Kubusiowa Napisano 10 Marca 2009 Napisano 10 Marca 2009 Ja się boję tylko jednej rzeczy że na trasie 30km z tego 5 będę na rowerze a resztę czasu będę pchała rower na pieszo no ale pracuję nad tym najwyżej 10 km będę jechała a resztę szła heh ja mam zamiar zabrać znajomych tylko nie wiem jak mi się uda ich przekonać (pracuję nad tym)... Pozdro
Ecia Napisano 10 Marca 2009 Napisano 10 Marca 2009 E, tam, żaden problem . Każdy kiedyś zaczynał od pchania . Na pewno tak wszystko zorganizujemy, żeby nikt nie został sam w tyle, nawet, jeśli będzie musiał więcej podprowadzać.
Mod Team IvanMTB Napisano 10 Marca 2009 Mod Team Napisano 10 Marca 2009 Ja niestety tez juz teraz moge powiedziec ze odpadam. Szkoda ale cos trzeba bylo wybrac, padło na 2 maratony u Grabka. Marudzisz chlopiku... Maratonow jest "wpip" co chwila a Zlocik jeden, niepowtarzalny OSTRO! I.
nabial Napisano 10 Marca 2009 Napisano 10 Marca 2009 Kurcze żebym ja pamiętał z kim to miałem okazję z okolic Katowic rozmawiać. Ucieszyło mnie takie oto zdanie: "U mnie zapisało obecnie się dwie osoby, a z tego co wiem szykuje się ponad 10". Gliwic z pewnoscia podbnie bedzie w przypadku innych miejscowosci, wiec nie ma sie czym martwic
Nawrotek Napisano 10 Marca 2009 Napisano 10 Marca 2009 Poza tym nie panikujcie, jak koleżanka która miała 15 lat żadnych espedów strojów itp dała radę to Wy też dacie, to nie Himalaje
madek Napisano 10 Marca 2009 Napisano 10 Marca 2009 Ivan, zeby to byl jeden jakis tam maraton to luz, a to sa 2 i to w dodatku w moim miescie No ale co bede sie tlumaczyl, tak postanowilem i juz...
gerus Napisano 10 Marca 2009 Napisano 10 Marca 2009 Poza tym nie panikujcie, jak koleżanka która miała 15 lat żadnych espedów strojów itp dała radę to Wy też dacie, to nie Himalaje Nie masz gdzie zapraszac kolezanek tylko na gorskie podjazdy;] Do kina albo na spacer do parku a nie... Juz cie zapewnie nie lubi po tamtym wypadzie:)
agenciara Napisano 10 Marca 2009 Napisano 10 Marca 2009 Ta fotka bardziej tam pasuje:) http://www.genetyk.com/podjazdy/img_0537.jpg A podjazd fajowy:) Ciekawie bedzie z torbami tam sie wspinac:) jakie mioooooooodziooooooo znaczy się, jest to podjazd który pokonamy dojeżdżając do schroniska?? ile to km z dworca? jak się człowiek po płaskim przyzwyczai z sakwami to pod górkę też szybko da się wczuć w rytm po prostu jedzie się ciutkę wolniej, ale zawsze do góry! a tak w ogóle zostaje ktoś po łikendzie w tym schronisku?? bo ja bym sobie jeszcze pobrykała ze 2 czy 3 dni
Nawrotek Napisano 10 Marca 2009 Napisano 10 Marca 2009 Nie masz gdzie zapraszac kolezanek tylko na gorskie podjazdy;] Do kina albo na spacer do parku a nie... Juz cie zapewnie nie lubi po tamtym wypadzie:) Lubi ^^ Bo ona rowerowa dziewczyna jest Agenciara, my prawdopodobnie dłużej posiedzimy, więc jak ktoś chce to i 14 dni można siedzieć
Ecia Napisano 10 Marca 2009 Napisano 10 Marca 2009 My z Księciem myślimy o tym, żeby przyjechać tydzień wcześniej... ale to jeszcze wszystko okaże się bliżej terminu zlotu.
