Skocz do zawartości

[Zlot]Pierwszy ogólnokrajowy międzynarodowy Zlot Forumrowerowe.org

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja się boję tylko jednej rzeczy że na trasie 30km z tego 5 będę na rowerze a resztę czasu będę pchała rower na pieszo :P no ale pracuję nad tym :) najwyżej 10 km będę jechała a resztę szła :) heh ja mam zamiar zabrać znajomych tylko nie wiem jak mi się uda ich przekonać (pracuję nad tym)... Pozdro :)

Napisano

E, tam, żaden problem :) . Każdy kiedyś zaczynał od pchania :) .

Na pewno tak wszystko zorganizujemy, żeby nikt nie został sam w tyle, nawet, jeśli będzie musiał więcej podprowadzać.

• Mod Team
Napisano
Ja niestety tez juz teraz moge powiedziec ze odpadam. Szkoda ale cos trzeba bylo wybrac, padło na 2 maratony u Grabka.

Marudzisz chlopiku... Maratonow jest "wpip" co chwila a Zlocik jeden, niepowtarzalny :)

OSTRO!

I.

Napisano
Kurcze żebym ja pamiętał z kim to miałem okazję z okolic Katowic rozmawiać. Ucieszyło mnie takie oto zdanie:

"U mnie zapisało obecnie się dwie osoby, a z tego co wiem szykuje się ponad 10".

Gliwic :wallbash: z pewnoscia podbnie bedzie w przypadku innych miejscowosci, wiec nie ma sie czym martwic

Napisano

Ivan, zeby to byl jeden jakis tam maraton to luz, a to sa 2 i to w dodatku w moim miescie :wallbash: No ale co bede sie tlumaczyl, tak postanowilem i juz...

Napisano
Poza tym nie panikujcie, jak koleżanka która miała 15 lat żadnych espedów strojów itp dała radę to Wy też dacie, to nie Himalaje :wallbash:

Nie masz gdzie zapraszac kolezanek tylko na gorskie podjazdy;] Do kina albo na spacer do parku a nie... Juz cie zapewnie nie lubi po tamtym wypadzie:)

Napisano
Ta fotka bardziej tam pasuje:) http://www.genetyk.com/podjazdy/img_0537.jpg A podjazd fajowy:) Ciekawie bedzie z torbami tam sie wspinac:)

jakie mioooooooodziooooooo :icon_mrgreen: znaczy się, jest to podjazd który pokonamy dojeżdżając do schroniska?? ile to km z dworca?

jak się człowiek po płaskim przyzwyczai z sakwami to pod górkę też szybko da się wczuć w rytm :002: po prostu jedzie się ciutkę wolniej, ale zawsze do góry! :thumbsup::002:

a tak w ogóle zostaje ktoś po łikendzie w tym schronisku?? bo ja bym sobie jeszcze pobrykała ze 2 czy 3 dni :002:

Napisano
Nie masz gdzie zapraszac kolezanek tylko na gorskie podjazdy;] Do kina albo na spacer do parku a nie... Juz cie zapewnie nie lubi po tamtym wypadzie:)

Lubi ^^ Bo ona rowerowa dziewczyna jest :thumbsup:

Agenciara, my prawdopodobnie dłużej posiedzimy, więc jak ktoś chce to i 14 dni można siedzieć :icon_mrgreen:

Napisano

My z Księciem myślimy o tym, żeby przyjechać tydzień wcześniej... ale to jeszcze wszystko okaże się bliżej terminu zlotu.

Napisano

Kilka osób planuje zostać po wekendzie co było wspomniane na którejś z ostatnich stron.

Co do maratonu które są w ten wekend ja się nie martwię, rozmawiałem z kilkoma osobami i tak jak to napisał Ivan ZLOT JEST TYLKO JEDEN ! ! ! No ale szkoda, że ktoś nas nie lubi :thumbsup::icon_mrgreen:.

Jak widzicie już pod schroniskiem mamy warunki żeby się zmęczyć. U podnóża tego zjazdu po drugiej stronie ulicy jest jeszcze lepszy. I tam myślę, że można zrobić konkurs dla twardych podjazd i zjazd nartostradą(tak to się tam nazywa:) ?).

Reszta Zlotu myślę, że charakter bardziej rekraacyjny.

Pozdrawiam i szykujcie zapasy dętek :002:!

Napisano

Pewnie, nie pękajcie jeden podjazd może dać lekko w kość reszta to pełen chill na 2x9 da się latać bez problemu xD

Oprócz dętek proponuję zabrać maszynki do golenia :icon_mrgreen:

Napisano

Ja planuję zostać dzień dłużej, miałem ochotę na więcej, ale potem od razu (w środę) jest MTB Trophy, a z jeden dzień by się przydało odpocząć i szmaty poprać :icon_mrgreen: Dlatego bardziej myślę nad opcją przyjazdu 2-3 dni wcześniej, bo jednak etapówka to nie byle xc i w formie być trzeba.

A pozwolę sobie jeszcze wyrazić śmiałą opinię: maratony Grabka obsysają, a w porównaniu ze Zlotem to w ogóle ;]

Zrobisz, jak chcesz, ale przemyśl to dwa razy :thumbsup:

Napisano

Aga, ten podjazd to taka finish'owka dojazdu do schroniska. Jak dobrze pamietam ma ok 700-1000m a na jego szczycie jest schronisko;)

Napisano

Ja bym nie przesadzał z tym 1000 metrów nawet z 700, chyba że nad poziomem morza ;)

Schronisko jest zboczu Wlk.Sowy, nie na szczycie, kawałek, może dwa kawałki wyżej od asfaltu.

Ala tak czy owak pojedziesz tylko może jeszcze o tym nie wiesz, od miesiąca bedziesz na wakacjach wiec na dwa dni mozesz wyskoczyc... jak Ciebie nie bedzie to pewnie Roberta, a nawet reszty pań też.

Napisano

E, nie - chyba, że jako publika :icon_wink: .

Ja się nie piszę na żadne zawody - to już taka moja dewiza. Chyba, że Książę dałby się skusić :P

Napisano

Inferku. Ja się naprawdę, chcę stawić!

Mam zakaz odgórny. Postaram się, no!

A poza tym, co to ja jestem, że jak mnie nie będzie to i reszty pań? :icon_wink:

A Robert będzie. Co to, ja na nianię wyglądam?

Napisano

O ile wolał bym stawić się z Gev czego nie ukrywam. To moja obecność jest zatwierdzona i moimi chęciami i wpłatą już w sumie wykonaną dawno temu. Bo i na niańkę za stary jestem :icon_wink:

Napisano

Apeluję do Pań, by jednak stawiły się licznie na zlocie. Ja swoją ładniejszą połowę przekonałem do wzięcia udziału w zlocie (bardzo się nie namęczyłem, bo lubi góry) mówiąc, że wśród uczestniczek będzie wiele matek, żon i kochanek. Jak teraz nie stawią się one, to przyjdzie mi oczami świecić :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...