olecki Napisano 3 Czerwca 2009 Napisano 3 Czerwca 2009 Odwiedziłem sklep, kupiłem sobie rękawice Dartmoor Snake Oprócz tego dostałem mejla z potwierdzeniem wysyłki sakwy na kierownice ;> no i w ramach testu rękawiczek machnąłem 20km po mieście, jutro test w lesie
kanar89 Napisano 3 Czerwca 2009 Napisano 3 Czerwca 2009 40 km po szosie, okropnie wieje, 2/3 trasy to zmaganie z wiatrem
Damix Napisano 3 Czerwca 2009 Napisano 3 Czerwca 2009 30km w ulewie i nie było by tak źle gdyby nie przez cała drogę w jedną i drugą wmordewind Jutro muszę się wybrać na przegląd i kupić pare rzeczy ;] . Przy okazji miał ktoś do czynienia z Smarami Shimano ? http://shimano-polska.com/publish/content/...o_workshop.html
creative1989 Napisano 3 Czerwca 2009 Napisano 3 Czerwca 2009 Przygotowałem mniej więcej rower na niedzielny maratonik Napęd- spinka nie mogła zejść, to musiałem użyć myjki- i powiem tandeta cho**rna Tarczę umyte w benzynie- troche syfu się uzbierało Pozostaje ruszający się amator- stery chyba do wymiany, ale na to już za późno
roswell Napisano 3 Czerwca 2009 Napisano 3 Czerwca 2009 creative1989 Chyba amortyzator nie amator Dziś rano wyczyściłem i przesmarowałem sprzęt, nawet wszystko działa. Trochę ociera tylnia tarcza, ale ten typ tak ma. Nie działa mi PopLock, ale z nim już były wcześniej problemy. Jutro idę do serwisu pogadać ze znajomym, na moje oko wypadła śruba łącząca go do kupy. Po południu wybrałem się na trening, 73km, średnia 27,5km/h. Zrobiłem sobie 20 minutową czasówkę. Dziś, w przeciwieństwie do wczoraj jechało mi się całkiem fajnie, czułem moc
mikołaj Napisano 4 Czerwca 2009 Napisano 4 Czerwca 2009 Wczoraj wymieniłem w rowerze żony łańcuch, kasetę, przerzutkę przednią i mostek. W moim rowerze nowa deorka tył + linka jakaś z teflonem.
Wojtekmtb Napisano 4 Czerwca 2009 Napisano 4 Czerwca 2009 Kupiłem nowe manetki Shimano Deore XT SL-M770 teraz działają dużo lepiej
Phil Napisano 4 Czerwca 2009 Napisano 4 Czerwca 2009 Dziś w lesie 10 km i to w jeszcze bardziej masakratycznych warunkach. Rower mam oblepiony od góry do dołu błotem. Ale nie chce mi się go dziś myć
rockrider Napisano 4 Czerwca 2009 Napisano 4 Czerwca 2009 15km dzisiaj I sprzedałem starego amorka(Sr Suntour XCR)
Micusek Napisano 4 Czerwca 2009 Napisano 4 Czerwca 2009 Ja to malutki dystansik 7,5 km .. tyle co do szkoły i z powrotem . Chyba musze iść z półtoratygodniowym Levelem A4 do serwisu ... łańcuch sie rozwala ,jedno ogniwko puszcza,tak jakby trzyma drugie tylko "jedną rączką" .. kilka mocniejszych depnięć i łańcuch pójdzie się kochać ;/
olecki Napisano 4 Czerwca 2009 Napisano 4 Czerwca 2009 Odebrałem paczkę z sakwą na kierownice. Po wielu próbach udało mi się zainstalować uchwyt ( był za mały na moją kierownicę ). Wszystko gra.
kantele Napisano 4 Czerwca 2009 Napisano 4 Czerwca 2009 wczoraj umyłam rower bo chrzęścił po przedwczoraj a dzisiaj znowu zmokłam i chrzęści... trudno chyba przeczekam deszcze i następny raz umyję jak pogoda się poprawi a moje Kochanie dzisiaj poszło do Bikemana zareklamować złamany błotnik i wróciło wkurzone bo w Bikemanie zapytali go "jak to się stało" na co on powiedział że zjechał z krawężnika i odpadło. na co dostał odpowiedź, że to "nie do tego jest" oO dziwne trochę, nie? a czas rozpatrzenia reklamacji 2 tygodnie a tu leje...
