cann Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 http://picasaweb.google.pl/cann83/Zlot#5344572644629172114 - kto obmacywał moją bejbę ;]? a to jest chyba(chyba bo prawie wszystkie foto robila moja siostra wiec polegam tylko na swojej pamieci zwrokowej hehe) nasz prezes/organizator ;p ;p mysle ze jemu mozesz wybaczyc ;p ;p p.s sebekfireman dzieki za kolejne fotki ! kolekcja sie powieksza a ja z siostra stwierdzilismy ze ile by fotek nie bylo to i tak wydaje sie malo - wydazylo sie tyle rzeczy ze zadne zdjecia tego nie sa w stanie pokazac mozna by powiedziec ze nawet w nocy nie mozna bylo sie nudzic mam na mysli piatkowe ognisko bo sobotnia pogoda dala du... , ale i tak w sobote nikt sie nie nudzil ;p;p;p
Mod Team Lookas 46 Napisano 8 Czerwca 2009 Mod Team Napisano 8 Czerwca 2009 Jak najbardziej, było fajnie tylko faktycznie mogłoby to trwać dłużej... Oczywiście dołączam się do podziękowań dla Marcina za wyjście z inicjatywą organizacji zlotu oraz przeprowadzenie całej imprezy !!!! Gdyby nie kilka incydentów byłoby faktycznie przyjemniej no ale tak już bywa :/ Nic tylko czekać do następnego Koszulki tez fajne wyszły. Ps. chciałbym poinformować szczęśliwców, że na nagrody jest gwarancja, gdyby coś było nie tak jak potrzeba >> PW/GG
Ukasz Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 nasze fotki zaraz kerownik zapoda na net i podeśle link tu tylko jedna (7,5mega) panorama w drodze powrotnej, jako tako "małpką" zrobiona panorama masyw Sowy (nie wiem jaki tamjest limit- gdyby przestało się otwierać napiszcie) może by tak fotki w jakiś ZIPach gdzieś ?? żeby hurtem pobierać my zapodamy RARa...
Klosiu Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 Kurcze super zdjecia, az zazdroszcze . W przyszlym roku chyba tez sie skusze. Sebekfireman -> super wygladaja te lezace rowery z gory .
Janisław Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 http://picasaweb.google.com/sebekfireman/P...682141724162706 Hehe, a jednak Listonosz oszukiwał
Martinii Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 Fajnie, ze niektorzy mieli koszulki zlotowe, bo widac kto jest kto Tobo jakos malo na zdjeciach widac - mialem nadzieje, ze Ibisa w akcji zobacze
maciejtca Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 jak Ivan dostarczy zdjęcia to będzie IBIS w akcji Kilka powinno być super
Sel Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 Z koszulkami ogólnie było tak że przeważnie wszyscy je dopiero wieczorem zakładali
MarcinGoluch Napisano 8 Czerwca 2009 Autor Napisano 8 Czerwca 2009 Hehe ja jeszcze z podziękowaniami dla naszego nadwornego grafika SELa i EKIPY WIELKOPOLSKIEJ za cud przelot przez Wałbrzych - było pięknie, czerwono i z łamaniem wszelkich przepisów ruchu drogowego . A Listonosz hmmm niech ja go dopadne .
miciu22 Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 Kolejny album http://picasaweb.google.pl/miciu22/IZlotForumroweroweOrg#
Ukasz Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 są małe problemy z wrzuceniam RARa więc foty wstępnie są na www.mtbswidnica.xt.pl w dziale galeria/rok2009/1szy ZLOT forum.. jak tylko zwalczymy rar podeślę link (tam będą foty bez naszego logo bo tu automat dokleja).. dorzucę też filmik jednego jegomościa na fullu ale to z domu ps. priv na doklejkę... co do strony w/w może ktoś ze Świdnicy i okolic chciałby pociągnąć temat jej zawartości bo nam się ekipa rozkleiła... jak coś PW.
