Skocz do zawartości

[Zlot]Pierwszy ogólnokrajowy międzynarodowy Zlot Forumrowerowe.org

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

To ja już praktycznie skończyłem szykować rower na zjazd ;-) Nic tylko czekać oraz budować formę :)

Napisano

Jak się ma ciężki rower, to można usprawiedliwiać podchodzenie "co stromszych" odcinków wagą bike'a.

Jak się ma lekki rower to można usprawiedliwiać schodzenie z ostrzejszych ścianek delikatnością bike'a.

A jak się ma średni to można usprawiedliwiać i jedno i drugie :)

Napisano

A jak się ma średni to nie ma marudzenia i trzeba połykać wszystko na kołach :)

Teraz trzeba tylko dorobic odpowiednie przedziały wagowe ;-)

Napisano

W celu poprawienia frekwencji na międzygwiezdnym zlocie, ekipa z Gliwic&okolic w ilości sztuk około 5 melduje swoją obecność. Nie robimy przedpłaty, jak zabraknie miejsc w schronisku to "coś" wykombinujemy ;)

do zobaczenia :)

Napisano
ok to troche bedzie ekipy z Gliwic (...i okolic)

ja sie tez na dniach zapisze :)

mozna by sie razem zgadac na jakies PKP ;)

my jak coś to jedziemy autem, być może nawet na 2 samochody.... i być może będa jakieś miejsca:P

Napisano

Grabek zmienił terminy maratonów i na 6 czerwca dał Piechowice :) No i jednak zawody kolidują ze zlotem i to jeszcze Piechowice 5 km od domu, zapłaciłem już za zlot ale będę miał teraz dylemat. Mam nadzieje że może Grabek jeszcze raz zmieni terminy co bym nie musiał się wybierać :)

Napisano

Będzie nas wystarczająco dużo, żebyśmy się czuli jak na maratonie :) .

A ci, którzy jeżdżą na maratony "wyłącznie dla zabawy" - co najmniej tak samo fajną zabawę będą mieli zagwarantowaną na zlocie :)

Napisano

Gdyby Golonko ustalił termin na ten weekend, to bym żałował że nie pojadę na maraton. A Grabek to takie popierdółki robi, nie ma czego żałować :D A że ma maratonów wiele, to punkty nadrobicie, bez obaw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...