Ciastkorz Napisano 4 Czerwca 2009 Napisano 4 Czerwca 2009 Dzisiaj to samo co wczoraj, tyle że z kumplem i ostatnie 12km cisnąłem ile fabryka dała. Mam dość
kanar89 Napisano 4 Czerwca 2009 Napisano 4 Czerwca 2009 Starałem się odtłuścić tarcze ale brak efektu dalej hampel slaby...
Wax Napisano 4 Czerwca 2009 Napisano 4 Czerwca 2009 Kanar Do piekarnika włóż - pogadaj z Nawrotem, bo częściej wypieka tarcze niż ciasto Kupiłem ochraniacze na buty Shimano w kolorze Blue Brilliant + bandamkę Shimano + Ultralight'a
Damix Napisano 4 Czerwca 2009 Napisano 4 Czerwca 2009 Pojechanie rowerkiem na pierwszy przegląd ;] A w drugą stronę szedłem godzine z buta
roswell Napisano 4 Czerwca 2009 Napisano 4 Czerwca 2009 Dziś jeździłem po górach 58,5km, średnia 26,5km/h. Niestety ostatnie 10km w deszczu. Poza tym znowu coś sprzedałem Ostatnio zaczyna dopadać mnie nuda, wakacje już mam (jak to po maturze) i pasuje zacząć szukać roboty, co by mieć kasę na upgrade sprzętu
Mod Team bogus Napisano 5 Czerwca 2009 Mod Team Napisano 5 Czerwca 2009 Wczoraj 15 km i piękna gleba przy 5 km/h.
Biera Napisano 5 Czerwca 2009 Napisano 5 Czerwca 2009 wczoraj umyłam rower bo chrzęścił po przedwczoraja dzisiaj znowu zmokłam i chrzęści... trudno chyba przeczekam deszcze i następny raz umyję jak pogoda się poprawi a moje Kochanie dzisiaj poszło do Bikemana zareklamować złamany błotnik i wróciło wkurzone bo w Bikemanie zapytali go "jak to się stało" na co on powiedział że zjechał z krawężnika i odpadło. na co dostał odpowiedź, że to "nie do tego jest" oO dziwne trochę, nie? a czas rozpatrzenia reklamacji 2 tygodnie a tu leje... O_o współpracuje teraz bardzo mocno z bikemanem i mam o nich bardzo pozytywną opinię. może akurat trafił na buraka jakiegoś...
olecki Napisano 5 Czerwca 2009 Napisano 5 Czerwca 2009 Test sakwy na kierownice - przekozak. W teren to się nie nada, ale na szose i dalsze wycieczki coś pięknego
rockrider Napisano 5 Czerwca 2009 Napisano 5 Czerwca 2009 Byłem na Zlocie i było fajnie Razem wyszło 85km
krzycho1994 Napisano 5 Czerwca 2009 Napisano 5 Czerwca 2009 Ja właśnie nasmarowałem amortyzator przedni, oraz łańcuch bo wczoraj jak byłem na rowerze to mnie deszcz dopadł. A i wyregulowałem przerzutkę z przodu bo mi obcierała
kantele Napisano 5 Czerwca 2009 Napisano 5 Czerwca 2009 O_o współpracuje teraz bardzo mocno z bikemanem i mam o nich bardzo pozytywną opinię. może akurat trafił na buraka jakiegoś... a powiem Ci, że moja opinia o nich nieco podupadła ostatnio. odwalają jakąś chałturę jak daję rower na serwis, ostatnie kilka razy nie był rower na umówioną godzinę tylko zaczynali go robić jak przychodziłam po odbiór, a teraz jeszcze to. i to mój ulubiony sprzedawca ponoć takim tekstem rzucił chyba zacznę chodzić do konkurencji, dużo osób zachwala Plusa, który jest obok
Mod Team bogus Napisano 5 Czerwca 2009 Mod Team Napisano 5 Czerwca 2009 Dziś 32 km, ale zimny wiatr studził mój zapał na jazdę.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.