości, dobry kontakt, można liczyć na doradztwo (np. w kwestii rozmiaru) <Ecia> XTRaBike_pl Kaseta i łańcuch, wzorowy sprzedawca, dobry kontakt <Przeor>; Zakupiłem u nich korby (LX), rogi (Smica), gripy (Rithey WCS) i bodajże jeszcze manetki (XT) i ze wszystkiego jestem bardzo zadowolony (rzeczy używam 2-3 lata), kontakt był dobry, cena też niezła, a paczki przyszły szybko i były dobrze zabezpieczone. <Tomash>; Oczywiście jak najbardziej polecam, ale jeszcze lepiej kupić w sklepie na ich stronie internetowej. Jest po prostu kilka złotych taniej. A poza tym można się targować. Nawet mailowo. Zostawiłem u nich już pół rzeki pieniędzy. Jak kupisz przed 13 to tego samego dnia wyślą (zdarzyło się dwa razy - raz mi raz koledze, że nie zdążyli tego samego dnia, ale wiadomo - sezon się zaczął). <dobry> kupiłem przerzutkę tylną SLX, korbę alivio, suport bb-un26 oraz kasetę i łańcuch. Kontakt wzorowy, towar na 2 dzień miałem w domu <kubek20> olikanek72 , kupiłem 2 opony kenda karma, sprzedawca wybrał dla mnie 2 lekkie sztuki, kontakt bardzo dobry <kubek20> yunac - wszystko przebiegło wzorowo, nie mam żadnych zastrzeżeń, co prawda waga amortyzatora różniła się o 300g od deklarowanej na aukcji ale i tak w ten opis nie wierzyłem, więc zawiedziony nie jestem (z uwagi na amor za 49PLN) <Xanagaz2> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Dla ułatwienia moderatorom aktualizacji tego tematu proszę o korzystanie z tego formularza przy podawaniu kolejnych postów: [b][url=LINK DO KONTA SPRZEDAWCY]NICK SPRZEDAWCY[/url][/b] - opis <twój nick> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikimouse Napisano 24 Września 2011 Udostępnij Napisano 24 Września 2011 a wiecie coś o jakichś sprzedawcach z okolic Zambrowa lub Łomży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swimfan Napisano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 mmmst - super kontakt natychmiastowa wysylka,kupilem 2 łańcuchy C9,mozna sie dogadac w wielu kwestiach ,polecam <swimfan> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soltys82 Napisano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 bodziek Miałem okazję również zakupić koła u tego Pana. Bez większych problemów można się z nim skontaktować. Bywa, że do wystawionej aukcji brakuje mu czasem części, ale można się zawsze dogadać. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobik2010 Napisano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 A ja z kolei napiszę negatywną opinię o w/w użytkowniku allegro. Skontaktowałem się z nim mailowo w sprawie złożenia kompletu kół. Kontakt był bardzo fajny na początku ustaliliśmy specyfikację ( dodam że wszystkie części miał dostępne o czym mnie poinformował ) potwierdziłem zamówienie i czekałem na kontakt, po dwóch tygodniach napisałem z pytaniem czy coś już zaczął robić, tutaj brak odpowiedzi ( zdarza się, e-mail mógł zaginąć w końcu wiem ze dużo osób u niego załatwia koła ), mail drugi, trzeci - nic. Minął tydzień i dostałem wiadomość z pytaniem o potwierdzenie specyfikacji bo miał tam drugi podobny komplet i mu się pomieszało, więc odpisałem i zasugerowałem że trochę mi się śpieszy, brak odpowiedzi ( przyjął do wiadomości nie będzie odpisywał - ok też tak czasem robię ). Po kolejnym tygodniu wysłałem kilka kolejnych maili ale nie było na nie reakcji więc poczekałem jeszcze z tydzień, może 2 ja jakikolwiek kontakt i zrezygnowałem z zamówienia podając powód, na to też nie dostałem żadnej odpowiedzi. Nie było co prawda transakcji na allegro ale było to zamówienie na ponad 600zł więc mógł się postarać prawda ? Być może jest to pojedynczy przypadek, aczkolwiek nie za bardzo mi takie traktowanie klienta odpowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarkX Napisano 12 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 MIX-NET - Kupiłem spodnie rowerowe i kurtke z membrana stanteks. Szybko i bez problemow. W sprzedaży ma