Skocz do zawartości

[Zlot]Pierwszy ogólnokrajowy międzynarodowy Zlot Forumrowerowe.org

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

a to jest chyba(chyba bo prawie wszystkie foto robila moja siostra wiec polegam tylko na swojej pamieci zwrokowej hehe) nasz prezes/organizator ;p ;p mysle ze jemu mozesz wybaczyc ;p ;p

p.s sebekfireman dzieki za kolejne fotki ! kolekcja sie powieksza a ja z siostra stwierdzilismy ze ile by fotek nie bylo to i tak wydaje sie malo - wydazylo sie tyle rzeczy ze zadne zdjecia tego nie sa w stanie pokazac mozna by powiedziec ze nawet w nocy nie mozna bylo sie nudzic mam na mysli piatkowe ognisko bo sobotnia pogoda dala du... , ale i tak w sobote nikt sie nie nudzil ;p;p;p

• Mod Team
Napisano

Jak najbardziej, było fajnie tylko faktycznie mogłoby to trwać dłużej... :) Oczywiście dołączam się do podziękowań dla Marcina za wyjście z inicjatywą organizacji zlotu oraz przeprowadzenie całej imprezy !!!! Gdyby nie kilka incydentów byłoby faktycznie przyjemniej no ale tak już bywa :/ Nic tylko czekać do następnego B) Koszulki tez fajne wyszły.

Ps. chciałbym poinformować szczęśliwców, że na nagrody jest gwarancja, gdyby coś było nie tak jak potrzeba >> PW/GG ;)

Napisano

nasze fotki zaraz kerownik zapoda na net i podeśle link

tu tylko jedna (7,5mega) panorama w drodze powrotnej, jako tako "małpką" zrobiona :)

panorama masyw Sowy

(nie wiem jaki tamjest limit- gdyby przestało się otwierać napiszcie)

może by tak fotki w jakiś ZIPach gdzieś ?? żeby hurtem pobierać ;)

my zapodamy RARa...

Napisano

Fajnie, ze niektorzy mieli koszulki zlotowe, bo widac kto jest kto ;) Tobo jakos malo na zdjeciach widac - mialem nadzieje, ze Ibisa w akcji zobacze :)

Napisano

Hehe ja jeszcze z podziękowaniami dla naszego nadwornego grafika SELa i EKIPY WIELKOPOLSKIEJ za cud przelot przez Wałbrzych - było pięknie, czerwono i z łamaniem wszelkich przepisów ruchu drogowego ;).

A Listonosz hmmm niech ja go dopadne :).

Napisano

są małe problemy z wrzuceniam RARa więc foty wstępnie są na

www.mtbswidnica.xt.pl

w dziale galeria/rok2009/1szy ZLOT forum..

jak tylko zwalczymy rar podeślę link (tam będą foty bez naszego logo bo tu automat dokleja)..

dorzucę też filmik jednego jegomościa na fullu ale to z domu

ps.

priv na doklejkę...

co do strony w/w może ktoś ze Świdnicy i okolic chciałby pociągnąć temat jej zawartości ;) bo nam się ekipa rozkleiła...

jak coś PW.

Napisano

Co ja za mułem jestem!! Zlot w Wałbrzychu a ja o tym jakoś się nie dowiedziałem, strasznie żałuję że z wami nie pojechałem, mimo że znam większość tych terenów.

Drugi zlot już mnie nie ominie, choćby był nad morzem :D

Napisano

Było rewelacyjnie :D .

Dzięki wszystkim (no, prawie: z dwoma malutkimi wyjątkami :P ) za atmosferę; a szczegółowo:

Marcinowi - wiadomo, za co: organizacja na poziomie extraklasy;

Lookasowi i Oscarowi - za zorganizowanie całej nagrodowej logistyki;

Patryke - za transport w obie strony (a także po koszulki) i bardzo miłe towarzystwo (mam nadzieję że będziemy częściej razem śmigać);

Andrew - za dobrą oponkę w dobrej cenie tudzież gratisy w postaci klocków hamulcowych oraz czekolady;

Ivanowi - za pedalce w darze (wreszcie będę mogła normalnie śmigać na moim mieszczuchu);

Tobo - za obwiezienie po highlightach Gór Sowich (sobotnia trasa - rewelacja, ten zielony singielek wymiata!);

Całej sobotniej grupie - za solidarne moknięcie w deszczu przez 20 minut (czy dłużej?) w oczekiwaniu, aż wyrwę się ze szponów paraliżującej a zdradzieckiej kolki. Serce (oraz morale) roście, patrząc na taką solidarność - naprawdę dzięki :)

Koledze, który pożyczył mi na trasie dętkę, a który potem nie chciał się do tego przyznać :P - no właśnie, może wreszcie się dowiem, kto był moim wybawcą i uda mi się odwdzięczyć :D ?