MarcinGoluch Napisano 10 Marca 2009 Autor Napisano 10 Marca 2009 Kilka osób planuje zostać po wekendzie co było wspomniane na którejś z ostatnich stron. Co do maratonu które są w ten wekend ja się nie martwię, rozmawiałem z kilkoma osobami i tak jak to napisał Ivan ZLOT JEST TYLKO JEDEN ! ! ! No ale szkoda, że ktoś nas nie lubi . Jak widzicie już pod schroniskiem mamy warunki żeby się zmęczyć. U podnóża tego zjazdu po drugiej stronie ulicy jest jeszcze lepszy. I tam myślę, że można zrobić konkurs dla twardych podjazd i zjazd nartostradą(tak to się tam nazywa:) ?). Reszta Zlotu myślę, że charakter bardziej rekraacyjny. Pozdrawiam i szykujcie zapasy dętek !
Nawrotek Napisano 10 Marca 2009 Napisano 10 Marca 2009 Pewnie, nie pękajcie jeden podjazd może dać lekko w kość reszta to pełen chill na 2x9 da się latać bez problemu xD Oprócz dętek proponuję zabrać maszynki do golenia
Dornif Napisano 10 Marca 2009 Napisano 10 Marca 2009 Ja planuję zostać dzień dłużej, miałem ochotę na więcej, ale potem od razu (w środę) jest MTB Trophy, a z jeden dzień by się przydało odpocząć i szmaty poprać Dlatego bardziej myślę nad opcją przyjazdu 2-3 dni wcześniej, bo jednak etapówka to nie byle xc i w formie być trzeba. A pozwolę sobie jeszcze wyrazić śmiałą opinię: maratony Grabka obsysają, a w porównaniu ze Zlotem to w ogóle ;] Zrobisz, jak chcesz, ale przemyśl to dwa razy
gerus Napisano 10 Marca 2009 Napisano 10 Marca 2009 Aga, ten podjazd to taka finish'owka dojazdu do schroniska. Jak dobrze pamietam ma ok 700-1000m a na jego szczycie jest schronisko;)
inferek Napisano 10 Marca 2009 Napisano 10 Marca 2009 Ja bym nie przesadzał z tym 1000 metrów nawet z 700, chyba że nad poziomem morza Schronisko jest zboczu Wlk.Sowy, nie na szczycie, kawałek, może dwa kawałki wyżej od asfaltu. Ala tak czy owak pojedziesz tylko może jeszcze o tym nie wiesz, od miesiąca bedziesz na wakacjach wiec na dwa dni mozesz wyskoczyc... jak Ciebie nie bedzie to pewnie Roberta, a nawet reszty pań też.
Szczavik Napisano 11 Marca 2009 Napisano 11 Marca 2009 My z Księciem myślimy o tym, żeby przyjechać tydzień wcześniej... Czyżbyście myśleli o Enduro Trophy?
Ecia Napisano 11 Marca 2009 Napisano 11 Marca 2009 E, nie - chyba, że jako publika . Ja się nie piszę na żadne zawody - to już taka moja dewiza. Chyba, że Książę dałby się skusić
Gevera Napisano 11 Marca 2009 Napisano 11 Marca 2009 Inferku. Ja się naprawdę, chcę stawić! Mam zakaz odgórny. Postaram się, no! A poza tym, co to ja jestem, że jak mnie nie będzie to i reszty pań? A Robert będzie. Co to, ja na nianię wyglądam?
Robert Napisano 11 Marca 2009 Napisano 11 Marca 2009 O ile wolał bym stawić się z Gev czego nie ukrywam. To moja obecność jest zatwierdzona i moimi chęciami i wpłatą już w sumie wykonaną dawno temu. Bo i na niańkę za stary jestem
bendus Napisano 11 Marca 2009 Napisano 11 Marca 2009 Apeluję do Pań, by jednak stawiły się licznie na zlocie. Ja swoją ładniejszą połowę przekonałem do wzięcia udziału w zlocie (bardzo się nie namęczyłem, bo lubi góry) mówiąc, że wśród uczestniczek będzie wiele matek, żon i kochanek. Jak teraz nie stawią się one, to przyjdzie mi oczami świecić
omen Napisano 12 Marca 2009 Napisano 12 Marca 2009 jakby nie było.. ja tez stawię się z kobietą.. tylko najpierw musi się zarejestrować na forum
Ślawus Napisano 12 Marca 2009 Napisano 12 Marca 2009 omen, nic nie musi się rejestrować, zapisy mogą być również na miejscu bezpośrednio u administracji
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.