głównie odziez rowerowa. Przymierzam się do bielizny termoaktywnej tej samej firmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montell81 Napisano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 mmst - Dwukrotnie dokonałem tam zakupu łańcucha C9. Cena najniższa jaką znalazłem w necie. Wysyłka ekspresowa Bicyklon - Zakupiony zacisk sztycy. Wysyłka ekspresowa Formicki-Bike - Zakupiona dętka. Wysyłka ekspresowa a teraz perełka www_vincere_pl - Zakupiłem towar, którego sprzedający nie posiadał. Wystawiłem zasłużony neutralny komentarz za co zostałem ukarany przez sprzedawcę negatywnym komentarze. Opis tej sytuacji znajdziesz w tym wątku: http://www.forumrowerowe.org/topic/108786-sklep-internetowy-www-vincere-pl-przyklad-bezczelnosci-sklepu/ Zanim dokonasz zakupu u Vincere zastanów się czy chcesz otrzymać negatywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilroy Napisano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Fromicki-Bike - kupowałem czujnik kadencji do Sigmy. W opisie było 'real foto towaru'. Przy próbie montażu okazało się że nie ten czujnik kupiłem . Szybki mail z prośbą o wymianę. Za moment odp i żebym tylko dopłacił na wysyłkę. Dodam że towar był po części rozpakowany. Odesłałem, za niedługo miałem wymieniony czujnik A wysyłki ekspresowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerzysta01 Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Formicki-Bike - Kupiłem bezprzewodowy licznik sigma sport oraz kluczyk do otwierania pokrywy baterii transmitera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mekp Napisano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 http://allegro.pl/sklep/16184425_ctbike Sporo zakupów, zawsze dobry kontakt, i możliwość sporych negocjacji cen <xMekpx> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce95 Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Bike Opole- kupiłem u nich amortyzator Suntour XC PRO. Mieli błąd w opisie aukcji (podali zły rocznik) o czy ich poinformowałem. Usuneli go po 2 dniach. Bardzo dobry kontakt, dogadałem się przez gg, zadałem bardzo dużo pytań na które sprzedawca odpowiadał wyczerpująco i bez ociągania. Zdecydowałem się zaryzykować i kupić od nich poza allegro 100zł taniej. Przy okazji dali mi przesyłkę kurierem za 11zł zamiast 25zł. Bardzo polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
logimen Napisano 2 Maja 2012 Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 LiderPolska kupilem lampke WALLe, blyskawicznie i bez problemow. <logimen> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nagast Napisano 6 Maja 2012 Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 24BikePL Kupiłem klocki, dostawa na następny dzień. 100% pozytywów jak dotąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kociol2011 Napisano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Moim zdaniem to allegro jest najlepsze może jest troszkę drożej ale wiem że paczka nie przyjdzie do mnie po 2 tyg lub w cale ;d jeszcze się nigdy nie zawiodłem. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas7 Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 [b][url=http://allegro.pl/show_user.php?uid=15684615]BikeStacja[/url][/b] - dużo zakupów, paczkomat, zwrot i wymiana bezproblemowa, fachowa pomoc. <wojtas7> [b][url=http://allegro.pl/show_user.php?uid=1340719]barsop[/url][/b] - kupiłem sporo odżywek na maratony i regenerację, głównie Nutrend, oprócz tego że super towar, to jeszcze szybka i tania wysyłka kurierem <wojtas7> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaissy Napisano 24 Maja 2013 Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Sprzedawca na allegro: nartyrowery lub na stronie nartyrowery.pl Polecam tego sprzedawce oraz ten sklep. Bardzo dobry kontakt e-mailowy, towar zgodny z opisem, szybka wysyłka. Dodatkowo często mają fajne promocje, opłaca się. