Skocz do zawartości

[galeria] waszych fotek!

Lookas 46

Rekomendowane odpowiedzi

• Root Admin
Napisano

drugie od góry szaleje, chociaż pobawiłbym się nim.

mrozik cacy, ale jest tam kawałek okna i tego co jest za oknem. trochę rozprasza.

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

Kilka zimowych impresji

img3483.th.jpgimg3489.th.jpgimg3913.th.jpgimg3931.th.jpgimg3967.th.jpg

pierwsze dwa zrobione na Śnieżniku (który dopiero na szczycie rozwiał grubą warstwę chmur i ukazał widoki), reszta to oczywiście Pieniny

• 3 tygodnie później...
Napisano

Trochę jakby kiepsko :)

A tutaj kawałek mojej galerii zdjęć z różnych stron świata :)

Mikan - jako seria bardzo dobre moim zdaniem, ale samo pierwsze jest świetne! Tak z ciekawości, jaki to kraj? Prawie że zdjęcie roku w kategorii reportaż...

Napisano

Takie tam moje wypociny wsumie :(

www.mariuszmatelski.com

zapraszam do oglądania i komentowania :)

Pozdrawiam

Napisano
Mikan - jako seria bardzo dobre moim zdaniem, ale samo pierwsze jest świetne! Tak z ciekawości, jaki to kraj? Prawie że zdjęcie roku w kategorii reportaż...

dzięki ;) Kraj to Maroko (pierwsze 2 foty) 3. to mniej egzotycznie, bo opuszczone gospodarstwo na obrzeżach Pobiedzisk

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • Mod Team
Napisano

Są bajeczne, czy jest możliwość zrobić zdjęcia tą techniką mając je zapisywane przez aparat w formie jpeg i dobierając odpowiednio ekspozycje? Czy to tylko przeznaczone jest dla formatu RAW i później jest to składane w tymże formacie w specjalnym programie. Zapomniałem już nawet jak się ta technika nazywa? Mieciu specjalisto od wspaniałej fotografii pomógł byś :)

Napisano

Ta technika to HDR. Owszem - da rade jpg, ale musiałyby być różne wartości dla każdego zdjęcia, a same zdjęcia takie same - minimum szt.3.

Scalić można w specjalnym programie.

• Mod Team
Napisano

Owszem wiem, że zdjęcia muszą być robiona na statywie. Fakt HDR :o, program do tej obróbki ma nazwę ? :)

Napisano

Epidemia Majówkowa!!! Trasa Gdynia - Kościerzyna, nieznany wirus zaatakował Pomorzan, tak zwany "bez roweru ani rusz" :wallbash:

W przedziale dla 6 rowerów było 14 :D do tego w dalszych częściach następne rowery, konduktor jak przechodził z wejścia do wejścia wspinał się po rurze heh to wyglądało :D Było śmiechu i kombinowania jak wszystkich pomieścić:D Choć niestety ci co w Gdyni nie wsiedli to już z rowerem później nie mieli szans.

0maj01052009.th.jpg

maj01052009.th.jpg

1maj01052009.th.jpg

2maj01052009.th.jpg

Majówka z rowerem to najfajniejszy pomysł na świecie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...