Kubusiowa, jeszcze raz wyrazy szacunku za jazdę po górach na tak niewyszukanym szpeju :D .

Niewątpliwie pominęłam wiele osób, z góry przepraszam, ale emocje jeszcze nie opadły B) . Fajnie, że udało się poznać tyle świetnych ludzi, a zarazem szkoda, że z tyloma nie udało się zamienić zbyt wielu słów - za krótko, za krótko, ja chcę jeszcze raz :D !

Fotek nie mamy zbyt wiele (jakoś tak wolałam jeździć, niż pstrykać :) ) - ale te, co są, niebawem wrzucę na wyślijto, a próbki zamieszczę w tym wątku :)

Podsumowując: wielkie dzięki, było super.

Napisano
Całej sobotniej grupie - za solidarne moknięcie w deszczu przez 20 minut (czy dłużej?) w oczekiwaniu, aż wyrwę się ze szponów paraliżującej a zdradzieckiej kolki. Serce (oraz morale) roście, patrząc na taką solidarność - naprawdę dzięki

Ecia - akurat jak staliśmy to nie padało, zaczęło dopiero jak ruszyliścmy :D

Napisano

jak już wszyscy dziękują to ja też muszę:D :

Dzięki dla Eci i jej męża za cudnie smakującego batonika w piątek na trasie i wodę- również bardzo dobrą- bez tego nie dojechałbym do schroniska :) Głupota czasem musi boleć i w piątek bolało :P Nie wziąłem w trasę nic do picia i jedzenia, dlatego ledwo dotarłem:) Dzięki wyżej wymienionym osobom dojechałem zmęczony, ale bardzo szczęśliwy do schroniska:)

Kolegom z którymi dotarłem na Sowę

Wszystkim, którzy byli obecni na zlocie- popatrzyłem i nacieszyłem oko sprzętem, jaki każdy miał :)

Napisano

Kriss, dzięki za dętkę :) - odwdzięczymy się przy najbliższej okazji (choć mam nadzieję, że w mniej "wybuchowych" okolicznościach :D ).

Rulez, Maciek: mnie się wydaje, że zaczęło padać jeszcze przed wystartowaniem - ale może to tylko pot ze mnie tak kapał :P

Napisano

Wszystko co chciałem powiedzieć właściwie zostało napisane przez innych uczestników zlotu na kilku poprzednich stronach ;) Chciałem tylko podziękować wszystkim za świetną atmosferę jaka panowała wśród naszej rowerowej rodziny ;) Byle więcej takich imprez z tak zgraną ekipą oraz świetną organizacją - do zobaczenia mam nadzieje na następnym forumowym zlocie :)

Kurcze, widze ze dalem ciala, ze wybralem opcje bez noclegu. Pojezdzilem troche w piatek, a w sobote dojechalem do Orla juz po wyjezdzie glownej grupy w trase. Koledze (niestety nie pamietam imienia), ktory w piatek pozyczyl mi detke na trasie jeszcze raz dziekuje i obiecuje zwrot na II Zlocie :P

Spoko, nie ma sprawy, niech długo służy i uważaj na złośliwe pinezki :(

Napisano

Zapomniałbym, dzięki w imieniu napędu koledze za poczęstowanie zielonym finish linem na trasie ;)

Eci oraz małżonkowi za poczęstunek batonikiem :)

Napisano

Jak widać po ilości moich postów przez ostatnie kilka lat to nie rozpisuję się na forum ;)

A jestem raczej biernym użytkownikiem – i dobrze mi z tym :):)

Ale po ostatnim weekendzie to muszę coś jednak napisać, ale krótko i treściwie.

Impreza świetna, rewelacyjny klimat, gdybym mógł częściej z takimi ludźmi pojeździć tylko pogodę trzeba lepszą zamówić !

Dzięki wszystkim, pozdrawiam i do zobaczenia na następnym zlocie…

Sel – częstowanie takich zapaleńców finishlinem to przyjemność

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...