sebekfireman Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 Klip video udało mi się na szybkiego już zmontować. Całość ma 5 minut 43 sekundy - miłego oglądania Video na Vimeo - http://www.vimeo.com/5058640 Video na Youtube - Trochę lepsza jakość do ściągnięcia z Hotfile - http://hotfile.com/dl/5705393/4244efd/Zlot...ireman.avi.html
kerownik Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 To ja dołączam się do reszty i dorzucam swoje fotki. Jest tego 100 mega w czterech kawałkach (z przyczyn technicznych). Po ściągnięciu wszystkich można wypakować i oglądać Part 1 Part 2 Part 3 Part 4
Adik Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 Co ja za mułem jestem!! Zlot w Wałbrzychu a ja o tym jakoś się nie dowiedziałem, strasznie żałuję że z wami nie pojechałem, mimo że znam większość tych terenów. Drugi zlot już mnie nie ominie, choćby był nad morzem
Ecia Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 Było rewelacyjnie . Dzięki wszystkim (no, prawie: z dwoma malutkimi wyjątkami ) za atmosferę; a szczegółowo: Marcinowi - wiadomo, za co: organizacja na poziomie extraklasy; Lookasowi i Oscarowi - za zorganizowanie całej nagrodowej logistyki; Patryke - za transport w obie strony (a także po koszulki) i bardzo miłe towarzystwo (mam nadzieję że będziemy częściej razem śmigać); Andrew - za dobrą oponkę w dobrej cenie tudzież gratisy w postaci klocków hamulcowych oraz czekolady; Ivanowi - za pedalce w darze (wreszcie będę mogła normalnie śmigać na moim mieszczuchu); Tobo - za obwiezienie po highlightach Gór Sowich (sobotnia trasa - rewelacja, ten zielony singielek wymiata!); Całej sobotniej grupie - za solidarne moknięcie w deszczu przez 20 minut (czy dłużej?) w oczekiwaniu, aż wyrwę się ze szponów paraliżującej a zdradzieckiej kolki. Serce (oraz morale) roście, patrząc na taką solidarność - naprawdę dzięki Koledze, który pożyczył mi na trasie dętkę, a który potem nie chciał się do tego przyznać - no właśnie, może wreszcie się dowiem, kto był moim wybawcą i uda mi się odwdzięczyć ? Kubusiowa, jeszcze raz wyrazy szacunku za jazdę po górach na tak niewyszukanym szpeju . Niewątpliwie pominęłam wiele osób, z góry przepraszam, ale emocje jeszcze nie opadły . Fajnie, że udało się poznać tyle świetnych ludzi, a zarazem szkoda, że z tyloma nie udało się zamienić zbyt wielu słów - za krótko, za krótko, ja chcę jeszcze raz ! Fotek nie mamy zbyt wiele (jakoś tak wolałam jeździć, niż pstrykać ) - ale te, co są, niebawem wrzucę na wyślijto, a próbki zamieszczę w tym wątku Podsumowując: wielkie dzięki, było super.
maciejtca Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 Ecia - z tobą "solidarnie" moknąć to przyjemność W takiej grupie deszcz mi w ogóle nie przeszkadzał
Rulez Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 Całej sobotniej grupie - za solidarne moknięcie w deszczu przez 20 minut (czy dłużej?) w oczekiwaniu, aż wyrwę się ze szponów paraliżującej a zdradzieckiej kolki. Serce (oraz morale) roście, patrząc na taką solidarność - naprawdę dzięki Ecia - akurat jak staliśmy to nie padało, zaczęło dopiero jak ruszyliścmy
zabiel17 Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 jak już wszyscy dziękują to ja też muszę : Dzięki dla Eci i jej męża za cudnie smakującego batonika w piątek na trasie i wodę- również bardzo dobrą- bez tego nie dojechałbym do schroniska Głupota czasem musi boleć i w piątek bolało Nie wziąłem w trasę nic do picia i jedzenia, dlatego ledwo dotarłem:) Dzięki wyżej wymienionym osobom dojechałem zmęczony, ale bardzo szczęśliwy do schroniska:) Kolegom z którymi dotarłem na Sowę Wszystkim, którzy byli obecni na zlocie- popatrzyłem i nacieszyłem oko sprzętem, jaki każdy miał
Ecia Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 Kriss, dzięki za dętkę - odwdzięczymy się przy najbliższej okazji (choć mam nadzieję, że w mniej "wybuchowych" okolicznościach ). Rulez, Maciek: mnie się wydaje, że zaczęło padać jeszcze przed wystartowaniem - ale może to tylko pot ze mnie tak kapał
kryszniok Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 Wszystko co chciałem powiedzieć właściwie zostało napisane przez innych uczestników zlotu na kilku poprzednich stronach Chciałem tylko podziękować wszystkim za świetną atmosferę jaka panowała wśród naszej rowerowej rodziny Byle więcej takich imprez z tak zgraną ekipą oraz świetną organizacją - do zobaczenia mam nadzieje na następnym forumowym zlocie Kurcze, widze ze dalem ciala, ze wybralem opcje bez noclegu. Pojezdzilem troche w piatek, a w sobote dojechalem do Orla juz po wyjezdzie glownej grupy w trase. Koledze (niestety nie pamietam imienia), ktory w piatek pozyczyl mi detke na trasie jeszcze raz dziekuje i obiecuje zwrot na II Zlocie Spoko, nie ma sprawy, niech długo służy i uważaj na złośliwe pinezki
Sel Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 Zapomniałbym, dzięki w imieniu napędu koledze za poczęstowanie zielonym finish linem na trasie Eci oraz małżonkowi za poczęstunek batonikiem
Paweltca Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 Jak widać po ilości moich postów przez ostatnie kilka lat to nie rozpisuję się na forum A jestem raczej biernym użytkownikiem – i dobrze mi z tym :) Ale po ostatnim weekendzie to muszę coś jednak napisać, ale krótko i treściwie. Impreza świetna, rewelacyjny klimat, gdybym mógł częściej z takimi ludźmi pojeździć tylko pogodę trzeba lepszą zamówić ! Dzięki wszystkim, pozdrawiam i do zobaczenia na następnym zlocie… Sel – częstowanie takich zapaleńców finishlinem to przyjemność
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.