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fomej Napisano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 ambike_pl - kupione obręcze, doszły szybko cena jedna z niższych w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Moim zdaniem ten temat nie ma sensu bo allegro ma system eliminowania oszustów. Po prostu nie trzeba się bać wystawiać negatywnych komentarzy czy zgłaszać wszelkich nieprawidłowości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaaco Napisano 4 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Bike-Mania - Z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep na allegro, kupiłem oponę, multitool, łatki, torebkę podsiodłową i bidon o godzinie 18 w piątek, a pomimo tego że paczka szła Pocztą Polską dotarła do mnie w poniedziałek, dawno nie spotkałem się z tak rzetelnym sprzedającym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy35 Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Zna ktoś może takiego użytkownika z allegro http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=21646166 W mejlu podał nazwisko Tomasz Nizioł , jest z Krakowa Jak przelałem mu kase za siodełko kontakt się urwał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 [b][url=http://allegro.pl/show_user.php?uid=11082086&type=fb_all&feedback_type=fb_recvd_all]bf_bike[/url][/b] - zakupiony rower Kands Maestro, na przesyłkę czekałem dwa dni. Najważniejsze jednak jest to że dwukrotnie korzystałem z reklamacji na uszkodzone części roweru, w obu przypadkach wszystkie wątpliwości rozstrzygnięte na moją, czyli konsumenta korzyść i zrealizowane bezproblemowo. Polecam <BikerLight> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr321 Napisano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 lightsport http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=24085915 opinia: POLECAM Zamówienie w czwartek(dzień wolny) wieczorem, w piątek, pomimo długiego weekendu, wysyłka kurierem i dzisiaj rano już miałem zamówione przedmioty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek45 Napisano 18 Września 2013 Udostępnij Napisano 18 Września 2013 czy ktoś może policić jakiegoś sprzedawce - sklep na allegro gdzie moge w bezpieczny sposób zamowic rower w okolicach 2 - 3 tysiące złotych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peepeepee Napisano 23 Września 2013 Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Witam Złożyłem cały rower i postanowiłem tak jak Wy dodać swoją opinię. 1. Cyklomania kupowałem tylko amortyzator Opinia : solidna paczka, szybka wysyłka, dowód zakupu w środku, bezproblemowy kontakt mailowy 2. Xtrabike pozostałe części oprócz w/w amortyzatora Opinia : podobnie jak Cyklomania, plus - w paczce nie było jednej manetki, Sprzedawca następnego dnia wysłał ją kurierem na swój koszt - zamawiałem manetki tradycyjne, czyli przerzutkowe i hamulcowe montowane na własnych obejmach a Sprzedawca zapakował mi bez mojej wiedzy wersję Shimano Direct Mount czyli montowane na wspólnej obejmie i finalnie jestem z tego powodu zadowolony, ponieważ zajmują na kierownicy mniej miejsca i są lżejsze - sadzę, że Shimano dałoby swoje klocki, więc oprócz oczywiście oryginalnych F03C , dodatkowy komplet na koło Kool-Stoop KS-D620 to najprawdopodobniej gratis od Xtrabike 3. Pienk (allegro) olej do hamulców Shimano, piny do łańcucha, końcówki do zarabiania przewodów hamulcowych, końcówki linek, pancerzy Opinia : podobnie jak Cyklomania plus Uwagi : zrobiłem dwa zamówienia, zapłaciłem 2x za transport, dostałem wszystko w jednej paczce ale zwrotu za 1 transport już nie 4. Eventus17 (allegro) spinka do łańcucha POLECAM, podobnie jak Cyklomania 5. Karbonowy+pl (allegro) osłonki ramy na pancerze Opinia : podobnie jak Cyklomania + Uwagi : zamawiałem Jagwire, po licytacji zadzwonił Sprzedawca i poinformował iż nie ma Jagwire, zgodziłem się na inne ale moim zdaniem są bardziej miękkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.